Lpg'ye 3,5 kuruş indirim geliyormuş.
:DDepoyu fullemek lazım gelecek olan bindirim kötü :S
Senin araba zaten yatıyor İlke. En son kaçtan aldın gazı?
Senin araba zaten yatıyor İlke. En son kaçtan aldın gazı? 
Hafta sonları 10 km yapıyor abi

En son 2,97 den almışız. Ama depo bitmek üzere şuan
Deme oyle abi deme cok uzuluyorum 
Üzülme Ercü, inşallah en kısa zamanda Allah nasip eder de sen de Umre'ye gidersin.
benzinde stok fazlası var ciddi indirimler gelebilir diye düşünüyorum nedersiniz. hatta bi yakın petrolcu ile görüştüm 3 tl- 4 tl arası bir rakamın olması hayal değil ama devlet yaparmı bilemem dedi. hadi hayırlısı
benzinde stok fazlası var ciddi indirimler gelebilir diye düşünüyorum nedersiniz. hatta bi yakın petrolcu ile görüştüm 3 tl- 4 tl arası bir rakamın olması hayal değil ama devlet yaparmı bilemem dedi. hadi hayırlısı
Ağzınızdan bal damliyo hadi hayırlısı :-)
Secimlerden sonra yine zam gelir kat kat...
Petrolcü bana öyle diyecek kameralar nerede el sallayalım derim
Petrolcü bana öyle diyecek kameralar nerede el sallayalım derim 
Ben luk oilden 4.66ya almistim 14 subatta kamera aradim acikcasi
Ben luk oilden 4.66ya almistim 14 subatta kamera aradim acikcasi 
Özel günlerdeki fiyat bile çok pahalı vergi indirimine ne zaman girer ozaman bişeyler olur
Özel günlerdeki fiyat bile çok pahalı vergi indirimine ne zaman girer ozaman bişeyler olur 
Valla 5.10dan sonra ilac gibi geldigi kesin
Rârinerideki arkadaslarda boyle bir çalışma oolduğundan bahsettiler ama reel olarak yaparlar mi ? Buyuk bir ? İşareti
Bİndikleri dali kesmez bunla r ama secim yatirimi diyelim biz
Arkadaşlar benzinde indirim ancak şöyle olur.....Devletin topladığı vergi kalemlerini çoğaltırsa yani tabana yayılırsa ancak o zaman benzinde indirim görürsünüz...Yani benzinde indirim görelim derken bir bakmışsınız cart vergisi curt vergisi çıkmış ortaya....Devlet önümüze boş yere ot koymaz gerisini siz anlarsınız zaten........!