0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
PÜİS'in twitter hesabından yapılan açıklamada, "02 Şubat 2017 tarihinden geçerli olmak üzere otogaz fiyatında 16 kuruş artış beklenmektedir." denildi.Otogazın litre fiyatına geçtiğimiz ay toplam 24 kuruş zam gelmişti.
mehmet felaket tellalı gibisin kardeş ya... hani irandan ucuz alacaktık yakıtı, hani iranla olan doğalgaz davasını kazanmıstık. hep yalan hep dalavere. enerji bakanı çıktı açıklama yaptı çok büyük iş becermişler gibi sonra zam üstüne zam. elimde olsa ortadirek şaban gibi gazı kavanoza koyup hanimiş lpg diyesim var. uleen oduncu olsak kış gelmeyecek.
Doğalgazla mı çalışıyor sizin araçlar hocam
Mustafa görürsün yakında dogalgazada gelsin zam o zaman yazarim tekrar sana. Bunlarin hepsi birbirine bağlı, dogalgazi lpgsi bir kardeşim.
403 lira doğalgaz bandrolümü ödedim ben hocam bu aykini beklemedeyim Doğalgaza zam gelmezde elektriğe yaptılar galiba 40-45 lira gelen fatura 65 lira geldi
Kredi kartı kullanmadan araçlarına yakıt alabilen kaç kişiyiz acaba?
2010-2011 yilinda LPG ve benzin fiyatlarini hatırlayan varmi?Yanlis hatirlamiyorsam LPG 2.74 tl benzin 5.55 tl idi. Ankara'da.
Kredi kartı kullanmayıp yakıt alanlandanım. Maksimum 20 liralık lpg Son 1 yıldan beri devamlı benzin ışığı yanıyor Biraz ilerideki istasyon Cuma ve Pazartesi günleri 3.02'den 2.69'a düşürmüş, oradan Cuma günü 50 liralık aldım, bu hafta da alırım diyordum da son zamlarla orasının da ne fiyat uygulayacağı meçhul