0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar http://www.toyotaownersclub.com/forums/index.php?showtopic=86751sitesinde takılışını ayrıntılı anlatıyor. ve en sonda uyarıyorYou cannot install Cruise Control if your car has 4ZZ-FE -engine!! yani: Eğer motorunuz 4ZZ-FE motora sahipse Hız Sabitleyiciyi kuramazsınız diyor...benim araba 2012 comfort auris 1.33 yani motorun modeli nedir acaba?
cvt sanzimanda bu kol alip takilirsa direk calisiyor arkadas sad3ce montajda akuyu sokun demis ve aku sokulunca hersey sifirlanir-araba hafizasinda diye uyarmis ve teyip-acilista kod sorabilir demis , kodunuzu hazir-bulundurun
hiiiii ah o servisler ah o servisler , birde bos olmasalarda biraz kafalarinin ici bilgi dolu olsa . bir arkadasa 2005 otomatik corollasina orjinal kolu taktik direk calisti servis yine olmaz demisti hatta servis kolun parca kodunu bile bilmiyordu
Az önce ALJ ankara servisi aradım sadece auris ve corolla'ya takılıyor dediler. Hala yaris' e takılmıyor diyorlar. Bu servisler ya para kazanmak istemiyor yada gerçekten olmuyor.
Murat bey bence o bulduğunuz forum postunun ekran görüntüsünü "ingilizce bilen servis elemanlarınızın dikkatine" diyerek tüm toyota servislerine yollamak lazım! Tabi biraz mesai isteyebilir bu uğraş ama bence güzel bir turnusol kağıdı olabilir toyota servisleri için bu işlem... Bence uğraşmakta yarar var! Çünkü hiç zorlanmadan işlemin yapıldığı belirtilmiş...
Arkadaşlar 2013 multidrive s aracım var acaba benim aracada hız sabitleyici takılır mı?Mesaj Birleştirildi: Ocak 19, 2014, 20:46:22arkadaşlar şöyle birşey buldum ama ing. yok bunu kısaca açıklayacak biri var mı? Yani takması kolay mı http://www.yarisworld.com/forums/showthread.php?t=37205&page=7
bence olur. çünkü ben de alırken dikkat ettim auris içindir diye bir tabir yoktu. corolla için uygundur yazıyordu. corollaya uyan aurise de uyar diye düşündüm. benimkisi biraz risk almak oldu ama sonunda uyduğunu gördüm. sonuçta da kaybedilen 75TL para olacak. 500ün yanında çok da fazla değil bence. corolla ve auris arasında bu türden bir fark olacağını zannetmiyorum. bir de takacak arkadaşlara bi tavsiyem var. (kol yuvası için)direksiyonun altındaki plastiği kesmeden önce kabloları bağlayıp düz ve boş bir yolda çalışıp çalışmadığını kontrol etmeleri. yoksa boş yere plastiği kesmek zorunda kalmasınlar.