Gönderen Konu: Yüz şekline göre kişilik analiz?  (Okunma sayısı 4763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Ynt: Yüz şekline göre kişilik analiz?
« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2013, 16:57:04 »
İşte bu da gerçekten önemli bence. Hatta geçende bir program izlemiştim, yanılmıyorsam Birleşik Devletler Merkez Bankası Başkanının(dolarlarda imzası olan) imzasını tartışıyorlardı. Helezon yay gibiydi imzası.
 Gerçekten de insanların karakteri değişik şekillerde dışa vurabiliyor.

Adamin icinde canavar mi varmis?  :o

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2013, 16:57:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 24, 2013, 18:55:09 »
İç dışa çevrilirse, cidden canavarlar görebiliriz.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 24, 2013, 20:27:04 »
 Yüzsüzler ne olacak peki? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ocak 25, 2013, 15:16:24 »
Bir tanıdık var. Adam kendini çok güzel ağırlatıyor. Yemeğini, yatağını, gezmesini çok güzel yaptırıyor başka insanlara.
Utanma sıkılma sıffır, sıffır, sıffır, sıffır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #24 : Ocak 25, 2013, 15:28:05 »
 Uzun yaşar öyleleri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 25, 2013, 15:45:37 »
benim bir arki vardı karakter analizleri falan üzerine kitaplar okurdu sürekli...beden dili ile karakter analizi türünde şeylerdi...heryerde öle şeyler konuşurdu bak sen konuşurken gözleri kaçırıyon yalan sölüyon ellerini çok kullanıyon konuşurken sıkıntılısın sen gibi değişik şeyler...ilk etapda güzel şeyler gibi görünüyorda adamda takıntı olmuştu nereye gitse insanalrın karakterini çözmeye çalışıyordu...zamanla çevresi uzaklaştı ondan..adamda takıntı haline dönüştü...psikolojik tedavi gördü hap falan kullandı şimdi düzeldi...her ne kadar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir irade meselesi illa ki...herşeyin fazlası sıkıntı yaratıyor...hobi olarak takılmak en güzeli :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ocak 25, 2013, 16:22:57 »
Geleceği bilmemek, insanların düşüncelerini okuyamamak, ölüm zamanını bilmemek ve unutabilmek, eksiklik gibi görünse de aslında büyük nimetlerdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 26, 2013, 13:42:42 »
Söylediğin,karşıdakinin anladığı kadardır....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #28 : Ocak 26, 2013, 21:36:47 »
Geleceği bilmemek, insanların düşüncelerini okuyamamak, ölüm zamanını bilmemek ve unutabilmek, eksiklik gibi görünse de aslında büyük nimetlerdir.
Geleceği bilmemek hayatın anlamı gibi zaten. Aslında geleceğin ne olduğunu biliyoruz(nihai son) ama sanki onu unutuyoruz çoğu zaman.
 Ama "Unutmak" gerçekten çok iyi bir meziyet, unutamamak ise dert olabilir.
Söylediğin,karşıdakinin anladığı kadardır....
Karşıdaki anlamıyorsa. :) Bazen insanlar özellikle anlamak isyemiyor sanki, basireti bağlanmış derler ya. Bu hepimiz için geçerli bence, yoksa bizden öncekilerin yaptığı hataları tekrarlamazdık. Yoookkkk, ne kadar uyarılsada o muz kabuğuna illaki basmak gerekiyor herhalde. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 28, 2013, 11:59:00 »
Yüz şekline göre analiz konusunda pek tecrübeli olduğum söylenemez ama vucut dili çok önemlidir;onu  biliyorum.Vucut dili yalan söylemez derler ama tiyatro bunun aksini iddia eder.Ben 1998 yılında bir tiyatro oynadım ve kazandım.Olay kısaca şöyle.Yer Bursa Defterdarlığı.Maliyeye özel sınıf memur alıncaktı.Aranan memurlar mali polis ile vergi denetmeni arası bir derece olacaktı.Polis yetkisine haiz anca silah kullanamayacaktı.(Kadro CHP'nin anayasa mahkemsine açtığı dava ile iptal edildi.Alınan memurlar üni mezunu memur statüsü ile diledikleri yere atandılar.350 kişi).Yazılı sınavı kazandım.Bursa da sözlü sınava çağırdılar.Sınava gelen tüm kızlar bir birinden güzel ve bakımlı,erkeklerse kravatlı takım elbiseli.Allahın arabı bir vatandaş ise çekmiş alıtına kot ,kollar dirseğe kadar sıvanmış,ayakta spor ayakkabı.Dersin sınava değil güreşe gelmiş :))))) Çarşıya gidip, elbise alacak vakit yok; bir iki kişiden rica ettim sınav çıkışı kravatını ödünç vermesi için ama nerdeeee.Rakibiz sonuçta.Mülakat odasına girdim.aman Allahım defterdar,vergi dairesi başkanı,daire müdürleri ve iki üst düzey memur.Kurbanlık koyun gibi geçmek vardı ama aldığım tiyatro eğitimi imdadıma yetişti.Geçtim oturdum karşılarına.Mahçup ama kendine güvenen bir tablo çizdim.Bayan daire müdürü söze girdi.
-Sen hiç devlet dairesine girmedin mi? Bu ne böyle tatile mi geldin yoksa maça mı? İnsan kılık kıyafetine özen gösterir. 
Surat bir karış.Atın bu serseriyi bakışı....Ve hayatımın tiyatrosunu oynadım.Başım hafif önde ama gözlerim onlara bakarak.
--Şey evet bunu söylemek istemezdim ama mecbur kaldım.Takım elbisem yok.Dedim.
Başımı katiyen önüme eğmeden ama terbiye sınırlarınıda gözeterek dik durdum.Bana 10 tane soru sordular tabi hepsini tereddütsüz cevapladım.Sordukları sorular hukuk ağırlıklı teknik terimlerdi.Şansıma hepsi arapça kökenli kelimelerdi.

Mülakat bitti dediler.Saygıyla heyeti selamladım ve sakin adımlarla dışarı çıktım.20 gün sonra sonuçlar açıklandı.Kazandım....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 28, 2013, 17:27:10 »
Bir tanıdık var. Adam kendini çok güzel ağırlatıyor. Yemeğini, yatağını, gezmesini çok güzel yaptırıyor başka insanlara.
Utanma sıkılma sıffır, sıffır, sıffır, sıffır :D

:lol:
Kimmiş o abi  :islik: Ne kadar güzel rahat adammış bayılırım :D

Büyük söz valla :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ocak 28, 2013, 18:17:51 »
:lol:
Kimmiş o abi  :islik: Ne kadar güzel rahat adammış bayılırım :D

Büyük söz valla :D
Yok Sercan, tanımıyorsun. Tanısan, ACD için hiç iyi olmaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #32 : Ocak 28, 2013, 21:19:51 »
 Mehmet Ali, süpermiş. :)

Mimikler tabikide önemli, botoks yaptırmış ve durumlara yüz ifadeleri ile tepki veremeyen birisini düşünsenize.
Siz böyle birisine üzücü bir şey söylüyorsunuz.
O, çok üzüldüm diyor ancak yüzde hiç ifade yok, hatta hafif Joker pozu. :)

En basitinden burun estetiği olan bir insanın bile burnunun yanında bir çok şeyi de değişiyor bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ocak 29, 2013, 00:11:07 »

En basitinden burun estetiği olan bir insanın bile burnunun yanında bir çok şeyi de değişiyor bence.
+1
Sanki hiç tanımamış gibi hissediyordum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #34 : Ocak 29, 2013, 15:08:22 »
+1
Sanki hiç tanımamış gibi hissediyordum.
Öyle olunca, o kişiyi bir an tanımayıp, tanışmak istediğini söylediğinde amma bozulur herhalde. :)

Açıkçası bir çok duyguyu insanın yüz ifadesi dışarıya vuruyor zaten ve bizler bunları bilerek ya da bilmeyerek okuyoruz da. İletişimde sözlerden çok daha fazla dikkate alındığı araştırmalar ile kanıtlanmış bir duurm. Mehmet Ali'nin de söylediği gibi Oyunculuk zaten bu hisleri hissetmeden o duruma bürünebilmek değil midir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ocak 29, 2013, 15:19:57 »
Yüz ifadeleri gerçekten çok belirleyici olabiliyor.
Örnek;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ocak 29, 2013, 15:59:04 »
Yüz şekline göre analiz konusunda pek tecrübeli olduğum söylenemez ama vucut dili çok önemlidir;onu  biliyorum.Vucut dili yalan söylemez derler ama tiyatro bunun aksini iddia eder.Ben 1998 yılında bir tiyatro oynadım ve kazandım.Olay kısaca şöyle.Yer Bursa Defterdarlığı.Maliyeye özel sınıf memur alıncaktı.Aranan memurlar mali polis ile vergi denetmeni arası bir derece olacaktı.Polis yetkisine haiz anca silah kullanamayacaktı.(Kadro CHP'nin anayasa mahkemsine açtığı dava ile iptal edildi.Alınan memurlar üni mezunu memur statüsü ile diledikleri yere atandılar.350 kişi).Yazılı sınavı kazandım.Bursa da sözlü sınava çağırdılar.Sınava gelen tüm kızlar bir birinden güzel ve bakımlı,erkeklerse kravatlı takım elbiseli.Allahın arabı bir vatandaş ise çekmiş alıtına kot ,kollar dirseğe kadar sıvanmış,ayakta spor ayakkabı.Dersin sınava değil güreşe gelmiş :))))) Çarşıya gidip, elbise alacak vakit yok; bir iki kişiden rica ettim sınav çıkışı kravatını ödünç vermesi için ama nerdeeee.Rakibiz sonuçta.Mülakat odasına girdim.aman Allahım defterdar,vergi dairesi başkanı,daire müdürleri ve iki üst düzey memur.Kurbanlık koyun gibi geçmek vardı ama aldığım tiyatro eğitimi imdadıma yetişti.Geçtim oturdum karşılarına.Mahçup ama kendine güvenen bir tablo çizdim.Bayan daire müdürü söze girdi.
-Sen hiç devlet dairesine girmedin mi? Bu ne böyle tatile mi geldin yoksa maça mı? İnsan kılık kıyafetine özen gösterir. 
Surat bir karış.Atın bu serseriyi bakışı....Ve hayatımın tiyatrosunu oynadım.Başım hafif önde ama gözlerim onlara bakarak.
--Şey evet bunu söylemek istemezdim ama mecbur kaldım.Takım elbisem yok.Dedim.
Başımı katiyen önüme eğmeden ama terbiye sınırlarınıda gözeterek dik durdum.Bana 10 tane soru sordular tabi hepsini tereddütsüz cevapladım.Sordukları sorular hukuk ağırlıklı teknik terimlerdi.Şansıma hepsi arapça kökenli kelimelerdi.

Mülakat bitti dediler.Saygıyla heyeti selamladım ve sakin adımlarla dışarı çıktım.20 gün sonra sonuçlar açıklandı.Kazandım....
abi sen kişilik analizi işini çözmüşsün :)