Gönderen Konu: Eylül 2012 Otomobil Satışları (Auris'e Dikkat)  (Okunma sayısı 3183 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Eylül 2012 Otomobil Satışları (Auris'e Dikkat)
« Yanıtla #20 : Kasım 08, 2012, 16:45:27 »
TOYOTA yıllar öncesi oluşturduğu mükemmel araç imajının ekmeğini yiyor. Çoğu kişi buna dayanarak alıyor bence ki biz de böyle tercih etmiştik.

Araç kullanıcılarının ne kadarı internetle bu kadar içli dışlı ki burayı veya başka sitelerdeki bilgileri görebilsin bunu da unutmamak gerekli.

Ramazan bayramında akrabalarla biraraya geldiğimizde bana Auris almak isdediğini söyleyim fikrimi soranlara kesinlikle almayın dedim. Araca götürüp ön göğüs gıcırtılarını ve alttan gelen sesleri dinlettim. Yağ çubuğunu çekip yağın bitmek üzere olduğunu gösterdim. İşlerine yarayacak aksesuarların ve özelliklerin olmadığı gibi birçoğunun sonradan takılamadığını anlattım.

Kurban bayramında ikisi de Aurisle geldi. Aynı şekilde sürekli gittiğim oto elektrikçisi de tüm anlattıklarıma rağmen ve çevremdeki 2 kişi daha almışlar.

Nedenini sorduğumda benim dediklerimin münferit olduğunu düşündüklerini anladım. Yani hepsi böyle değildir mantığı var halen.

Önümüzdeki bayram ya satmış olacaklar ve ya bu kez biz onların dertlenmelerini dinleyeceğiz.

Özer bey bende de Auris var ve şuanda söylediğiniz hiçbir sorunu yaşamıyorum. Ön göğüste gıcırtı/tıkırtı bende de oldu ama servis hiç sıkıntı yapmadan garanti kapsamında izole etti. Yağ yakma sorunuda yaşamadım. İnsanlar Auris alıyorsa fiyat/performans değerlendirmesi yaparak alıyor. Bende isterim yeni astraya binmeyi yeni golfe binmeyi ama fiyatları ortada. Aurisi almadan önce çok fazla markayı gezdim ama keseme uygun Aurisi buldum. Şuanda da Allaha çok şükür çok memnunum.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 08, 2012, 16:45:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 08, 2012, 17:05:23 »
Özer bey bende de Auris var ve şuanda söylediğiniz hiçbir sorunu yaşamıyorum. Ön göğüste gıcırtı/tıkırtı bende de oldu ama servis hiç sıkıntı yapmadan garanti kapsamında izole etti. Yağ yakma sorunuda yaşamadım. İnsanlar Auris alıyorsa fiyat/performans değerlendirmesi yaparak alıyor. Bende isterim yeni astraya binmeyi yeni golfe binmeyi ama fiyatları ortada. Aurisi almadan önce çok fazla markayı gezdim ama keseme uygun Aurisi buldum. Şuanda da Allaha çok şükür çok memnunum.

Daha önceki yazılarınızdan Ankara'da gittiğiniz servisi not etmiştim. Yolum düşerse ilk uğrayacağım yer gıcırtılar için. Geçenlerde buradaki servise gittiğimde arayın sorun nasıl gidermişler diye söyledim ama işlerine gelmedi sanırım ben de unutmuşum kaynadı arada.

30bin bakıma gittiğimde bastıracağım arayıp öğrensinler nasıl izole edildiğini. Bana parça ek aralarına kalın silikon yağ sürmeyi deneyelim dediler aklıma yatmadığı için yaptırmadım. Sonuçta sıcak bir yer burası.

Başka bir konu ise yeni alınanlarda sanırım konsol parçalarının malzemesi ve/veya kalitesi değişmiş. Vitesin oraları yokladım oynama ve gıcırdama yok. Bir de bazı modellerde (sanırım benzinli) konsolun üstündeki metal hava çıkışı yok ki o zaten kendi başına konsolun solisti. Onun yerine silikon kaplı bir düzlük koymuşlar.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 08, 2012, 17:09:04 »
hikmet en son fiestayı belediye çalışanına verdi.Korkum o ki aurisi de inşaat işçileri amellere verıyorlardı falan dersin.
Auris amele aracımı şimdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 10, 2012, 03:02:14 »
hikmet en son fiestayı belediye çalışanına verdi.Korkum o ki aurisi de inşaat işçileri amellere verıyorlardı falan dersin.

:rofl: :rofl: :rofl:
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona