0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan abi %3 verip vermiyeceğini bilmiyorum . Ama opetin sitesinde online yakıt ile ilgili sık sorulanlar da opet world kart avantajlarından yararlanmak istiyorsanız ödemeyi opet worl kart ile yapın diye bir ibare var .Ben play kartımı bu ay opet worlde çevirttim . Hesap kesim tarihinden sonra belli olacak %3 verip vermediği .
benzine zam gelsede gelmesede hep 60 tl lik alıyodum. nasılsa istanbulun her yerinde benzinlik var dimi (en sonki zamdan sonra 10 tl daha arttırdım) şimdi 70 tl lik alıcam...
aldığın yakıtın %3 ü kadar tutarında puan veriyor, sonraki yakıt alımlarında kullanabiliyorsun bu verilen %3 lük puanı
Mesut abi biliyorum normal opet istasyonlarından aldığımız zaman aylık harcaman 1000 tl altı ise %3 1000-15000 tl arası ise %5 veriyor . Ben opetin sitesinden online yakıt aldığımızda verip vermediğini merak ediyorum . Gerçi opet sitesinde opet world kart avantajlarından yararlanmak istiyorsanız ödemeyi opet worl kart ile yapın yazdığına göre sitesinden alınan yakıt içinde bu %3 veya harcamanız 1000 tl üstü ise %5 puanı veriyordur .Ben sırf bunun için play kartımı opet world karta çevirdim umarım veriyordur .
Mahmut bu online yakıt alımındaki %5 inidirim kampanyası hala devam ediyor mu? o kampanya 31 eylül 2012 de bitti diye hatırlıyorum ama yine de yam emin değilim
Abi ben en son geçen hafta online yakıt ile %5 indirimli aldım . Yani devam ediyor .https://opet.com.tr/tr/creditsale.aspxAbi linki yukarıda . Lpg li araç kullanan arkadaşlar maalesef bu kampanyadan yararlanamıyorlar.
eyvallah kardeşim, benim araç dizel zaten LPG değil
Arkadaşlar,Böyle bir rezillik var mı yaaa.Bakar mısınız benzin fiyatlarındaki dünya sıralamasına....1. Türkiye : 1.98 euro2. Hollanda : 1.78 euro3. Portekiz : 1.75 euro4. İtalya : 1.75 euro5. Norveç : 1.73 euro......
Motorine litre başı 7 kuruşluk zam yapıldı. Zamlı tarife gece yarısından sonra geçerli olacak
Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 10 kuruşluk indirim varmış arkadaşlar..