Gönderen Konu: Canım çok sıkkın..  (Okunma sayısı 3388 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Ynt: Canım çok sıtkın..
« Yanıtla #20 : Ekim 24, 2012, 01:27:07 »
Geçmiş olsun kardeşim. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız bunu da unutma lütfen. Dualarımız sizinle..
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 24, 2012, 01:27:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 24, 2012, 01:37:23 »
Hepinize teşekkür ederim inanın ne diyeceğimi bilmiyorum..Yakınları bu hastalığı atlatanlara çok geçmişler olsun diyorum..Rabbim göstermesin kimseye..O kadar farklı bir duruma sokuyor ki insanı. . . :(
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Ynt: Canım çok sıkkın..
« Yanıtla #22 : Ekim 24, 2012, 10:30:01 »
öncelikle geçmiş olsun. tehşis zamanında yapıldıysa canınızı sıkmaya değer bir şey yok. böyle bir şey yokmuş gibi hayatınıza devam etmenizde fayda var. temin edebilirseniz eşek sütü içmesini sağlayın. sevginiz yeteri kadar destek olacaktır. yüzünüzden gülümseme eksik olmasın inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 24, 2012, 10:32:11 »
Geçmiş olsun..Allah şifa versin..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 24, 2012, 12:19:36 »
Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah şifasını verir inşallah.

Benzer bir durumu benim de başıma gelmişti. Amcamın beynin tümör olduğunu söylediklerinde çok üzülmüştüm lakin üzülmek ya da bunu dert etmek çözüm olmuyor. İnşallah kötü huylu değildir, şayet kötü huylu değilse hiç üzülmenize gerek yok artık bu tür ameliyatlar sıklıkla yapılıyor ve hasta kısa zamanda günlük hayatına geri dönebiliyor. Bu aşamada durum hakkında net bilgiye sahip olmadan kötü senaryoları aklınıza getirmeyin, kız arkadaşınızın da aklına gelmemesi konusunda özen gösterin, moralinizi yüksek tutun. Bizim elimizden gelecek bir ihtiyaç oluşması durumunda haber verin lütfen.

Allah yardımcınız olsun, umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 24, 2012, 12:31:26 »
Geçmiş olsun kardeşim . Tıp çok ilerledi, elbette çaresi bulunur.
Metîn ol, arkadaşının da moralini yüksek tut. Onu her zamankinden daha çok sev ve bunu mutlaka ona hissettir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 24, 2012, 13:31:32 »
Çok geçmiş olsun Alper abicim tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah :(

Bende numaramı bırakıyorum sana lazım olursa falan diye..

0 543 821 49 91  A RH +

Yardımcı olabileceğim her türlü konuda arayabilirsin abicim tekrar tekrar geçmiş olsun :(
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 24, 2012, 14:00:26 »
Allah şifa versin inşaAllah. Bizi üzen bazı olaylar aslında kurtuluşumuz olabiliyor her iki dünyada. Allah kimseye kaldırabileceğinden fazlasını yüklemez bunu unutmayın. Naçizhane tavsiyem benzer bir olayı bende yaşıyor olduğum için biliyorum.. Sürekli dua edin, Allah'a yakın olun ikinizde.

