0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumda sık sık dile getirilen yağ yakma arızası ve turbo arızası olan araçları ne zaman çağıracaklar acaba merak ediyorum..Birde bu geri çağırma en çok servise yarıyor gibi sanki beyefendi şurada da bir arıza var gibi oraya da bakalım falan garanti dışı işlemlerden kazanıyorlardır sanki?
bu baya külfetlı olacağı için salağa yatıyorlar galiba..oysakı aynı motor üretimi devam ediyor diye biliyorum..
bir aracın 30000 km de hava filtresi değişmez mi? bıraksınlar bu işleri, açarsın buton kısmını wd40 sıkar kapatırsın. araçlara doğru düzgün bakmıyorlar 'bakın toyota ne kadar abidik gubidik şeylerle de ilgileniyor' imajı yaratma oyunları bunlar, yemezler. önce servislerinde araçlarına gereken önemi versinler, iyi ustaları ellerinden kaçırmasınlar.
Millet salağa yatıracak ya dur bakalım...Servise gidipte memnun olan varmı merak ediyorum...
avensis yok sevineyim mi üzüleyim mi?
Bu işten bir cacık Çıkmaz!!! Tam auris alma hayallerim varken bu haber kötü oldu
arkadaşlar 2006 corolla sedan 1,6 sol var bu araç geri çağırılıyormu?
Ben ilk bakımda memnundum, çok iyi iki usta vardı adı bende kalsın, hem yürüyen aksam, hem diğer aksamları didik didik inceliyordu, titizdi. Gereken birşey varsa kendisi söylüyordu. O ustayı tutamadılar serviste. Ayrıca 40.000 km boyunca hava filtresini değiştirmemek nedir, temizliyorlarmış, yahu kaç kuruştur filtre? Servis fiyatını düşük göstermek için kar marjları olmayan kabin filtresi, hava filtresi gibi şeyleri değiştirmiyorlar. Gidip sanayiden 3 kuruşa alıp kendim taksam garantimi iptal ederler mi diye tırsıyorum. Toyota servis anlayışından dolayı müşteri kaybeder böyle giderse.kabin filtresi :15-30 tl arasıhava filtresi: 20-30 tl arası değişiyor. Ne demek istiyor toyota, ben takamam zarar ediyorum , kendin tak mı demek istiyorlar? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ,bu değişimi kendimiz yapsak garanti tantanası yaparlar mı? Canım çok sıkkın ayrılıyorum 30.000 bakımından. 260 tl yağ değişimi (yarı sentetik toyota marka 5-30 yağ) , fren temizliği...
Başka markalar onlarca kronik arızaya rağmen kulaklarının üzerine yatıyorlar.Ben bu geri çağırmaları "olumlu" görüyorum ama bu yetkili servislerin "kan emici" olduğu gerçeğini değiştirmiyor.