Gönderen Konu: Uydunet hakkında bilgi?  (Okunma sayısı 5888 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
Ynt: Uydunet hakkında bilgi?
« Yanıtla #20 : Kasım 01, 2014, 02:11:12 »
Konuyu hortlatacağım için şimdiden özür dilerim :) Ama yeni konu açmaktan daha iyidir herhalde.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,263

Bu kampanyaya geçmek istiyorum yarın son gün ama kafamda soru işaretleri var. Bu hizmeti almak için modem veriyorlarmış Docsis 3.0 adında ama araştırmalarıma göre bu modemin wifi si hakkında çok şikayet var. Bu ürünü kullanan var mı? Kampanya nasıl sizce? ilk 3 ay bedava olması benim için iyi çünkü ocak 2015 te bitecek olan TTNET taahhütüm var. TTNET e şu anda 8 mbs hızında 50 gb AKN li 67 tl vede 16.5 tl de telefon parası veriyorum toplamda bana maliyeti 84 TL ye falan geliyor.  :argh:

8mbps 16 mbite yükseldi ttnette. Bilginiz olsun. Yani eskiden 8mbps ye kadar diyolardı şimdi 16 ya kadar.
Kaynak nekadar yakınsa o kadar hız artıyor. Bize baya yakın o yüzden şanslıyız. 16 yı görebiliyorum.

ttnetin herşeyinden memnunumda şu adil kullanım zımbırtısı beni delirtiyor. 3mbps ye düşüyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 01, 2014, 02:11:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 01, 2014, 07:42:46 »
o ne ki,

superonlineda 50'den 3'e düşüyorum ayın ortasında :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 01, 2014, 11:49:19 »
bu adil kullanım kotasını her ay aşmama rağmen bende hiç hız düşmesi olmadı ama ailem ikâmet ettiği yerde ttnet kullanıyor hiç affetmiyorlar hemen 3 mbit/s hıza düşüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 01, 2014, 12:00:29 »
Almaktan vaz geçtim. Tam bir devlet dairesi mantığı vardı gittiğim yerde, adam daha kendi sitelerini bilmiyor. Bende garipsemiştim meğerse devlet dairesiymiş. Yuh ya insan biraz olsun işini sever. Neyse bakalım ocak 2015 e kadar vaktim var. Teşekkürler herkese
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Kasım 03, 2014, 20:05:03 »
O kadar saydım ama bugün teknik servisten bir arkadaş aradı o kadar kibar ve güzel konuştuki çarşamba gününe randevu verdim :) Hadi bakalım hayırlısı.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 03, 2014, 20:11:08 »
ben uydu netten de teledünyadan da memnunum abi.şimdiden hayırlı olsun.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Kasım 03, 2014, 20:17:07 »
Allah razı olsun abim, bakalım inşallah bende memnun kalırım. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır dedikleri gibi oldu, abone merkezindeki aymazlığa bir teknik servis çalışanı gönlümü aldı :)

Şu anda beni düşündüren kısım iç tesisat bakalım kutudan yeni kablo falan çekeceklermi yoksa sen çektir biz bağlarız mı diyecekler. Birde docsis 3.0 modemin piyasadaki kötü ünü :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Kasım 03, 2014, 20:23:51 »
Allah razı olsun abim, bakalım inşallah bende memnun kalırım. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır dedikleri gibi oldu, abone merkezindeki aymazlığa bir teknik servis çalışanı gönlümü aldı :)

Şu anda beni düşündüren kısım iç tesisat bakalım kutudan yeni kablo falan çekeceklermi yoksa sen çektir biz bağlarız mı diyecekler. Birde docsis 3.0 modemin piyasadaki kötü ünü :)

öncelikle modemi biraz anlatıyım abi.2012 yılında yaz aylarında netmaster ın en iyi modemiydi kendileri.efsane bir modemdi.tek kanallı gibi gözüken aslında tek kanalda 8 ayrı yerden baglantı saglıyabilen yaklaşık 300mps hıza kadar baglanma imkanı veren bir teknolojiye sahip.yani kötü bir modem degil.tek dezavantajı internet hızla gelişen bir teknoloji ve 2 senelik bir modem okadar.sonuçta sıfır modem  takıcaklar.rahatlıkla uzun vadeli kullanırsın diye düşünüyorum.

kurma işlemini kendileri yapıcaklar ve yaptırmalısında abi yanılmıyorsam ücretsiz yapıyolar zaten.kendileri kablo çekecekler ve telefonundan çekmicekler baglantıyı zaten.en büyük avantajın bu olcak zaten.telefonun bagımsız internetin bagımsız olcak.

