0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel olmuş. Aklıma şu geliverdi nedense
ben şuanki kasanın test sürüşünü otomatik elegance donanımıyla yapmıştım. kokpit gerçekten bir uzay mekiği gibi. ben şunu söylemek istiyorum showroom da (antalya honda) satış temsilcisi bana bizim araçlarımız 3-4 yıldan önce makyajlanmaz 6.yıldan öncede kasa deyişmez... galiba dip yaptı civic satışları ve acil makyajlandı... bu aerada şunu da göz önünde bulundurmakta fayda var. corolla da değişiyor nasipse temmuz gibi göreceğiz ve honda makyaj yapmasaydı bana göre toyota vw araçları karşısında resmen çuvallayacaktı.... otomotiv hızlı değişkenlikler gösterir. satış olmadığı takdirde..... toyota da umarım güzel bir ön ve arka tasarım yapar ve honda nın durumuna düşmez
El altından yayınlanan yeni corolla resimleri civic in suan güncel kasasiyla marka amblemleri dısında hemen hemen aynı gibi duruyordu. Umarım Toyota civic hüsranını görür ve adam gibi bı corollayla çıkar karşımıza....
Toyota ne kadar çirkin model çıkarsa, o kadar çok satıyordaha çirkin kasa = daha çok satıştoyotacılar ilginç insanlar vvalla
o toyotaların çirkinliğinden değil toyotacıların güzelliğinden