0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benden Once tanismissiniz Arabamla İyi dilekler icin Tesekkurler.Bu video daha Cok arabayi tanıtım amaçlı can Sandel diye bir kardesim tarafından çekildi ellerine Saglik tekrardan.3:30'da görünen benim Noslara gelince 200 shot nosu kullanmak daha nasip olmadı
süpralarda ön farlar niye farklı (sol fardaki boşluk)...
Turbonun rahat hava çekebilmesi için...
Filtre için olabilir. (açık hava filtresi)
Ahaaa Cüneyt abiii sonunda gelebildin yahu senin yüzünden Küden abi bizi fırçalıyordu izin aldınız mı fotolar için diye Abi haftasonu bizim ekip erken dağıldı yoksa suprayla gidecektik ne güzel Sercanda burda resmen ikiye çatlardı ama nasip Bu arada tekrar teşekkürler abicim
Videoda görmeden de tanıyoruz seni abicim. Bende kaputa sinek gibi yayılan kişiyim Bir de Üstteki Aurisin sahibiyim. Ice Supranın aşığıyım 200shotu nasıl kullanıcaksın abi, bildiğim kadarıyla dragta kullanmak pek mantıklı olmaz? Yanlış mıyım?
kesinlikle. bu kumaşı bulamıyorum
Ne kadar lazım ?
Eyvallah Sercan Maalesef Turkiye asfaltında bu güçlerde bı arabada 200 shot nos kullanmak hayal.2.0 bar da slick lastiklerle 200 + km'ler de patinaj sorunu yasıyorum.Yol lastiklerinden bahsetmiyorum Hic Nosu Cok extrem denemeler de Yada 100-200 denerken Turboyu alttan doldurmak icin taktım ama hacim ve yeni nesil turbo sayesinde pek gerek kalmadı