Fuar güzeldi ama sadece güzeldi. P.tesi günü olmasına rağmen kalabalıktı. Bi önceki çok daha iyiydi.
İçeri girer girmez Toyota standı karşıladı bizi.
Land Cruiserla başladık oldukça güzeldi yeni kasası hemen yanında kardeşi Prado bu ikili gerçekten çok hoştu, Hiluxa bakınca otomatik dizel versiyonunu gördüm ve şaşırdım açıkcası.
Yaris Hybridle devam ettik TR de bululnmayan dolu versiyonuna bindik güzel araç fakat fiyat olarak yüksek fiyatlar o araçlara bana göre.
Avensis oldukça güzel bir görünüme sahip station wagonuda çok beğendik özellikle Ledli farları.
Yeni Verso geçer bir not aldı bizden ve beğendik.
Corollaya bakmadık bile

Vee çok tartışılan Auris aracın komple değiştiğini gördük ve forumda paylaşılanlarla aynı araç.Bagajındaki çift kat bagaj kapasitesi hoştu, içi biraz beklediğimizin altındaydı, fakat araç kendi kendine park edebiliyor, CVT şanzımana sahip,koltukları pek beğenmedim, direksiyon kaplaması güzel, ön yüzü hoşumuza gitti ama genel olarak beğenmedik rakipleri çok ve bazıları gerçekten güçlü.Gerçi baktıkça alışıyorsunuz ama beklenenin altında.
GT86 ise karizması ile büyük ilgi görüyordu. Simülatörüde güzeldi tavsiye edeerim.
Fuarda yeni Leonda bizi şaşırttı ve beklentilerin altında kaldı.
Skodanın Rapidi orta sınıfa hitabıyla beğendik.
Opel Astra fiyatıtla şaşırttı oldukça yüksekti.
Bugatti bildiğimiz Bugatti

Fuarın en başarılı aracı bize göre Mercedes A serisiydi içi dışı oldukça güzel tasarlanmış bir araç.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.