0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kurallar çerçevesinde söyledim zaten abi. Bahsedilen yer Düzce ile Kocaeli arasında değilmi
Mehmet Ali Hocam bizim gelecek kişi sayımız değişkenlik gösteriyor sürekli Eşimin arkadaşının gelmesi kesin değilmiş yarın belli olacak muhtemelen. Onun gelmemesi durumunda başka misafirlerim olabilir Yarın akşam özel mesaj ya da cepten bilgi veriyor olacağım.Özdilek'de toplanma işini 9:30 gibi planlarsanız biz Özdilek'e gelmeden direk mekana gideriz aksilik çıkmazsa yine aynı zamanda kahvaltı yapılacak yerde buluşma şansımız olur.-----Not: Şu organizasyonu Abant'ta yapsadınız ne güzel olurdu
Yağmur görünüyor ama o gün
Kişi sayısı esnek sorun değil ki zaten ben 40 kişilik rezervasyon yaptırdım.ZAman konusunda sorun yok anca bir kanca bir.15 dakkikada açıklıkta ölmeyiz sanırım.Ama ihtiyaç olursa anayola çıkar seni karşılar birimiz.Kamp yolu bilmeyene için biraz sıkıntı çünkü adam gibi tabela yok
Davşanım pardon Daylanım gelmiyormuş.
Olsun ya, öyle biri gelir ki belki onları toplar, üçle çarpar, dokuza böler
Serciyo kızım geliyo len kızımı görünce toplantıyı bile unutacaksın gelirken hediyeni kap gel amcası
Türkiyedeyim hazır çok fena niyetlendim gelmek için ama kocaeli çokta uzak be =P napsamki acaba arkadaşla filanmı gelsek =P Şimdi saat kaçta nerede başlıcak buluşma biraz bilgi alabilirmiyim
Arkadaşıda ayarlayabilirsem o zaman gelebilirim Edirneden kaç km dir tahminen acaba ona göre gece 3 te filan çıkmak lazım yola kaçtaysa.Telefon numaramıda özelden verebilirim irtibata geçip konuşmak için.Yarın bu konu hakkında telefondan konuşabilirsem bazı arkadaşlarla sevinirim yolu bilen organizasyon bilgisi olanla.