müşteri hizmetleri olarak iyi bir firma abi.ne zaman istiyorsan ara gelsinler gün içerisinde o dereceler yani.ben bayaga bir arkadaş oldum burdakilerle geldiklerinde meyvesuyu çay vs içiyoruz oturup yani.yagmurda kesintiler yaşıyabilirsin haberinolsun abi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Kasım 03, 2014, 20:34:08 »
 :saygi: sağolasın abim,

Arkadaşta fazladan modem vardı onu kullanacaktım ama o 10 mbs ye kadar destekleyen docsis 2.0 modemmiş bu 25 mbs a kadar destekleyenden. Sendekide bundan mı? http://www.netmaster.com.tr/urun/9 Bu ürünün wifi bağlantısından şikayetçiler bende tüm aletler wifi çalışıyor. 3 ay daha TTNET aboneliğim var buda yanında artık fazladan olacak bu süre içerisinde.

Bundan 6-7 sene önce kablotv aboneliğim vardı o zaman yeni hat çekmemişlerdi aslında çocuk çekeyim demişti ama ben acımıştım tek başına gelmişti akşamın bir saatinde üzülmüştüm idare ederiz falan demiştim ama sonrasında yayın karıncalanmaya başlayınca gelip bakmadılar bi daha :)

Ogün, HDBOX denen zımbırtıdan alayım mı? Şu anda bende HD uydu var kablo tv standart üyelikte uyduda olmayan hangi HD kanallar var biliyormusun?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Kasım 03, 2014, 20:43:20 »
:saygi: sağolasın abim,

Arkadaşta fazladan modem vardı onu kullanacaktım ama o 10 mbs ye kadar destekleyen docsis 2.0 modemmiş bu 25 mbs a kadar destekleyenden. Sendekide bundan mı? http://www.netmaster.com.tr/urun/9 Bu ürünün wifi bağlantısından şikayetçiler bende tüm aletler wifi çalışıyor. 3 ay daha TTNET aboneliğim var buda yanında artık fazladan olacak bu süre içerisinde.

Bundan 6-7 sene önce kablotv aboneliğim vardı o zaman yeni hat çekmemişlerdi aslında çocuk çekeyim demişti ama ben acımıştım tek başına gelmişti akşamın bir saatinde üzülmüştüm idare ederiz falan demiştim ama sonrasında yayın karıncalanmaya başlayınca gelip bakmadılar bi daha :)

Ogün, HDBOX denen zımbırtıdan alayım mı? Şu anda bende HD uydu var kablo tv standart üyelikte uyduda olmayan hangi HD kanallar var biliyormusun?

ben daha uydu netin adı bukadar popüler olmadıgı zamandan beri kullanıyorum abi bu modemide kullandım bundan sonrakinide kullandım hala onu kullanıyorum hatta.zaten anlattıklarımı özet geçecek şekilde anlatmışlar attığın linkde.ben hiç pişman olmadım abi bazı saganak yagmurlar dışında.memnundum hızından.heleki geceleyin kendi mps min üzerine çıktıgını bile görüyordum ögrenci zamanlarımda.oyun falan indirirken.muhakkak yeni hat çektir derim ben abi açıkcası.

senelerdir çok denemediğimiz paket kalmadı bizim teledünyada.en full paketten en basit pakete.hd kanallarda dahil.şuan tek tek isim olarak veremem abi ama gerekli olan tüm kanalları standart hd paketlerinde mevcut.yani sinema tvlerin hepsi belgesel kanalları yerel kanalların hepsi veya birçogu(şuan hatırlamıyorum üşendim salona gitmeye  :D)en full paketi yaptırdık bir ara çok abartı geldi bize saçma sapan kanallar seyretmedik bile.olması gereken tüm kanallar standart veya orta pakette olması lazım.hd kanal verdilermi sana abi.neydi senin kampanya.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Kasım 03, 2014, 20:47:57 »
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Suresi-Biten-Kampanyalar

Burada UYDUNET + TELEDÜNYA 55 TL KAMPANYASI
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Kasım 03, 2014, 20:49:03 »
dayanamadım gittim  baktım şimdi murat abi :) bazen kampanyalar oluyor arıyorlar ayda 5 tl fark ile biz temel paket ve altın sinema paketi kullanıyoruz şuan.komple hepsi açık bizde gerekli gereksiz ne varsa.%90ı açık yani sanırım.zamanında 3tl de hd kutusuna verdik bu arada.ayda 3tl fazla olarak toplamda 8 tl fazla veriyoruz hd ve sinema cart curt paketlerine.

https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Tarife-Secici

şundan bi kontrol et abi istersen.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Kasım 03, 2014, 20:54:48 »
NATGEO lar varmış :) Yeter bu bana, ilk ay sizinkisi gibiyiz :) sonra normale temele dönecekmişiz :) Demekki HDBOX olayınıda alacağız neyse nasip bakalım TV ile işim olmaz deyip HDBOX ı istememiştim ama bakalım çarşamba günü ne olacak anlarız. ÇArşamba günü nasipse yorumlarımı yazarım bu zamana kadar 8mbs e kadar TTNET kullandık şimdi 25 mbs e kadar kablo tv nasıl olacak bakalım. :saygi:

O bu değilde nasipse 3 ay sonra hem TTNETTEN hemde bu sorma ver parasını verdiğim hiç konuşmadığım TELEFON dan kurtulacağım :) Zaten bugün kokusunumu aldılar ne TTNETTEn aradılar işte şöyle yapalım böyle yapalım diye :) Atarlandım gider yaptım ama bakalım tükürdüğümüzü yalamasak bari :) 80 90 tl bir internet için çok para idi yahu
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Kasım 03, 2014, 20:55:13 »
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Suresi-Biten-Kampanyalar

Burada UYDUNET + TELEDÜNYA 55 TL KAMPANYASI

abi şahsi düşüncem ayda 3tl ye hd kutuyu al derim  ben.geri kalanı tamamen zevk  ve tercihe kalıyor.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 03, 2014, 20:58:42
NATGEO lar varmış :) Yeter bu bana, ilk ay sizinkisi gibiyiz :) sonra normale temele dönecekmişiz :) Demekki HDBOX olayınıda alacağız neyse nasip bakalım TV ile işim olmaz deyip HDBOX ı istememiştim ama bakalım çarşamba günü ne olacak anlarız. ÇArşamba günü nasipse yorumlarımı yazarım bu zamana kadar 8mbs e kadar TTNET kullandık şimdi 25 mbs e kadar kablo tv nasıl olacak bakalım. :saygi:

abi hd seyretmeye başladınmı tv de güzelse vazgeçmek zor olur.şahsi düşüncem 3 tl fazla ver hd kanalları açtır attıgın linkde reklamın hemen altında yazıyor 3tl ye hd kanallar diye.onu tavsiyeederim kesinlikle.onun dışındakiler zevk ve tercih işi.valla ne yalan söliyim abi 55tl ile başladık bizde 69tl deyiz şuan en üst pakette işte.fox crime bagımlısı bir annem belgesel bagımlısı bir babam turbo cuma bagımlısı bir ben var evde hd hd takılıyoruz :D

yagmurda şikayet edebilirsin arasıra ama onun dışında memnun kalcagını düşünüyorum abi ben.herşey altyapıya baglı birazda bizim burasının uydunet teledünya altyapısı deli gibi nazar degmesin.dedigin gibi hdbox da düşünebilirsin ama.düşüncelerini bekliyorum abi :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Kasım 03, 2014, 20:59:18 »
abi şahsi düşüncem ayda 3tl ye hd kutuyu al derim  ben.geri kalanı tamamen zevk  ve tercihe kalıyor.

Alacam Ogün almazsak bir anlamı olmuyor gibi gördüğüm kadarı ileç. Herşey HD olanda var. Bakalım çarşamba günü ne olacak adamlarla görüşelim bakalım ne edeceğiz.  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Kasım 03, 2014, 21:00:32 »
Alacam Ogün almazsak bir anlamı olmuyor gibi gördüğüm kadarı ileç. Herşey HD olanda var. Bakalım çarşamba günü ne olacak adamlarla görüşelim bakalım ne edeceğiz.  :tamam:

tamamdır abi. gene aklına birşey takılırsa okudukça cevaplarım burdan :tamam:

hd olmadan keyif almıyorum abi gerçekten artık
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Kasım 03, 2014, 21:04:49 »
İyiymiş yahu, internet neredeyse bedavaya gelecek. 49-12.5= 36.5 TL ye 25 mbs 75 gb akn li internetim olacak  :alkis:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Kasım 03, 2014, 21:09:47 »
İyiymiş yahu, internet neredeyse bedavaya gelecek. 49-12.5= 36.5 TL ye 25 mbs 75 gb akn li internetim olacak  :alkis:

kampanyaları iyi gerçekten abi  yaa..eskiden daha uygundu çok bilinmiyordu şimdi gene nitekim adı sanı çıktı
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #38 : Kasım 03, 2014, 21:14:10 »
Çarşamba akşamına akkoyunu karakoyunu göreceğiz bakalım :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Kasım 03, 2014, 21:17:28 »
Çarşamba akşamına akkoyunu karakoyunu göreceğiz bakalım :)

okucam burdan yorumlarını abi :)
2002 corolla sol vvt-i