Gönderen Konu: Paris Otomobil Fuarı'ndan: Yeni Ford Mondeo’nun dünya lansmanı yapıldı.  (Okunma sayısı 5122 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
modeo herzaman begendigim bir arac olmustur.:)  Surmek bir turlu kismet olmadi. :(

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
modeo herzaman begendigim bir arac olmustur.:)  Surmek bir turlu kismet olmadi. :(
İnşallah sürersin abicim en kısa zamanda. Yok mu orada Ford bayisi en azından bi test sürüşüne çık....
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
benim bildiğim kadarıyla 1.5 lt silindir hacmindeki dizel motor 1.4 lt yerine getirildi. yoksa 75 beygir gücü ile ne mondeo ne de focus gider.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
benim bildiğim kadarıyla 1.5 lt silindir hacmindeki dizel motor 1.4 lt yerine getirildi. yoksa 75 beygir gücü ile ne mondeo ne de focus gider.
Mondeo'da ki 1.5 dizelde en aşağı 115 ps'lik bi güç bekleniyor. Motor cc'leri aynı yanlız yazılımları farklı olacak... Dediğiniz gibi 1.4'ün yerine ama aynı zaman da 1.6'nın da yerine getirilecek ve 1.5'de bulaşacaklar en küçüğünden büyüğüne kadar 1.5 konulup yazılımlar farklı olacak. 2013'ün sonuna kadar 1.6 dizel devam edecek ama 2013'ün sonunda 1.6 dizeller tamamiyle üretimi kesilecek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
İnşallah sürersin abicim en kısa zamanda. Yok mu orada Ford bayisi en azından bir test sürüşüne çık....

Ford bayisi varda modeo getirmiyorlar. Gecen hafta yeni focusu denedim. bisuru oyuncak var ama hic begenmedim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti

Ford bayisi varda modeo getirmiyorlar. Gecen hafta yeni focusu denedim. bisuru oyuncak var ama hic begenmedim ;)

Açıkçası içine bile binmedim Focus'un :) Ama ben yeni Transit Custom'ı kullandım mükemmel ötesi. Araç tamamen ticari'den çıkmış. Bi otomobil oturaklılığı var oturuş pozisyonu mükemmel otomobilden farkı yok ve içi oyuncak dolu mükemmel ötesi başlangıç fiyatı 54 bin lira kaza yaptığın anda otomotik olarak 112 acil servisi arayıp haber veriyor ve daha bi çok özellik... 2.2 Ecotenic dizel motor getirtilmiş yakıt sarfiyatı güzel...