0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahibinden.com da GET(güvenli alışveriş) dediğimiz sistemi niye kullanmıyorsunuz, bırakın site uğraşsın. Bu sözleşme olayını ilk defa görüyorum..
Alışveriş yapacağınız şehirde arkadaşınız varsa elden teslim en garanti çözüm, bu şekilde bir iki arkadaşımı dolandırılmaktan kurtarmıştım. Umarım yakalanır şerefsiz.
sitenin birşeyle uğraştığı yok malesef bende hobi haline geldi bu şahısla uğraşmak zaten en son bugun dayanamadı aradı sen mi üyelikleri sildirip duruyorsun diye saçma sapan ileri geri konuştu yüzsüzlüğüde eline almış durumda şahıs ...yakalanması çok zayıf bir ihtimal ama kuzenimin avukat olması sayesinde baya bir yol kat ettim sayılabilir... yaptığı diğer bir iş ise hatları çok uzun süre kullanmıyor sürekli yeniliyor ve hattını kırıp atmadan önce birine yönlendiyor bu şekilde bu şahısı arayan kişiler yönlendirilen hiçbirşeyden haberi olmayan şahısla dialoğa geçiyor muhtemelen bir sonraki yönlendirilecek şahısta benim
yurtdışı alışverişlerimi hep paypal ile yaparım arabama parçadan tutunda evimdeki ihtiyaca hobimdeki yedek parça ihtiyacına kadar. hatta evime eşya bile getirttim çok büyük olmayan eşyaları ve hep paypal ile ödeme yaptım, bugüne kadar 20 bin dolarlık alışveriş yapmışım hiçbirinde dolandırılmadım , bozuk yada yanlış gelen ürünlerdede hep ürünler elimde kaldı ve paralarınıda iade aldım.
Bu sekilde bir dolandiricilikta ilgilenilmemesi tabi ki dogaldir..Sozunu ettigim sekilde alisveris yapilirsa zaten siz urunu alip onay vermediginiz surece para karsi tarafa aktarmaz. Sahibinden.com un havuz hesabinda tutulur.. GET seklindeki alisverislerden haberi olmayanlar bir arastirsin derim..Sahibinden.comSanalpazar.comGittigidiyor.comYurtdisindan ebay.comSiz biraz isinizi biliyorsaniz bu siteler tamami TUKETİCİ odakli sitelerdir..Ha ben %5-7 gibi komisyon ucretleri odemek istemiyorum derseniz de risk alacaksiniz
Yurtdisinda genelde satici dolandiriliyor. Musteri dolandirici satici magdur oluyor.
Çadır olayını dün akşam ibrahim emek paylaşmıştı Şaka ötesi
Mehmet can yıldız mesaj atarmısın bana bir konuşalım bu konu hakkında
Çok gizemli olmuş