0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar Yüksel hocam.Bu özelliği benim KC142 ye de eklerseniz bal kaymak gibi birşey olur.İşin teknik kısmını siz benden daha iyi bilirsiniz. o nedenle nasıl olacağı ve ayarlanacak değerleri siz belirlerseniz daha iyi olur.Fakat bede 70 - 90 - 110 - 120 hızlarından 4 üne gerek yok. Zırt bırt öterse sinirim bozulur. O nedenle 70 ve 110 için olan sınırlar kafi. %10 ilavelerini bu değerlere eklersiniz. Can Bus veri değerleri gerçek değerlere yakın ise o değerlere göre olursa daha iyi olur.Bize ceza yedirmesin yeter. Bu aralar acayip sıkı denetlemeler var. 70 değerini özellkle istememin nedeni çevre yolları ve tünel girişleri için.110 ise genellikle bölünmüş yollarda seyehat ediyorum. Otobanda sıkıntı olmuyor. Çünki o hızlardan daha yukarı çıkmıyorum zaten.Selamlar ve Saygılar.Mekanikci
2007 13 yaris terra için oluyormu acaba
siteyi henüz incelmedim ama konu fazlası ile ilgimi çekti, mustafa bey cc yi nezaman taktırdınız ,takan firmanın denenmişlik sonuçları hakkıdna bilginiz varmı? yani lpg lerde ilk çıktığında muhteşemdi o dönem içni ama sonralarında bir çok araçta sorun yaşandı,sistemlerin değişmesi ve teknolojik gelişmelerle ancak toparlandı diye bilyorum böylesi bir durum olurmu ? diğer bir deyişle gözlemlerinizide zamanla bizimle paylaşırsanız sevinirim
MerhabalarCC ile yapılan modifikasyon LPG ye göre 1% bile değil.LPG de aracın motoruna ciddi müdahale var.CC de yapılan sadece sizin yerinize gaz vermek.Araç sizin gaz verdiğinizi sanıyor.Aftermarket CC ürünler yurtdışında yaygın.SaygılarımlaYüksel Güzel
Seydi Bey Merhaba;Hız sabitleyiciyi taktıralı 5 ay oldu. Memnuniyetim gün geçtikçe artıyor. Kesinlikle bir üst sınıf araba kullanır oldum. Aracımı daha çok seviyorum. Cihaz son derece emniyetli ve ileri düzeyde düşünülerek üretildiğini ispatlıyor. Sürücüye büyük oranda yardımcı oluyor. Kesinlikle yakıt tüketimini düşürüyor. Sürücü yorgunluğunu azaltıyor. yolda kasise girdiğinizde yüksek sarsıntıda devreden çıkıp aracın yavaşlamasına neden oluyor. Güvenlik önlemleri üst düzeyde, bunun gibi özellikleri Yüksel beyin sitesinde ayrıntılı inceleyebilirsiniz. Şu ana kadar hiçbir arıza ve olumsuzluğa rastlamadım. kesinlikle tavsiye ederim. Yüksel Bey'e bir kez daha teşekkür ederim.Selamlarımla...
Selamlar Yüksel hocam. Siz bu hız sabitleyicide iyice devrim yaptınız helal olsun. 70 + %10 ve 110 + %10 değerleri geçildiğinde uyarı verme haricinde serbest kullanımda, yani hız sabitleyici devrede fakat hız sabitlemediğimizde, Ayarlayacağımız bir hız değerinin üstüne çıkmayı engelleyici yazılımda eklenmesi mümkünmüdür. Özetle hız sınırlayıcı özelliği diyebiliriz.Mesela 130Km/h hıza ulaştığımızda, koldan yapacağımız ve sizin ayarladığınız farklı bir yöntemle hızı sabit tutmak yerine bu defa ayarlanan o hızı üstüne çıkmayı engellemek gibi.Yüksel hocam e-mail adresinize posta adresimi yolladım.Eğer yukarıda anlatmaya çalıştığım özellikte eklenbiliyiyorsa dahada iyi olur.Selamlar ve SaygılarMekanikci
mustafa bey şu anki durum hakkındas bilgi veririmisiniz tahmin ediyorum 9 aydır falan kullanıyor olmanız lazım son durum nedir?
Seydi Bey Merhaba;Yüksel Beyin monte ettiği CC hiç sorunsuz ilk günkü gibi çalışıyor. İl dışı yollarda seyahatlerimde sürekli kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Aracım sanki otomatik bir araç (5. vitese gelince uygun yolda set ediyorum, vites değiştirmeme gerek kalmıyor.) ve hız kontrollü gibi bir üst sınıf araç gibi oldu. Selam ve Sevgilerimle...
Selamlar Ahmet BeyHız sabitleyiciye talep azlığı nedeni ile maalesef daha fazla emek ve zaman harcayamıyorum artık.Ama tabi satılan ürünlere destek devam edecek. Önü çok daha açık başka bir projeye başladım.Hız sabitleyicide kurduğum elektronik ve yazılım altyapısı çok işe yarıyor.SaygılarımlaYüksel Güzel
Yüksel abi Nasıl bir proje fikir veremezmisiniz?Ayrıca ileride ihtiyacımız olursa sizden cc bulamayacakmıyız.