Gönderen Konu: Çok Acil Cevaplanabilirmi?  (Okunma sayısı 3071 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: Çok Acil Cevaplanabilirmi?
« Yanıtla #20 : Ekim 06, 2012, 12:10:01 »
Araçalrın daha önce kaza yapmış olmaları elbette önemli ancak uzun süre kullanım düşünceniz var ise ve yapılan işlemler kaliteli yerde ve orjinal parça kullanıldı ise düşünülebilir. Mesela ben pert olmuş bir aracı almayı planlıyorum.PAzarlaıkta sonuca geldik gibi birşey.Benim olayda araç kaza yapmış ve pert kaydı var.Pert kayıdı hava yastıkalrı patladığı ve kaportata hasarlar oluştuğu için verilmiş.Araç toyota yetkili serviste yapılmış ve tüm kayıtlar mevcut.Parça bazında garanti durumuda var.Kötü tarafı ise sittin sene satamam :) çünkü zaten  3,5 motor hele birde pert kaydı olunca satılmaz.

Sizin olayda ben şunu anladım.Aslında siz bu araca baya ısınmışsınız.Benim fikrim alın.Çünkü zaten tüm ihtimalleri değerlendirmişsiniz.Şayet 3-5 sene binilecekse alın derim ben.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 06, 2012, 12:10:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 06, 2012, 12:41:25 »
Aracı perte cikarmamalari çok ilginç çünkü daha araç 1 yaşını doldurmadan çok ağır masraflı kazaları var genelde 1 yasini doldurmamış araçlarda araç kasko bedelinin %30 40 arası masraf çıkınca direk perte ayırıyorlar. Yani 0 arabalar daha çabuk perte çıkarılır bu araçta 2007 model ve bu aracın sıfırı o tarihlerde 27- 28 binlerdeydi. Aslında yüzde  olarak bakıldığında perte çıkarmaları lazımdı. Acaba şoför de alkol vardı da kasko kabul mu etmedi diye düşündüm. Bence araçtan vazgeçin vereceğiniz fiyat az değil para kolay kazanılmıyor o fiyata daha temiz sorunsuz arabalar alabilecekken neden tereddütlü araba alacaksınız ki.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Wolverine
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 07, 2012, 15:53:10 »
arkadaşlar aracı gördüm. aldım götürdüm. servise kendim gösterdim. aracın motoru sorunsuz. şasede oynama yok. ayrıca servis tanıdık olduğu için alınabilir dedi. ayrıca arkadaşın dediği gibi aracı ben uzun süre kullanmayı düşünüyorum. o yüzden almayı düşünüyorum. bakalım artık hayırlısı alacaz herhalde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 700
  • Model Yılı: '18
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 16, 2012, 00:39:23 »
bence o hasar kayıtlarındaki toplam tutarlar,kazaya karışan arabaların toplam masrafımı yoksa sadece bu arabanın masrafımı bunu öğren, arabanın 4 defa kazaya karıştığını gözardı etme alma demiyorum ama iyi bir boyacıya göster boyalı yerleri öğren acele etme piyasada araba çok.
Corolla 1.6 Life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 16, 2012, 13:48:46 »
bence o hasar kayıtlarındaki toplam tutarlar,kazaya karışan arabaların toplam masrafımı yoksa sadece bu arabanın masrafımı bunu öğren, arabanın 4 defa kazaya karıştığını gözardı etme alma demiyorum ama iyi bir boyacıya göster boyalı yerleri öğren acele etme piyasada araba çok.
Örneğin Şahin Ferrariye çarpıyor. Ferraride 20.000TL masraf. Şahin suçlu olduğu için onun sigortadan alacaklar. Şahinde 20.000TL hasar kaydı olacaktır.