0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zenon takılıyosa iyiymiş ya aksesuarcın nerde senin arnavutköyde oturuyosun heralde hadımköy tarafındaki arnavutköy mü ?
orasını bilmiyorumda hadımköyde kiptaşta akrabam oturuyo arada geliyorum bosna dediğin yer sazlıbosna tarafındamı bu aksesuarcı ve ne kadar karlık.
Çok yakışıklı olmuş Serdarım
Bana da çok saçma geldi ama serviste çalışan ustanın söylediğini yazdım. Birde şöyle bir durum var ki tüm araçlarda fren kaliperleri dökümden çıktığı halde sadece dökümdeki çapakları vs alınıp temizleniyor. Hiç fabrikadan kaliperleri boyalı çıkan araç görmedim. Sanırım bir kaç spor araçta var ve disklerde seramik diye hatırlıyorum.
zafer abi direk kapak al boyamaktansa
Abi o kaliperi daha çok kapatıyor sonuçta silikonla kapatılıyor ve soğuması dahada güçleşir bence :/
Bende kaliperleri yeşil,sarı veya kırmızı bir renk boyamak istiyordum ama serviste kaliperlerin soğuması zorlaşır dediler şimdilik vazgeçtim. Kapakların sanırım hem soğutma hemde iyi yapışmazsa daha da tehlikeli olabileceğini duymuştum ve jantlara sürter gibime geliyor.
Lip çok güzel olmuş Serdarım keyifli sürüşler dilerim
serdar çok güzel olmuş güle güle kullan bana şunun bir adresini atsan o tarafa yolum düşerse taktırırım
Brembo kapakların dıskın uzerıne montajını nasıl yaptınız hocam wıda ıle mı sılıkonlamı ben bunu arastırıyorum bır suredır bır fıkır bulmus degılım