Gönderen Konu: Domuza Çarptım!  (Okunma sayısı 9239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Domuza Çarptım!
« Yanıtla #20 : Aralık 20, 2012, 15:38:33 »
Çok geçmiş olsun. Tüm sürücülerimize kazasız belasız sürüşler dilerim.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 20, 2012, 15:38:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 20, 2012, 17:04:35 »
geçmiş olsun geçen hafta bir akrabamda mitsubishi l 200 ile domuza çarpmış ve takla atmış akrabamda birşey yok ama araba pert...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 20, 2012, 17:48:09 »
amin arkadaşlar teşekkür ederim ederim hepinize. Ertan Beyin dediğine göre aracımın masrafı kasko ücretini geçti(toyota servisi olmamasına rağmen). Anlık bir olay ne olacağını bilemiyorsunuz. Kaza olmasaydı 10 dk sonra evimde dinleneceğimi hayal ediyordum ama...
Herşeyde bir hayır vardır..Belki o kazanın olması,sizi daha büyük ölümcül bir kazadan korumuştur..Bazen şer gibi görünen,hayır çıkar..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Aralık 20, 2012, 17:48:46 »
geçmiş olsun geçen hafta bir akrabamda mitsubishi l 200 ile domuza çarpmış ve takla atmış akrabamda birşey yok ama araba pert...
Sizede geçmiş olsun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 20, 2012, 18:03:40 »
Selman abi çok ama çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelmiş eşinize ve sana çok çok geçmiş olsun diliyorum abicim :(
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Aralık 20, 2012, 18:30:49 »
Çok geçmiş olsun, sıkmayın canınızı hayatta böyle can sıkıcı olaylar yaşanabiliyor maalesef size birşey olmaması sevindirici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 20, 2012, 18:43:59 »
amin.  Allah kimseye yaşatmasın. Bu tür kazalarda sigorta yaralanan hayvanın veteriner masraflarını karşılıyor diye biliyorum. Ama bizi karşılamıyor. Kasko olması şart. Oda bende bende yoktu.

Domuzu turistik otellere sat, hiç olmazsa masrafın bir kısmını çıkarmış olursun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 20, 2012, 18:45:05 »
Herşeyde bir hayır vardır..Belki o kazanın olması,sizi daha büyük ölümcül bir kazadan korumuştur..Bazen şer gibi görünen,hayır çıkar..

