Gönderen Konu: corollayı satıp corsa almayı düşünüyorum.  (Okunma sayısı 2534 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: corollayı satıp corsa almayı düşünüyorum.
« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2012, 00:06:35 »
İnanırmısınız 3 gündür bu konuyu ciddi olarak düşünmekteydim.Ancak şunu farkettim ki, yolda gördüğüm her beyaz kuğu (Corolla )  içimden birşeylerinde gideceğini hissettirdi ve içim CIZZZZ  etti.
değerli yorumlarınız için teşekkürler,anlaşılan o ki, ben ve Corollam ayrılmaz bir ikili olarak LPG ile  devam edeceğiz.
herkese kazasız,sağlıklı günler.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2012, 00:06:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 15, 2012, 12:12:12 »
corsa 1.3 95 bg ortalama yakıt tüketimi 4.2 sakin kullanımda.(start stop olmayan modelinde böyleydi start stopluda nasıldır bilmiyorum) bir alt vergi dilimine dahil. makyaj yedi biliyorsunuzdur ve şuanda hiçbir sorunu yok diye biliyorum. volan sorunu yaşayan insanlar genelde 80 90 binden sonra. onlarda sabit volan taktırarak tamamen kurtulmuş oluyorlar.
corsa fiestayla mukayese edilemeyecek kadar farklı bir araç. malzeme kalitesi fiestada daha düşük. yol tutuşu corsanın daha iyi. iç hacim fiestada şöförü boğarken corsanın konsolu daha ferah geldi bana. ses yalıtımı olarakta corsa fiestadan hatta onu geçtim focustan bile daha iyi.
zaten cdti motoru fiat ile geliştirilen dünyanın en sorunsuz dizel motorları arasında. parça sıkıntısı yaşamazsınız emin olun. türkiyede toyotadan daha çok satan bir marka bir kere ve çıkmacılarda 1 saatte bütün parçalarını bile bulabilirsiniz ;)
corsanın en full'ünde tek gıcık nokta arka camlar manuel. fiestada 4 cam otomatik versiyonu var. burada kulaktan dolma bilgilerle kafanızı yormayın ben anlamadım gitti herkes daha önce opelle bir sorun yaşamış sanki 17 yaşındakinden tutunda 60 yaşındakine kadar. en iyi bilgiyi opel forumundanda alabilirsiniz.

Objektif  yorumunuz için teşekkürler. Bende ople kullanıyorum, çevremde de opel kullanan bir sürü insan var, şirket arabaları da opel Corsa, ben hiç sorun yaşayan insan görmedim. Bu opelde sorun yaşayan insanlar nerde yaşıyorlar, yaşadıkları sorunları gelip sadece sizlere mi anlatıyorlar acaba? Şirketteki corsalar o kadar özenli kullanılmadığı halde senelerdir hicbir sorun çıkarmadı.
Muhittin Bey, hayırlı olsun LPG. En azından kendi aracınız. LPG ile bir süre daha kullanırsınız. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 15, 2012, 12:24:32 »

Uploaded with ImageShack.us

bahsettiğim arac bu tanıdıgımda var yakıtından ve performansından cok memnunlar fiyatıda uygun reno modellerını hıc sevmem ama bu renodan ayrı bı arac.

Bu araçları direk yakıt tasarrufu istiyosan alıcaksın istanbulda sehır ıcı ortalama 4.6 lt / 100 km (dizel). Konfor pek yok tabiki :)
R1 3 5 
╚╬╬╬      2012 Auris 1.4 D-4D Comf.Extra M/M
  2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Kan Grubu: 0+
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 15, 2012, 12:28:43 »
Objektif  yorumunuz için teşekkürler. Bende ople kullanıyorum, çevremde de opel kullanan bir sürü insan var, şirket arabaları da opel Corsa, ben hiç sorun yaşayan insan görmedim. Bu opelde sorun yaşayan insanlar nerde yaşıyorlar, yaşadıkları sorunları gelip sadece sizlere mi anlatıyorlar acaba? Şirketteki corsalar o kadar özenli kullanılmadığı halde senelerdir hicbir sorun çıkarmadı.
Muhittin Bey, hayırlı olsun LPG. En azından kendi aracınız. LPG ile bir süre daha kullanırsınız. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
asıl ben teşekkür ederim. bilgi paylaştıkca çoğalır.  önemli olan yok arkadaşımın yok amcamın oğlunun arabasında sorun vardı opel wv ford kötü araba alma demek değil.
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 15, 2012, 12:48:56 »
Arkadaşlar,marka fanatiği olmanın kimseye bir yararı yok.Her markanın kendine has  artıları veya eksileri  olabilir.,araçlar arıza yapabilir,bunlar son derece olağan şeyler.Arızadan hareketle bunu genelleştirmek ve o markaya maletmek yanlış olur.Ancak kronik hale gelen sorunları objektif olarak bu tür forum ortamlarında paylaşır ve otomobil yetkili servislerine iletirsek,onlarında ARGE denilen birimleri de armut toplamamaktadır herhalde.Onlarda bu tür sıkıntıların giderilmesi için kendi imalat birimlerini olumlu yönde uyarırlar düşüncesindeyim.Forum siteleri de bunun için var.insanlar geyik yapsın diye değil.Zaten o türden sosyal paylaşım siteleri internet ortamında gani...
sağlıklı,kazasız günler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 15, 2012, 13:07:50 »
Bende 2008 Opel Astra 1.3 CDTİ HB vardı ben araçtan son derece memnundum fakat beni rahatsız eden 2 unsur oldu 1) Motorun 1.3 olmasından kaynaklanan performans dusuklugu,4-5 kişilik ve klimalı kullanımda daha da yorucu bir performans oluyor. 2) Kronik diye duydugum korna problemı.Parcasından dolayı sureklılık yasatan bır durummus.Servıslerde degısım yapmayıp onarıma gıttıgı ıcın sureklı servıse sıkayet bıldırır oldum ve sonunda aracı satarken(garantı dısında oldugu halde) degıstırtmıstım :)
R1 3 5 
╚╬╬╬      2012 Auris 1.4 D-4D Comf.Extra M/M
  2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 15, 2012, 17:50:37 »
Muhittin bey kararını vermiş ama farklı bir araç almak isteyenlere(HB olarak)bilgi olması açısından paylaşıyım dedim..Dıştan görünüş olarak araçlar biraz yanıltıyor..Ben 2008 ve üstü  clio,corsa,fiesta ve Yaris e baktım,Fiesta çok dar girmek ve çıkmakta zorlandım..Clio da sanki başım tavana değecek gibi..Bildiğin toros modeli gibi..Opel içlerinden en ideale yakın olanı ama yaris in içi kadar hiçbiri rahat ve ferah değil..O yüzden Yaris i tercih ettim..Bu arada boyum 1.80 ve kilom 90 ...Buna rağmen yani..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ekim 15, 2012, 18:39:11 »
Bende punto evoyu tavsiye ediyorum