0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
amin arkadaşlar teşekkür ederim ederim hepinize. Ertan Beyin dediğine göre aracımın masrafı kasko ücretini geçti(toyota servisi olmamasına rağmen). Anlık bir olay ne olacağını bilemiyorsunuz. Kaza olmasaydı 10 dk sonra evimde dinleneceğimi hayal ediyordum ama...
geçmiş olsun geçen hafta bir akrabamda mitsubishi l 200 ile domuza çarpmış ve takla atmış akrabamda birşey yok ama araba pert...
amin. Allah kimseye yaşatmasın. Bu tür kazalarda sigorta yaralanan hayvanın veteriner masraflarını karşılıyor diye biliyorum. Ama bizi karşılamıyor. Kasko olması şart. Oda bende bende yoktu.
Herşeyde bir hayır vardır..Belki o kazanın olması,sizi daha büyük ölümcül bir kazadan korumuştur..Bazen şer gibi görünen,hayır çıkar..
Arkadaşlar hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Allah kimseye vermesin. Ertan bahsettiğin şekilde orjinal parçalar kullanmaya kalkarsam bana çok masraflı olacak. Ayrıca Oltuda olduğum için parçaları siparişle getirtiyorum. Ve son olarak aracım 10 yaşını doldurduğu için kasko yaptıramıyorum diye biliyorum. Neyse artık yapacak birşey yok. Ama Erzurum civarının sayılı ustalarından biri olduğu söyleniyor kaportacı.