Sanırım ABD'deydi, kanser hastaları üzerinde yapılan bir araştırmada bu hastalıkla mücadele edip kurtulanların%85 gibi büyük bir oranı manevi tarafı güçlü olan hastalarmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 24, 2012, 14:09:15 »
Alper'im çok çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede kız arkadaşın eski sağlıklı günlerine geri  döner.Acil şifalar dilerim
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ekim 24, 2012, 14:52:30 »
Alper,Allah acil şifalar versin en önemli şey moraldir arkadaşının moralini iyi tutmaya çalış diğer tavsiyeler arkadan gelsin. Çok geçmiş olsun..
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis.. babam gibi araba:))
  • Kilometre: 68453
  • 4 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 24, 2012, 16:37:36 »
Allah tüm hastalarına sonsuz şifalarından versin, size de geçmiş olsun. Yarın başımıza ne geleceğini bilemeden bugünü yaşamaktayız. Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah!
9. 2011 Skoda Yeti 1.2 TSI DSG (capondan almana ;) )
8. Terfi: Avensis 2001 Sol/AT D4.. Bilenler bilir:) (yeni sahibinde)
7. Arabam 6 yıl kullandığım Corolla 1997 GLi
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 24, 2012, 17:10:38 »
I 'm so sory.  But i must to delete this message. Every one know the blue is blue; but we unable to say that every time. Please be careful with turkish culture.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 24, 2012, 19:11:20 »
cok gecmis olsun. Allahtan acil sifalar diliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 25, 2012, 01:05:11 »
Cok gecmis olsun Alpercim :( Bugun Muratcan ve Oguz'dan ogrendim resmen kusura bakma. Allah sifa versin.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 25, 2012, 14:43:11 »
Alper kardeşim geçmiş olsun. Doktor anlaşılan henüz bu durumla ilgili kesin tanı koymamış. Sizin yapacağınız bu işin ehli doktorlara gidip kesin teşhis koyduktan sonra bir yol haritası çizmeniz. Bu gibi durumlarda moral çok çok önemlidir. Umarım kötü bir şey yoktur ve kız arkadaşın sağlığına kavuşur.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ekim 26, 2012, 01:54:54 »
Yanımda olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim.. Söylenenleri uygulamaktan başka çarem yok evet..yapıyorumda ama o hernekadar üzülüp belli etmemeye çalışsada soğuk duvarları sanki üstüme geliyormuş gibi hissediyorum..Umarım hiçbirşey kötü sonuçlanmaz..Tekrardan sağolun Allah hepinizden razı olsun..Bayramınızı kutlar , hayırlara vesile olmasını dilerim..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 28, 2012, 13:47:05 »
Allah acil şifalar versin
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 28, 2012, 16:55:38 »
rabbim acil şifalar versin çekilen sıkıntıları günahlara kefaret saysın inşallah,
alper kardeşim ne yapılabilinir bilmiyorum sitmezin doktorları bu konuda daha iyi bilgi vereblri ancak yakın zamanda kanser tedavisi gören iş arkadaşımın bize verdiği bilgi doğrultusunda hatırlatmada bulunmak istiyorum,devlet kanser tedavisini ücretsiz hale getirdi( sakın dediğimi yanlış anlama kız arkadaşın kanser falan demiyorum  sadece bildiğimi paylaşıyorum..bu dediğimi sadece bilgi paylaşımı olarak değerlendir lütfen başkabişey düşünme) onkoloji birimilerinde tedavi gören hastalar devlet tarafından tedavi edilmektedir,istanbulda fatih üniversitesi sema hastanesi,göztepede bulunan medikal park hastaneleri bu konuda oldukca başarılı olduğunu ve sgk geçerli olduğunu duymuştum,ayrıca yeditepe üniversitesininde onkoloji bölümünü de çok başarılı olduğunu duydun fakat yeditepenin sgk anlaşması olmadığından onkoloji biriminde ücretsiz tedavi olunabiliyormu bilmiyorum sormakta fayda var,her hangi bir sorun oluşursa yada danışmak gerekirse 184 ü arayarak her türlü sorununuzu paylaşablirsiniz. tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ekim 29, 2012, 14:48:54 »
Allah acil şifalar versin
Sağolun..
rabbim acil şifalar versin çekilen sıkıntıları günahlara kefaret saysın inşallah,
alper kardeşim ne yapılabilinir bilmiyorum sitmezin doktorları bu konuda daha iyi bilgi vereblri ancak yakın zamanda kanser tedavisi gören iş arkadaşımın bize verdiği bilgi doğrultusunda hatırlatmada bulunmak istiyorum,devlet kanser tedavisini ücretsiz hale getirdi( sakın dediğimi yanlış anlama kız arkadaşın kanser falan demiyorum  sadece bildiğimi paylaşıyorum..bu dediğimi sadece bilgi paylaşımı olarak değerlendir lütfen başkabişey düşünme) onkoloji birimilerinde tedavi gören hastalar devlet tarafından tedavi edilmektedir,istanbulda fatih üniversitesi sema hastanesi,göztepede bulunan medikal park hastaneleri bu konuda oldukca başarılı olduğunu ve sgk geçerli olduğunu duymuştum,ayrıca yeditepe üniversitesininde onkoloji bölümünü de çok başarılı olduğunu duydun fakat yeditepenin sgk anlaşması olmadığından onkoloji biriminde ücretsiz tedavi olunabiliyormu bilmiyorum sormakta fayda var,her hangi bir sorun oluşursa yada danışmak gerekirse 184 ü arayarak her türlü sorununuzu paylaşablirsiniz. tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim.
Sağolasın Seydi abi verdiğin bilgi için..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ekim 29, 2012, 16:39:31 »
Geçmiş olsun... Hemen moral bozmaya gerek yok.... o kadar çok türü var ki bunun.... başka merkezlere ve hekimlere danışmakta fayda var....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."