0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hondayla ilgisi yok ki220 den USB şarj etmek için, yani evde kullanılan bir dönüştürücü
USB girişini genelde müzik dinlemek için kullandığımdan dolayı çakmaktan güç alan bir usb dönüştürücü kullanıyorum. Çok pratik. Pahalı da değil. Ürün şu:
Yarisimde blackberry denedim şarj etmedi. Günal beyin önerdiği Belkin çok mantıklı ve pratik. Listeye ekledim.
Engin Bey, bu tarz ürünleri alırken dikkat edilmesi gereken konu çıkış güçleri. Bazı marka ve modeller aynı şekil gibi görünmesine rağmen 500 miliamper çıkış verdiği için sadece mp3 çalarları şarj edebiliyorlar. Telefonlar için çıkış gücünün 1 amper olmasına dikkat etmek gerekiyor.
kemal amca sorun aparatta değil honda da satıl ma vakti gelmiş onun sat kurtul hondadan
Benim Honda'da direk ipod bağlamak için USB girişi var. Buradan iphone'u şarj edebiliyorum ve iphone içindeki mp3'leri dinleyebiliyorum. Honda hayat onda
iPod veya iPhone den müzik dinleme özelliği çok güzel bir özellik. Kemal Beye bazen hak veriyorum, Honda sorunsuzluk yanında donanım da vaat ediyor. 2009 da yeni kasa Accord almıştım. 9+1 Hoparlörlü müthiş bir ses sistemi vardı, ipoddan müzik dinlenebiliyordu, tasarım avensise göre daha güzeldi... (ancak 2.0 motor o kasanın hakkı değil, tabi ki gidiyor ancak 2.0 avensis kadar değil) Ama toyota aşkı işte....
tomtom navigasyonun sarj aletiyle çeşitli telefonları sarj edebiliyorum n97 im bile
Araçlarımızın orjinal teypinde bulunan usb çıkışların da telefon şarj etmek için kullanmamakta fayda var sonuçta orası küçük usb bellekleri okuması için ve o usb girişi teype doğrudan bağlı , bir telefon şarjı için teypin içindeki smd 7805 i zorlamanın anlamı yok.
7805 zaten 1A verebilir, USB'den maksimum çekilen akım bunun yarısı 500mA'dir. Bu yüzden sorun olmaz. Yanma gibi bir durum ile mi karşılaştınız?