0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim Hasan abi rahatsızlığımı bir atlatayım devamı gelecek en son kol doyamada taktım
Ercü elimde bişey çıktı , akabinde kolumadada yumurta büyüklüğünde bir şişkinlik oldu , ikisini birbirine bağladı doktor bende anlamadım, antibiyotik ve ilaç tedavisine başladık , ama yan etki yaptı ve kızardım, ilaçlar değişti tetenoz aşısı yapıldı , parmağımı 2 kere kesip içini boşaltmaya çalıştılar ama içinde birşey yok yanardağ gibi büyüdü altı kan dolu.
Teşekkür ederim DostlarErcü enfeksyion dedi doktor, kurban bayramında 3 tane kurban kesmiştim sonuncuyu keserken yüzük parmağıma bıcak hafif değdi ve deri hafif kesildi çok ciddi bişey değildi küçüktü bende önemsemedim, 3 4 hafta iğileşmedi ve geçen hafta sonu iyice büyüdü bezelye tanesinden fındık tanesine kadar büyüdü
Ercüm CUmartesi kestiler zaten canlı canlı, birde dün kestiler ama içinde birşey yok sadece şişmiş et var.
O kadarını da kesmezler herhalde kaslar sinir hücreleri falan :/ Umarım yeni ilaçlar iş görür abicim biran önce eski sağlığına kavuşursun
kaslar parmağın altında benim sorunlu bölge üst kısımda , canlı canlı kestiler içine bakmak için ne yani bu dediğine bakılırsa en basitinden sezeryanla doğum yapılmamalı karın kasları var
Tebrikler ellerine sağlık. Jantları nasıl yapacaksın cok merak ediyorum