0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
takipteyim
Mesut'un soru kaynadı eşli mi bekar mı?ben soruyu geliştireyim, çoluk çocuklu mu?
Her iki durumda uygundur.Gündüz bölümü sorun değil ancak devamında çocuk için sorun olabilir.Ben büyük ihtimal eşimle birlikte kalıcağım. Bu cevap verilmişti zaten Not: Eşim eşlik edemeyebilir;bu yüzden büyük ihtimal diyorum.
Buluşmayın olum buluşmayınnnn
len Aaamed seninke kanka tam tarihi bulmuş düğün için
Bosch insan kınan benden hea ona göre
Ya çocuk 14ünde yapacaktı sınavım var diye erteledi sağolsun Tabi o zaman mali abi pata küte konusunu açmamıştı Bosch insan kınan benden hea ona göre
Enem noluyor bu buluşmaya yahu pek bir güzelleşiyor
hande abla buluşmaya beraber gidiyoruz dimi ? bizden ? aylayı ve berenide listeye ekleyelim
Buluşma istiyom gel beni al ablacım
Bir şehri güzelleştiren içindeki insanlardır (Pınar KÜR).Bu cumartesi keşife çıkacağım.Kocaeliyi bilen dostların önerileri varsa alalım.Çocuk sayısı 4 ve yukarısı olursa Sapanca gölü kenarı Seka su sporları alanı olacak.Kapalı alan çocuklar için tehlike yok.Mangal yapmak mümkün,tuvalet ve temiz su mevcut.Alanda çocukluğumuzu hatırlatacak oyunların yanında voleybol sahasıda var.İkici alternatif kartepe yayla mesire alanı.Hava durumu çok önemli.Hava kapalı olursa yayla mesire alanı çocuklar için ve üşüyen bayanlar için uygun olmaz.Üçüncü alternatif sahil kenarı pknik ve oaradan şehre akış.Karting,bowling ve daha bir sürü ing yapmak mümkün.Körfez turu atalım derseniz yapacağımız taşkınlık ile denize atılacağımızı garanti ederim )))))) Şaka bir yana birde izmiti denizden görmek faklı olabilir.Gecen gün sadece canım sıkıldığı için vapurla karamürsel e gidip geldim mesela .
sana yemin ederim ki şu ev borcu olmayaydı gelir seni alır ordan izmite geçerdim...... ama ben de otobüsle gitmeyi düşünüyorum güzel çocuğum....
bu şekilde söylüyorsan geleceğim varsa da gelmem evladım 20 sinde fazla fışırdamayın beni terminalden alacaksınız
beni unutursanız yakarım bu gezegeni
Gitme len taylan