Gönderen Konu: Araç süpürgesi.  (Okunma sayısı 10184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç süpürgesi.
« Yanıtla #40 : Mart 08, 2016, 09:23:14 »
Sinbo tavsiye etmem, yeterli gücü yok, bu konuda en iyisi Black&Decker'dır.

http://www.hepsiburada.com/black-decker-av1205-arac-supurgesi-pm-otkalav1205
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 08, 2016, 09:23:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 08, 2016, 09:29:51 »
Sinbo pişmanlıktır. Alacaksanız 14vmodeli varsa alın onun dışında ucuz ve kaliteli hoover almıştım 3 sene oldu piller ni. Mh pil şarj olayı ilk gunki gibi. Yine Black decker de fp ürünü. Yine homend in ürünleri fp ürünüdür. Üst düzey isterseniz philipsin ürünleri var
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 13800
  • Model Yılı: '15
  • 98 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 08, 2016, 09:32:48 »
Ben sinbonun süpürgesini 20 liraya almıştım ıslak kuru olmasına dikkat edin filtreyi ıslatmazsanız dışarı acaib toz veriyor ben kullanıyorum memnunun diyemem ama idare ediyor
LİFE 1.33 COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 08, 2016, 09:37:03 »
http://www.ereyon.com.tr/urun/kenwood-hv190.aspx?gclid=CI6Gx4TKsMsCFasBwwodT2sIkg

Site temsilidir, evde kullandığım ürün. Bazen aracımda da kullanıyorum. Çekiş gücü çok iyi. Fiyatı biraz pahalıdır ama düşük v modellerden almayın derim.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mart 08, 2016, 13:17:21 »
Bende düşünüyorum konuyu takipteyim.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mart 08, 2016, 13:24:18 »
6 yıldır Nilfısk kullanıyordum evde, çok memnunduk ancak sanırım artık pilleri gerekli akımı sağlayamıyor, son 1 senedir çekiş gücü çok düştü, bir ara açıp incelemeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mart 08, 2016, 14:07:05 »
Evren bey araç içi temizliği için kullanacaksanız .Ben 2 yıl önce marketten sinbo nun çakmaklık voltajı ile çalışanını almıştım. Çekiş gücü hayli iyi hatta beklenende iyi  ben aracımın içi 2-3 haftalık periyotlarla bunla temizliyorum şu ana kadar verdiği tek arıza kablosunu kopması oldu onu da 0,75 elektrik kablosu ile kendim komple yeniledim kablosunu az daha kalın taktıktan sonra daha güçlü çalışmaya başladı gerçekten 29 tl ye aldım fazlası ile memnunum bu paraya alınabilecek bence iyi ürünler arasın ben şahsen memnunum .Ürünün linki aşağıdaki fiyatı artmış biraz .Ama şunu da belirteyim kimileri bu tarz ürünlerden 220 volt elektrik süpürgesinin çekim verimini bekliyor . Ve araç süpürgesi değil sanki hepa filtreli süperge verimi bekliyor . Bu tarz ürünlerde 12 volt ile çalıştığı için içinde 12 volt motorun gücü kadar çekim yapar oda kırıntı dediğimiz şeyleri temizlemeye yarar ki benim fazlası ile işime yarıyor hele çocuklu iseniz kesin alın .Şarjli bu tarz süpürgeleri tavsiye etmem benim evde beko marka var aldığımdan beri doğru düzgün çalıştığını görmedim desem yeri Tam şarjla ki zaten sürekli şarjda duruyor  2 dakika çalışıyor ondada doğru düzgün bir şey çekmiyor .

http://www.hepsiburada.com/sinbo-svc-3460-islak-kuru-elektrikli-araba-supurgesi-pm-otsimsvc-3460
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mart 08, 2016, 14:45:59 »
Evren bey araç içi temizliği için kullanacaksanız .Ben 2 yıl önce marketten sinbo nun çakmaklık voltajı ile çalışanını almıştım. Çekiş gücü hayli iyi hatta beklenende iyi  ben aracımın içi 2-3 haftalık periyotlarla bunla temizliyorum şu ana kadar verdiği tek arıza kablosunu kopması oldu onu da 0,75 elektrik kablosu ile kendim komple yeniledim kablosunu az daha kalın taktıktan sonra daha güçlü çalışmaya başladı gerçekten 29 tl ye aldım fazlası ile memnunum bu paraya alınabilecek bence iyi ürünler arasın ben şahsen memnunum .Ürünün linki aşağıdaki fiyatı artmış biraz .Ama şunu da belirteyim kimileri bu tarz ürünlerden 220 volt elektrik süpürgesinin çekim verimini bekliyor . Ve araç süpürgesi değil sanki hepa filtreli süperge verimi bekliyor . Bu tarz ürünlerde 12 volt ile çalıştığı için içinde 12 volt motorun gücü kadar çekim yapar oda kırıntı dediğimiz şeyleri temizlemeye yarar ki benim fazlası ile işime yarıyor hele çocuklu iseniz kesin alın .Şarjli bu tarz süpürgeleri tavsiye etmem benim evde beko marka var aldığımdan beri doğru düzgün çalıştığını görmedim desem yeri Tam şarjla ki zaten sürekli şarjda duruyor  2 dakika çalışıyor ondada doğru düzgün bir şey çekmiyor .

