ufuk beye Teşekkürler. polen filtresi tahminimden çok çok iyi çıktı-geldi, gözümle gördüğüm klimadan hissettiğim kadarı ile 80-90 a (asıl fiyatı bilmiyorum) servisten alacağım polen filtresinden çok çok daha iyi. hava filtresi ise gözümü doldurmadı o ayrı mevzu

polen filtresi iyi olanın hava filtresi de muhakkak iyidir.
ayrıca
www.toyotaclubtr.com logolu toyota kokuları da göndermiş, bir iki eşantiyonla beraber. tekrar teşekkürler.
*** cam buğulanması için netten kedi kumu almıştım 1.5 kg civarı 4 tane yarım boğaz siyah çorabın boğazlarını kesip içini doldurdum, ağızlarını diktim, geriye kalan kum poşetinde duruyor, iteğe göre çok-az doldurabilirsiniz. 2 gündür yağmur var, normalde camlar buğu olurdu, nem emici (çorap içi sentetik kedi kumu ) el frenin yanında duruyor, buhar-buğu namına hiç bi şey yok. 2 gün önce ,buzdolabını temizledim, buzdalabı su topluyor 2-3 günde 2-3 lt su topluyordu, tahliye borusu tıkanmış-donmuş olunca öyle yapıyormuş, buzluğun ordaki arka paneli söktüm petek fan felan var. alt tarafı buz tutmuştu, o buzları sıcak su - saç kurutma makina ile erittim. tahliyeden foşur foşur su aktı, temizledikten sonra , hazırladığım nem alıcılardan birini buzluğa birini alt kısma koydum, 2 gün geçti dolabın kokusunu ve nemini aldığı bariz hissedilir durumda. belki işinize yarar.