0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kadının estetik güzelliği kesinlikle erkelerden daha iyidir..
Kadının estetik güzelliği kesinlikle erkelerden daha iyidir..İnançlar açısından bakıldığında da kadın ayrı yerde görülür.Bazı çelişkiler var tabi ama şimdi yeri değil.Kadın haklarından yola çıkarsak bir kadının hakkını erkek koruyamaz.Ancak ve ancak yine kadın korur; zira erkeği doğuran ve yetiştiren kadındır.Kısa bir anımı paylaşayım.Yıl 1985 lise 1 filan okuyordum.Arkadaşlarla antrenman çıkışı şakalaşarak yürürek mahalleye dönerken karşı kaldırımdan geçen efeti devran kızlara tabiri ile öküz gibi bakarken dedeme fena yakalandım.(Dedem ilahiyat profesörüdür) Bana verdiği tavsiye şu idi.-- Bir kadına bakarken; ona bir çiçeğe bakar gibi bak ve yüzünü çevir.Laf atmadan önce de seninde bir kız kardeşin, bir annen ve de bir kızarkadaşın olduğunu sakın unutma.--Cinsellik kötü bir şey değil tam tersine sevgilinin bedeninde bir olmak, erimektir.Ancak çirkin olan bunun düzeysiz,cebren ve gayrimeşru olmasıdır.Ki haramdır zaten.
Kadının estetik güzelliği kesinlikle erkelerden daha iyidir
Erkek gözüyle öyle tabii, ama birde kadın gözüyle bakmak lazımbana hemen hemen her türlü kadın görünüşü güzel gelir, ama hiç bir erkek görüntüsünü güzel bulmam
Aynen katılıyorum, bir de yaradılışda erkekler daha estetik ve dominant yaratılmıştır; insan olarak bunu anlayamayız belki ama hayvanlarda bu durum bir-iki istisna dışında net; hatta kitapta bu konuyla ilgili hususlar var.
Takvim nerde Aydın ? )))) Bambuların yanındaki kırmızılı kız bana Natali Cordone'nin video klibini çağrıştırdı.Evet bu sende bu takvimde çok konuşulur hem burada hem dışarda