bunun hayır neresinde Cemilll

Bir adam varmış..: devamlı "Beterin beteri var , buna da şükür" dermiş
Bizimki bir  gün kahveye geldiğinde herkesin bir cinayetten bahsettiğini görmüş
Ne o9ldu diye sorunca , oradakilerden birisi anlatmış:
Sorma yavw bizim Ömer dün gece eve erken gitmiş, eve verınca ne görsün...!
karısı bunu haydar ile boynuzlamıyormu....çekmiş silahını önce haydarı sonra karısını
en sonundada kendini vurmuş
Bizimki yine her zamanki gibi "beterin beteri var buna da şükür" demiş
kahvedekiler kızmış "yavw bundan daha beter ne olacak üçüde ölmüş işte" diyince,
bizimki pişkin pişkin sırıtmış
"Öyle demeyin arkadaşlar, Ömer bu gece değilde dün gece evine erken gitseydi şimdi ben mefta olmuştum......." :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Aralık 20, 2012, 19:01:04 »
:) Abi fıkra komikte,gerçek hayatta görmediğimiz ve bilmediğim etkenlerden hayatımız değişir..(Aslında düşününce görürüzde bilirizde ama malesef hep kötü olayda bu benim başıma neden geldi diye ağlamayı seçeriz)Pek felsefe yapmayı sevemem ama ben açıkçası bu düşünceye sahibim..
Not:Lütfen bu ağlama olayı,bu olayla pekiştirilmesin..Genel anlamda kullandım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 20, 2012, 19:30:30 »
amin arkadaşlar teşekkür ederim ederim hepinize. Ertan Beyin dediğine göre aracımın masrafı kasko ücretini geçti(toyota servisi olmamasına rağmen). Anlık bir olay ne olacağını bilemiyorsunuz. Kaza olmasaydı 10 dk sonra evimde dinleneceğimi hayal ediyordum ama...
Ön kaput, sağ&sol-Sinyal&farlar, ön panjur, ön panel, radyatör, silecek su deposu değişecek demişsiniz.Toyota servisi olup olmadığımı mı ifade etmişsiniz tam olarak anlayamadım ancak sadece panjurun 250 lira civarında olduğunu,farların 500 lira tuttuğunu,sinyallerde 100 lira,silecek deposu falan yan sanayi 50 lira falandır.Ancak kaput ve farlarda kesinlikle orjinal kullanmalısınız.1000 lira civarına kasko yaptırabilirdiniz.Şuanda orijinal parçalarla onarımda kaput değişirse 2000 lirayı bulur muhtemelen.Ama sağlık olsun cana geleceğine mala gelsin diyebiliriz artık.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 20, 2012, 19:38:30 »
Çok büyük geçmiş olsun , sizin sağlığınızın iyi olmasına sevindim.Allah kazalardan korusun herkesi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 20, 2012, 19:58:55 »
Çok büyük geçmiş olsun  Allah beterinden korusun sizi ve tüm herkezi
  aracın  fotolarını bekliyoruz
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Aralık 20, 2012, 20:31:05 »
Geçmiş olsun. Birisi anlatırken duymuş. O da köpeğe çarpmış arabası baya zarar görmüş. Yanında ki arkadaşı da Araba ile köpeğe çarpacağına, git ağaca çarp daha az zarar görür demişti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Ynt: Domuza Çarptım! (resimler yüklendi)
« Yanıtla #33 : Aralık 20, 2012, 21:59:08 »
Arkadaşlar hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Allah kimseye vermesin. Ertan bahsettiğin şekilde orjinal parçalar kullanmaya kalkarsam bana çok masraflı olacak. Ayrıca Oltuda olduğum için parçaları siparişle getirtiyorum. Ve son olarak aracım 10 yaşını doldurduğu için kasko yaptıramıyorum diye biliyorum. Neyse artık yapacak birşey yok. Ama Erzurum civarının sayılı ustalarından biri olduğu söyleniyor kaportacı.

2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
Ynt: Domuza Çarptım! (resimler yüklendi)
« Yanıtla #34 : Aralık 21, 2012, 00:13:29 »
Arkadaşlar hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Allah kimseye vermesin. Ertan bahsettiğin şekilde orjinal parçalar kullanmaya kalkarsam bana çok masraflı olacak. Ayrıca Oltuda olduğum için parçaları siparişle getirtiyorum. Ve son olarak aracım 10 yaşını doldurduğu için kasko yaptıramıyorum diye biliyorum. Neyse artık yapacak birşey yok. Ama Erzurum civarının sayılı ustalarından biri olduğu söyleniyor kaportacı.

