0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evren bey araç içi temizliği için kullanacaksanız .Ben 2 yıl önce marketten sinbo nun çakmaklık voltajı ile çalışanını almıştım. Çekiş gücü hayli iyi hatta beklenende iyi ben aracımın içi 2-3 haftalık periyotlarla bunla temizliyorum şu ana kadar verdiği tek arıza kablosunu kopması oldu onu da 0,75 elektrik kablosu ile kendim komple yeniledim kablosunu az daha kalın taktıktan sonra daha güçlü çalışmaya başladı gerçekten 29 tl ye aldım fazlası ile memnunum bu paraya alınabilecek bence iyi ürünler arasın ben şahsen memnunum .Ürünün linki aşağıdaki fiyatı artmış biraz .Ama şunu da belirteyim kimileri bu tarz ürünlerden 220 volt elektrik süpürgesinin çekim verimini bekliyor . Ve araç süpürgesi değil sanki hepa filtreli süperge verimi bekliyor . Bu tarz ürünlerde 12 volt ile çalıştığı için içinde 12 volt motorun gücü kadar çekim yapar oda kırıntı dediğimiz şeyleri temizlemeye yarar ki benim fazlası ile işime yarıyor hele çocuklu iseniz kesin alın .Şarjli bu tarz süpürgeleri tavsiye etmem benim evde beko marka var aldığımdan beri doğru düzgün çalıştığını görmedim desem yeri Tam şarjla ki zaten sürekli şarjda duruyor 2 dakika çalışıyor ondada doğru düzgün bir şey çekmiyor .http://www.hepsiburada.com/sinbo-svc-3460-islak-kuru-elektrikli-araba-supurgesi-pm-otsimsvc-3460
http://www.ereyon.com.tr/urun/kenwood-hv190.aspx?gclid=CI6Gx4TKsMsCFasBwwodT2sIkgSite temsilidir, evde kullandığım ürün. Bazen aracımda da kullanıyorum. Çekiş gücü çok iyi. Fiyatı biraz pahalıdır ama düşük v modellerden almayın derim.
6 yıldır Nilfısk kullanıyordum evde, çok memnunduk ancak sanırım artık pilleri gerekli akımı sağlayamıyor, son 1 senedir çekiş gücü çok düştü, bir ara açıp incelemeyi düşünüyorum.
benim kullandığım fakir marka ve uzun süredir gerek çekiş gücü ve gerekse uzun şarjı nedeniyle sorunsuz iş görüyor, sanırım alalı 4 yıl oldu bir arızası vs olmadı, sadece 1 yıl kadar önce içerisindeki blok pilini değiştirmiştim 30 tl ye, bu tip ürünlerin uzun süre iş görmesi için zaman zaman içini açarak motor bölümüne dolan toz ve tüy vs birikimlerini temizlemek gerekiyor
Sedat bey bahsettiğiniz model hangisi? Hepsiburada daki as1072nt kodu ürün ise voltajı 7.2 v şeklinde, aynı üründen mi bahsediyoruz?
rct 122 ben de kullanıyorum ve gayet memnunum. bayılmadan 10 dk. gidiyor şarjı. araç için ayrı süpürge almanın alemi yok. zaten en fazla 5 dk. alıyor tüm aracı süpürmesi.