Gönderen Konu: ASİYE ' ye nazar değdi!  (Okunma sayısı 3760 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: ASİYE ' ye nazar değdi!
« Yanıtla #20 : Temmuz 07, 2008, 09:19:09 »
  Selam.
 Çok geçmiş olsun Ali.
 Malesef bu tip araç (özellikle toplu taşıma ve büyük cüsseli) kullanan sürücüleri daha titiz bir şekilde seçmeleri lazım. Gerçekten akıl almaz hareketler yapabiliyorlar trafikte. İşin ilgince trafik kanunu gereği yol vermeleri gereken yerlerde dahi kendilerinin geçiş önceliğine sahip olduğunu düşünüyorlar ancak araç cüsse farkından dolayı trafik kanununa göre ne kadar haklı çıksakta otomobiller ve bunlarda bulunan sürücü ve yolcular için çok tehlikeli oluyorlar, kanunen haklı çıkmışsın ne yararı var dimi? Yetkililer malesef bu konularda çok yavaş davranıyorlar ve gerekli önlemleri almıyorlar ve bence en az o otobüs sürücüsü kadar bu hatayı üstleniyorlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 07, 2008, 09:19:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 07, 2008, 10:05:54 »
Teşekkürler Hakan,

Aynen dediğin gibi kanunen haklı olsan ne olacak, adam vurduğu ile kaldı. Cezayı yine biz çekiyoruz 1 haftadır arabasız 3 vesait değiştirerek işe gidiyorum. Bir yere gitmen gerek, araba yok ya gitmiyorsun ya da taksiye biniyorsun. Haftalık mazot parasının 3 katını harcadım bu hafta. Üstüne üstlik birde arabanın hasarlanmış olması var. Sevinebildiğimiz tek şey canımıza bir zarar gelmemesi.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"