çok geçmiş olsun selman bey. geçen sene benim de aynı sizin aracınzdan vardı ve bu günlerde bir kaza olmuştu. Trafik sigortası yan sanayi parçayı temin ediyordu, bazı parçaları orjinal çıkma almıştım. farlar yan sanayi idi ama sıkıntı çıkarıyor. Orjinal far serviste 800 e yakındı tanesi, çok pahalı. eğer imkanınız olursa çıkma ama orjinal olsun bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 21, 2012, 01:00:40 »
Selman abi kasko yapılıyor bizimde 2001 model ve 12 yaşına girecek sürekli koç allianz yaptırıyoruz. Çok geçmiş olsun tekrar gerçekten ağır bir kaza olmuş abicim. Tek önerim kaputu farları ve o önde radyatörü tutan demiri mutlaka orjinal bul servis kontrol ederken oralara bakıyor genelde eğer bir ara satacak olursan servis burası orjinal değil dediği anda değer düşürüyor tanıdığımızın başına geldi dikkatli olmalısın tekrardan çok geçmiş olsun :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 21, 2012, 01:34:59 »
Bence o kaput düzelir.Hiç değiştirmaya gerek yok sağlam bir çekiç ustalığı ile eskisi gibi olur.Tabi boyanacak mecburen.Kaputu orjinal bulmanız çıkma bile ols bir şey ifade etmez çünkü değişip değişmediğini anlamak çok kolay.Bana sorarsanız değiştirmektense çekiçletip boyatmak daha mantıklı.İlk mesajınızda sağa kaçtım demişsiniz ama sanki ortalanmış gibi görünüyor.Acaba vururken yan bir şekilde mi denk geldide iki tarafta dağılmış.Farları kesinlikle orjinal almalısınız.Yan sanayilerde çok sorunlar yaşanıyor.Diğer kısımlardaki hasarlar ne derecede bilemiyorum ancak mümkün olduğu kadar değişmeden çekiç boya şeklinde onarmak mantıklı görünüyor.Çünkü orjinal olmuoyr belki ama satarken boyalı dediğinizde demekki düzelecek düzeyde bir şeymiş diye düşünürm ben olsam.Ama değişti dediğinizde acaba ne kadar içeri geçtide düzeltme kurtarmadı derim.Bu arada bilmiyorum imkanınız var mı ama Ankara Ostimde oldukça fazla toyota çıkmacısı mevcut.Telefonla iletişim kurarak bir fikir alabilirsiniz en azından ve serviste olmayan parçalar onlarda oluyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2012 VVT-I Corolla C.Extra (Beyaz)
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Aralık 21, 2012, 01:42:53 »
Geçmiş olsun...
1) 2000 Hyundai accent 1.3 lx  2) 1999 Opel vectra 2.0 cd  3) 2006 Honda civic 1.6 vtec  4) 2009 Honda civic 1.6 elegance  5) 2010 Toyota corolla 1.6 c.extra  6) 2012 Toyota corolla 1.6 c.extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 21, 2012, 02:34:36 »
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. airbagler nasıl açılmamış, ne zaman açılıyor bu zımbırtılar yahu? gerçi Allah tan açılmamış çok masraf olurdu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Ynt: Domuza Çarptım!(resimler yüklendi 2. syf.)
« Yanıtla #39 : Aralık 21, 2012, 10:29:43 »
Ercümentcim sizin aracınız uzun yıllardır sizde uzun yıllardır kasko yaptırıyorsanız onu devam ettirebiliyorsunuz ama 10 yaşını doldurduktan sonra kasko yaptırmaya kalktığında olmuyor.

arkadaşlar temennileriniz için teşekkür ederim. orjinal parçaları almayı bende çok isterdim lakin ne onu araştıracak kadar vaktim var (çıkma bulmaya) nede iki üç katı verecek param. Artık ustanın eline ve malzemelerinde sağlam olmasına kaldım :( usta ön paneli değiştirmekten vazgeçti onu düzeltirim dedi ancak kaputu düzeltebilme ihtimali varmı onu hiç sormadım açıkcası. Çünkü benım gözüm hiç kesmedi düzeltilebileceğine.

Ertan aynen dediğin gibi yan denk geldi. Çünkü ben sol şeritte ilerliyordum ama durduğumda sağ şeritte çapraz bir şekilde durabildim. Zira duble yol, sol tarafa karşı şeride kaçsam belki hiç vurmadan kurtara bilirdim ancak yola yeni çakıl dökmüşler orta kısımda misket gibi çakıl var oraya ani bir çıkışım takla attırabilirdi.

Oktay Bey airbaglerin açılmaması işime geldi, açılmama sebebi ise darbe emici direklere denk gelmemiş oraya gelseydi eminim oda açılırdı
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5