http://www.hepsiburada.com/sinbo-svc-3460-islak-kuru-elektrikli-araba-supurgesi-pm-otsimsvc-3460
Yücel bey, sinbo dan vazgeçmek üzere idim ki sizin yorumlarınızla tekrar düşünmeye başladım, ayda 1 kez falan süpürmeyi düşünüyorum, 2 tane de çocuğum var, gerçi arabada pek bir şey yiyip ictirmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 08, 2016, 14:53:04 »
benim kullandığım fakir marka ve uzun süredir gerek çekiş gücü ve gerekse uzun şarjı nedeniyle sorunsuz iş görüyor, sanırım alalı 4 yıl oldu bir arızası vs olmadı, sadece 1 yıl kadar önce içerisindeki blok pilini değiştirmiştim 30 tl ye, bu tip ürünlerin uzun süre iş görmesi için zaman zaman içini açarak motor bölümüne dolan toz ve tüy vs birikimlerini temizlemek gerekiyor
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mart 08, 2016, 15:19:22 »
http://www.ereyon.com.tr/urun/kenwood-hv190.aspx?gclid=CI6Gx4TKsMsCFasBwwodT2sIkg

Site temsilidir, evde kullandığım ürün. Bazen aracımda da kullanıyorum. Çekiş gücü çok iyi. Fiyatı biraz pahalıdır ama düşük v modellerden almayın derim.

Aynı ürünü yaklaşık 2 yıl kullandıktan sonra pilleri öldü. Yenilerini servis 75 TL gibi bir rakam deyince, pillerin yerine watı güçlü 12 volt bir trafo koydum, yaklaşık 5 metre uzunluğunda kordon kablo takıp prize  bağladım. Şimdi odanın yerinde her yere uzuyor.  :D  Tabii çekişi 12 volt ile  14 volt gibi değil belki ama, hala piyasadaki bir çok makinaya taş çıkartacak cinsten. Ürünle beraber araçta kullanım için çakmaklık kablosuda paketten çıkıyor.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mart 08, 2016, 18:06:06 »
Evren bey kesinlikle pahalı ürünler almanıza gerek yok .Yukarıda gerekli açıklamayı yazdım 30-35 liraya alın 2 yıl sorunsuz çalışsa zaten kendini fazlası ile amorti etmiş olur bence . Ben alalı 3 üncü yılına girdi hala taş gibi kullanıyorum şarjlı olayına hiiç girişmeyin çakmaktan çalışan en güzeli ben her kullanım sonrası içini boşaltıp filtresini temizliyorum bir sonraki kullanıma temiz ve çekişi kuvvetli oluyor.
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '10
  • 261 kere teşekkür etti
  • 168 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mart 08, 2016, 22:42:33 »
6 yıldır Nilfısk kullanıyordum evde, çok memnunduk ancak sanırım artık pilleri gerekli akımı sağlayamıyor, son 1 senedir çekiş gücü çok düştü, bir ara açıp incelemeyi düşünüyorum.

Ufuk Bey bu markayı ben hiç duymadım.
2010 1,6 corolla
2002 1,6-vvt-i Corolla
2001 1,4 astra-f

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Mart 09, 2016, 08:53:02 »
benim kullandığım fakir marka ve uzun süredir gerek çekiş gücü ve gerekse uzun şarjı nedeniyle sorunsuz iş görüyor, sanırım alalı 4 yıl oldu bir arızası vs olmadı, sadece 1 yıl kadar önce içerisindeki blok pilini değiştirmiştim 30 tl ye, bu tip ürünlerin uzun süre iş görmesi için zaman zaman içini açarak motor bölümüne dolan toz ve tüy vs birikimlerini temizlemek gerekiyor
Sedat bey bahsettiğiniz model hangisi? Hepsiburada daki as1072nt kodu ürün ise voltajı 7.2 v şeklinde, aynı üründen mi bahsediyoruz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Mart 09, 2016, 09:23:56 »
Sedat bey bahsettiğiniz model hangisi? Hepsiburada daki as1072nt kodu ürün ise voltajı 7.2 v şeklinde, aynı üründen mi bahsediyoruz?

evren kardeşim bendeki bildiğin şarjlı süpürge Fakir rct122 modelmiş baktım şimdi 12volt, iki aparatı var uc olarak bana yetiyor hem evde hem arabada :)

bunun birde rct144 modeli var 14v sanırım internetten bir bakarsın
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 47000
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Mart 09, 2016, 10:24:45 »
rct 122 ben de kullanıyorum ve gayet memnunum. bayılmadan 10 dk. gidiyor şarjı. araç için ayrı süpürge almanın alemi yok. zaten en fazla 5 dk. alıyor tüm aracı süpürmesi.
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Mart 09, 2016, 11:16:05 »
rct 122 ben de kullanıyorum ve gayet memnunum. bayılmadan 10 dk. gidiyor şarjı. araç için ayrı süpürge almanın alemi yok. zaten en fazla 5 dk. alıyor tüm aracı süpürmesi.
Doğrusu ben de hem arabada hem de evde kullanılabilecek bir ürün düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Mart 09, 2016, 17:32:25 »
Onceki yazılardaki ürünleri de kontrol edebilirsiniz. Çakmaklıktan çalışan B&D oldukça iyi iş görüyor. İnce, uzun ucu da koltuk araları için uygun. Çekişi iyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mart 09, 2016, 18:53:31 »
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007