0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bundan onceki aracimi ('99 Toyota Soluna) 70binde aldim 200bin'de sattim. Saat gibi caliyordu hicbir problemi yoktu yasindan dolayi sattim.
Yurt dışına çok çıkan insanlar herhalde. Benim babamın amcasında 1992 corolla var 600.000 km de onuda mı koysaydık
Km canavari benim babam ve ben de babasinin kiziyim 96 model gli benzinli duz vitez Corollasini 480 binde satti, suan kullandigi 2004 model otomatik benzinli Corolla da 230 binde. Seneye Corolla'nin modelini begenirsek degistirecek bakalim o zaman kac km olacak. Gerci ben israr etmesem rahat 3-4 sene daha kullanir bunu da neyse.. Not. Benim yarim de 135 binde.. Daha gidecek cok yolumuz var birlikte.
arkadaşlar önceki 950 bin yapan toyotacı yeni video paylaşmış denk geldi paylaşıyım dedim... 1 milyona az kaldı ... helal sana toyota Toyota Echo 990,000 km
9999 km kalmış. Acaba modeli ne, kaç model? Hiç ciddi sorun yaşamış mıdır?Keşke bizim forumda olsaydı.
ingiilizceme güvensem soracağım youtube den ama benim ingilizce değişik bir aksan olduğu için anlamayabilir
Öyle dedin aklıma youtube de izlediğim video geldi.
tarzanca ingilizcesinin kötü yanlarından mı bahsediyor video da
Video bu ama My name is Eşek bölümünü yanlış anlama ben onu ingilizcem kötü dediğin için videodaki çocuk aklıma geldi.
bunu biliyorum.. izlemiştim baya oluyor.. yok yahu bu kadar felaket değil benim ki.. ufaktan var ama saçmalamaktansa sormamak iyidir dedim adama
arkadaşlar bir toyota daha milyon km dedi 1 Million km on 2002 Toyota Echo
bana fake geldi bu hızı ilekat adelin süre 1 km yi geçiyor ama araç kilometreyi sıfırlamadı
Sonunda bunuda gördük. 1.000.000 km Herhalde 999.999km den sonra ilerlemiyor. Markayıda öğrenmiş oldum.
abi adam 800 binden beri hep çekmiş galiba.. youtube de adresine girip bakarsan orda vardı.. 1 milyon gideceğini toyota bile tahmin etmemiştir belki ... yaris gibi bişe araba