Alkollü araç kullanmak - 700 TL
2007 den beri trafikteyim. 2 adet trafik cezam var 2 side park cezası , birinde araç çekilmişti.
1976 yılından itibaren motosiklet ile,1983 yılından itibaren otomobil ile trafikteyim,bu süre zarfında toplam 5 adet ceza yedim.Bunlardan 4 tanesi hatalı park,(İkisinde araç otoparka çekilmişti)diğeri ise hız sınırını ihlal.Hatırladığım kadarı ile en son ceza hatalı park yüzünden 1999 yılında Ankara mithatpaşa caddesinde idi.Yıllık ortalama 10.000.km.yol yapmaktayım,herkese kazasız günler dilerim.
26 Nisandan beri araba kullanıyorum... Hiç cezam yok...
(Allah nazardan saklasın!)
hatırladığım kadarıyla 4 tane. 2si hatalı park 2 si radar.
Konu hortluyor bi cezada ben yemişim netten sürekli kontrol ediyorum bugün karşılaştım eve sordum belge falan yok dediler hayatımdaki 2. cezam 1. radar buda park galiba?
2006 Ocaktan beri ehliyetim var. Yaklaşık 120.000 km yaptım, hiç cezam da yok kazam da... Allah kimseye göstermesin...
Ne benim ne babamin daha ni tane bile cezasi yok
Hizsinirini 2km/h aştığım icin ceza yedim icime oturmustu
Bende 93 ten beri trafikteyim bir kez hız sınırını 11 km aştım radara yakalandım, bir kez sarı ışık geçerken yakalandım, bir kezde emniyet kemeri takmadığımdan yedim bu bana çok ama çok oturmuştu ben emniyet kemersiz araç kesinlikle kullanmam ama o günü hiç unutamam çocuklarla pikniğe gidiyorduk çocuklar hamak istediler bende yolda bu tip şeyleri satan bir dükkana girdim tezgahtar sonuncuyu az önce sattım dedi fakat 100 mt ileride ki arkadaşta var dedi, bende bu iki dükkan arasında yani yüz metre içerisinde ceza yedim üstelik trafik polisiyle tartıştım bu çok zoruma gitti çocukların yanında olmamalıydı diye düşünüyorum..
istisnasız hergün trafikteyim Allaha şükür daha ceza yemedim
Eskişehir-Ankara arası hız limiti nedir?ben yazın 110 km sabit hızla gittim ceza almadım. Aynı şekilde Ankara-Kayseri arasıda öyle devam ettim ,elmadağ inişli çıkışlı olduğu için sabitlemedim. Ben ehliyetsizken bi gün eve kırmızı ışık cezası geldi babam sahiplenmedi ben şehir dışındaydım dedi ihale bana kaldı. Başka ceza m yok ama kendi arabam olursa bayaaa olacak diye hissediyorum
Yıl 2011, Trabzon'da 57 km hızla aşırı hız cezası yemiştim.
2004 den yana yoktu, bizide milli ettiler, ama güzel çıkmış değilmi ?
Bugün cam filminden ceza yedim 199 tl +20 ceza puanı 20 gün süre verdi sökülüp trafikten düşürülmesi için. Gölgeye getirdi durdurdu inatla yazdı en ince film olduğu halde

Burdan abim ve amcaoğluda dahil tüm trafikçilerin kulağını çınlattım.
Geçmiş olsun Yaşar. Bazı durumlarda (hava sıcaklığı, bayan sürücü vs) film sanki daha güvenlik sunuyor, ya da lazer boya şart.
Bazı şehirlerarası yollarda 50 tabelası ve sabit radar görüyorum, açıkçası bazen tehlike bile doğuruyor. Radarın belki daha yüksek hıza baktığını orada bilen
Geçmiş olsun Yaşar. Bazı durumlarda (hava sıcaklığı, bayan sürücü vs) film sanki daha güvenlik sunuyor, ya da lazer boya şart.
Bugün cam filminden ceza yedim 199 tl +20 ceza puanı 20 gün süre verdi sökülüp trafikten düşürülmesi için. Gölgeye getirdi durdurdu inatla yazdı en ince film olduğu halde
Burdan abim ve amcaoğluda dahil tüm trafikçilerin kulağını çınlattım.
Abooo ayvayı yedik desene. Sökünce cezayı mı düşecek anlamadım

Geçmiş olsun Yaşar, orada söksen yinede ceza yazarlarmıydı? Perde yapmak ceza değil film nasıl ceza oluyor arkadaş