0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte bu da gerçekten önemli bence. Hatta geçende bir program izlemiştim, yanılmıyorsam Birleşik Devletler Merkez Bankası Başkanının(dolarlarda imzası olan) imzasını tartışıyorlardı. Helezon yay gibiydi imzası. Gerçekten de insanların karakteri değişik şekillerde dışa vurabiliyor.
Geleceği bilmemek, insanların düşüncelerini okuyamamak, ölüm zamanını bilmemek ve unutabilmek, eksiklik gibi görünse de aslında büyük nimetlerdir.
Söylediğin,karşıdakinin anladığı kadardır....
Bir tanıdık var. Adam kendini çok güzel ağırlatıyor. Yemeğini, yatağını, gezmesini çok güzel yaptırıyor başka insanlara.Utanma sıkılma sıffır, sıffır, sıffır, sıffır
Kimmiş o abi Ne kadar güzel rahat adammış bayılırım Büyük söz valla
En basitinden burun estetiği olan bir insanın bile burnunun yanında bir çok şeyi de değişiyor bence.
+1Sanki hiç tanımamış gibi hissediyordum.
Yüz şekline göre analiz konusunda pek tecrübeli olduğum söylenemez ama vucut dili çok önemlidir;onu biliyorum.Vucut dili yalan söylemez derler ama tiyatro bunun aksini iddia eder.Ben 1998 yılında bir tiyatro oynadım ve kazandım.Olay kısaca şöyle.Yer Bursa Defterdarlığı.Maliyeye özel sınıf memur alıncaktı.Aranan memurlar mali polis ile vergi denetmeni arası bir derece olacaktı.Polis yetkisine haiz anca silah kullanamayacaktı.(Kadro CHP'nin anayasa mahkemsine açtığı dava ile iptal edildi.Alınan memurlar üni mezunu memur statüsü ile diledikleri yere atandılar.350 kişi).Yazılı sınavı kazandım.Bursa da sözlü sınava çağırdılar.Sınava gelen tüm kızlar bir birinden güzel ve bakımlı,erkeklerse kravatlı takım elbiseli.Allahın arabı bir vatandaş ise çekmiş alıtına kot ,kollar dirseğe kadar sıvanmış,ayakta spor ayakkabı.Dersin sınava değil güreşe gelmiş )))) Çarşıya gidip, elbise alacak vakit yok; bir iki kişiden rica ettim sınav çıkışı kravatını ödünç vermesi için ama nerdeeee.Rakibiz sonuçta.Mülakat odasına girdim.aman Allahım defterdar,vergi dairesi başkanı,daire müdürleri ve iki üst düzey memur.Kurbanlık koyun gibi geçmek vardı ama aldığım tiyatro eğitimi imdadıma yetişti.Geçtim oturdum karşılarına.Mahçup ama kendine güvenen bir tablo çizdim.Bayan daire müdürü söze girdi.-Sen hiç devlet dairesine girmedin mi? Bu ne böyle tatile mi geldin yoksa maça mı? İnsan kılık kıyafetine özen gösterir. Surat bir karış.Atın bu serseriyi bakışı....Ve hayatımın tiyatrosunu oynadım.Başım hafif önde ama gözlerim onlara bakarak.--Şey evet bunu söylemek istemezdim ama mecbur kaldım.Takım elbisem yok.Dedim.Başımı katiyen önüme eğmeden ama terbiye sınırlarınıda gözeterek dik durdum.Bana 10 tane soru sordular tabi hepsini tereddütsüz cevapladım.Sordukları sorular hukuk ağırlıklı teknik terimlerdi.Şansıma hepsi arapça kökenli kelimelerdi.Mülakat bitti dediler.Saygıyla heyeti selamladım ve sakin adımlarla dışarı çıktım.20 gün sonra sonuçlar açıklandı.Kazandım....