0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah acil şifalar versin
rabbim acil şifalar versin çekilen sıkıntıları günahlara kefaret saysın inşallah,alper kardeşim ne yapılabilinir bilmiyorum sitmezin doktorları bu konuda daha iyi bilgi vereblri ancak yakın zamanda kanser tedavisi gören iş arkadaşımın bize verdiği bilgi doğrultusunda hatırlatmada bulunmak istiyorum,devlet kanser tedavisini ücretsiz hale getirdi( sakın dediğimi yanlış anlama kız arkadaşın kanser falan demiyorum sadece bildiğimi paylaşıyorum..bu dediğimi sadece bilgi paylaşımı olarak değerlendir lütfen başkabişey düşünme) onkoloji birimilerinde tedavi gören hastalar devlet tarafından tedavi edilmektedir,istanbulda fatih üniversitesi sema hastanesi,göztepede bulunan medikal park hastaneleri bu konuda oldukca başarılı olduğunu ve sgk geçerli olduğunu duymuştum,ayrıca yeditepe üniversitesininde onkoloji bölümünü de çok başarılı olduğunu duydun fakat yeditepenin sgk anlaşması olmadığından onkoloji biriminde ücretsiz tedavi olunabiliyormu bilmiyorum sormakta fayda var,her hangi bir sorun oluşursa yada danışmak gerekirse 184 ü arayarak her türlü sorununuzu paylaşablirsiniz. tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim.