0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayır su çekmez. Su basmanız lazım ancak belki o zaman. Ki bu konuda yağmurlu havalarda bir çekinceniz oluşursa porta giden boruyu yerinden geriye alırsınız olur biter 2 saniyelik iş. Egsozunuz uç olarak mı yoksa komple egsoz sistemi mi var?
Bunlar biliyorum da geri durmaya açlışıyorum da bütçemden dolayı ama şeytanla bir olmamak için Aem hava filitresini takalım şimdilik gerisinide zamanla yaparız diye düşünüyorum sımota galiba yanlış hatırlamıyorsam nasıl bir hava filitresi ??
Hasan elini filtresis motorun hava borusuna 5000 6000 devire kadar gaz verip koydunmu ? elektrik süpürgesinden daha güçlü çeker ve sağnak yağmurda hızlı ilerlerken motor içeri mutlaka su çeker, ha eğer arkasına S yapıp altına bir delik açarsan su almaz şu şekilde . orjinal filtre borusundada bu durum geçerlidir içeri su almasın diye
Fredi neyden bahsediyorsun kardeşim
Eyvallah Ferdi abi sağol.Olcak abi daha güzel inşallah
Ercüment kardeşim bende simota aldım,yarın inşallah elimde olacak takıp bakcam inşallah dediğin gibi olur güzel şeyler olur yani .Ümit kardeşimizin vardi bir tane takmıstık ses vardı.Bunu takıp deneyecez artık.Ercüment kardeşim sizin araç 1.3 Terra mi ? Kiti kromdan mı yaptınız ya da başka bir maddeden mi kaça mal oldu ? bir resim atarsan güzel olur
Dikkat ettin bu sefer imzaya ercüment kardeşim tamam bakalım bizde aynı ses aynı performansı vermeyebilir 1.3 86 beygir bakalım ne olur bende pimaştan yapcam istediğim gibi ise performans ses ozaman krom yaptıracam özel..
Nerede yok Ercü bir önceki sayfadaki filtre resmine bak sensörü gör