Gönderen Konu: KARBON POLEN (KABİN) FİLTRESİ VE CAM BUĞULANMASI  (Okunma sayısı 7759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
Ynt: KARBON POLEN (KABİN) FİLTRESİ VE CAM BUĞULANMASI
« Yanıtla #20 : Şubat 26, 2016, 19:27:52 »
3 hava filtresi 3 polen filtresi sipariş ettim ufuk beyden geliyor.  malum SURUÇ tayız çöl tozları var burada hava berbat, filtre felan dayanmıyor. pis kokuda hediyesi oluyor. çözüm karbon filtre diye okudum bende gelsin deneyeceğiz.
  buğulanma için  bi video izlemiştim. bildiğimiz çorabın içine kristal kedi kumu koyuyoruz 15-20 cm den dikiyoruz koltuğun altına camın önüne el freninin yanına koyuyoruz buğu felan olmuyor diyor video
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 26, 2016, 19:27:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 06, 2016, 18:11:03 »
ufuk beye Teşekkürler.  polen filtresi tahminimden çok çok iyi çıktı-geldi, gözümle gördüğüm klimadan hissettiğim kadarı ile 80-90 a (asıl fiyatı bilmiyorum) servisten alacağım polen filtresinden çok çok daha iyi.  hava filtresi ise gözümü doldurmadı o ayrı mevzu :) polen filtresi iyi olanın hava filtresi de muhakkak iyidir.

ayrıca www.toyotaclubtr.com logolu toyota kokuları da göndermiş, bir iki eşantiyonla beraber. tekrar teşekkürler.

***  cam buğulanması için netten kedi kumu almıştım 1.5 kg civarı 4 tane yarım boğaz siyah çorabın boğazlarını kesip içini doldurdum, ağızlarını diktim, geriye kalan kum poşetinde duruyor, iteğe göre çok-az doldurabilirsiniz. 2 gündür yağmur var, normalde camlar buğu olurdu, nem emici (çorap içi sentetik kedi kumu ) el frenin yanında duruyor, buhar-buğu namına hiç bi şey yok.  2 gün önce ,buzdolabını temizledim,  buzdalabı su topluyor 2-3 günde 2-3 lt su topluyordu, tahliye borusu tıkanmış-donmuş olunca öyle yapıyormuş, buzluğun ordaki arka paneli söktüm petek fan felan var. alt tarafı buz tutmuştu, o buzları sıcak su - saç kurutma makina ile erittim. tahliyeden foşur foşur su aktı, temizledikten sonra , hazırladığım nem alıcılardan birini buzluğa birini alt kısma koydum, 2 gün geçti dolabın kokusunu ve nemini aldığı bariz hissedilir durumda. belki işinize yarar.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 06, 2016, 18:31:41 »
ufuk beye Teşekkürler.  polen filtresi tahminimden çok çok iyi çıktı-geldi, gözümle gördüğüm klimadan hissettiğim kadarı ile 80-90 a servisten alacağım polen filtresinden çok çok daha iyi.  hava filtresi ise gözümü doldurmadı o ayrı mevzu :)
 ayrıca toyotaclubtr logolu toyota kokuları da göndermiş, bir iki eşantiyonla beraber. tekrar teşekkürler.

İyi günlerde güle güle kullanın @Arif şahin (27131) bey.