Izmir'de iste Kerem abicim deniz kenarinda mekanlar var ya onlardan biriydi.
cok istedim Izmir'e gelmisken sizi de gorebilmek ama hic firsat olmadi, anlatirim bir ara neden geldigimi 
Az çok tahmin ettim ama yanılıyor olabilirim

Bakıyorum İzmir baya sevildi Nagi bi transfer söz konusu olabilirmi?
Kerem abi bende Sakaryadaydım 
www.issizadam.net seni zaten takip edemiyoruz kardeşim maşallah auris az yakıyo da bu kadar gezilmez yahu ..
www.issizadam.net seni zaten takip edemiyoruz kardeşim maşallah auris az yakıyo da bu kadar gezilmez yahu..
Övdün mü, sövdün mü, dövdün mü çözemedim
Bir sey olursa anca bir ayagim da Izmir'de olur Kerem abicim
Sizsiz olur mu kanki askolsun
Sizleri seviyorum gençler.. Gelin tabi canım gelin .. herkese herzaman kapımız açık..
Sizleri seviyorum gençler.. Gelin tabi canım gelin .. herkese herzaman kapımız açık..
Kalkıp gelirim kapak atarım görürsün abi

Amit gibi isyana başlarsın
Hadi İzmir'e gidelim arkadaşlar
Kalkıp gelirim kapak atarım görürsün abi
Amit gibi isyana başlarsın 
Sercan 3 oda bi salon ev kardeşim 1 odayı tahsis ederim sıkıntı yok.. Ama önce bi Acd me danışayım müsadenle..
Hadi İzmir'e gidelim arkadaşlar 
Değilmi Ali bey bi İzmir buluşması yapsak mı acaba?
Sercan 3 oda bir salon ev kardeşim 1 odayı tahsis ederim sıkıntı yok.. Ama önce bir Acd me danışayım müsadenle..
Değilmi Ali bey bir İzmir buluşması yapsak mı acaba?
İzmir bize uzak, önceden ucuza uçak bileti ayarlayabileceğim bir tarih olursa neden olmasın?
İzmir bize uzak, önceden ucuza uçak bileti ayarlayabileceğim bir tarih olursa neden olmasın?
Kış aylarında Ankara da güzel oluyor..Sessiz ve resmi bir kent seviyorum Ankara yı..
Amite soracaksan o is olmaz abi bastan soliyeyim

)
Ali abi 24-25 Kasim tarihleri icin ne dusunursun?
Ali abi 24-25 Kasim tarihleri icin ne dusunursun? 
24 Kasım'da eşimin kuzeninin nişanı için Eskişehir'de olacağım abicim.
İzmir yada Ankara güzel ama yapılamamış abant gezisi var ve bunu aralıkta organize etmeye gönüllüyüm
Simdi siz Eskisehir'e gidince de hemen donmezsiniz, gezmeyi seven insanlar olarak degil mi? Pazar gunu de olmaz yani ? =/
Mali abicim, ben simdiden soyliyeyim Abant bulusmasinda yokum. Ugursuz oldugunu dusunuyorum oranin bu forum icin
Simdi siz Eskisehir'e gidince de hemen donmezsiniz, gezmeyi seven insanlar olarak degil mi? Pazar gunu de olmaz yani ? =/
Mali abicim, ben simdiden soyliyeyim Abant bulusmasinda yokum. Ugursuz oldugunu dusunuyorum oranin bu forum icin 
Elbette fikirler değerlendirilir hele ki senin fikrin çok önemli.Ancak sence neden olmaz?
Bu tamamen icimde olan bir sey, sizle heryere varim biliyorsun ama Abant'a degil. Abant diyince bile tuylerim urperiyor o derece
24 Kasım'da eşimin kuzeninin nişanı için Eskişehir'de olacağım abicim.
Nihoohohahaha supersin Ali reizz sana gangnam style dansini armagan ediyorum.
Mali abi benim sahsi fikrim o ise hic girisme bence.
Nagiyede katiliyorum.