0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
carbon kaplama?
hayırlı olsun.. güle güle kazasız kullanın inşallah
Selamlar arkadaşlar, profilimde ve imzamdaki 2005 E12 corollamı satınca peugeot almıştım ve yakıtı dışında çok memnun kalmamaıştım onuda 5 ay önce sattım ve aylardır arabasız kaldım bu durumdan iyice bunalmıştım aylardır araç araştırıyorum sıfırmı ikinci elmi dizel otomatik olsun derken pazartesi günü Toyota Dumankaya gittim Gebze bayisine, Yarisi daha önce incelemiştim ve tekrar incelemek test sürüşü yapmak istedim eşimle beraber bu sefer kararımız verip sıfır Yaris almaya karar verdik, araç bugün adapazarından geldi ancak pazartesi teslim alıcam Beyaz 1.4 D-4D Dizel MMT Yaris FUN tercih ettik hem dizel olması hem MMT olması (eşiminde kullanabilmesi için) bizi bu araca yönlendirdi umarım hayırlısı olur.şimdi corollama yaptıklarımı bilenler buna ne yapacaksın diyebilir aracı eşimde kullanacağı için çok fazla Coroola gibi detaya girmiycem ancak yapacağım 3 5 şey var tabi buda Yarislere bir örnek
Hayirli olsun Mesut
Hayırlı olsun Mesut abi Senin 3 5 leri biliriz biz türkiyedeki sayılı yarislerden olacak inanıyorum ben buna
Sağolasın Taylanım sen ne yaptın satmıştın arabayı ?
yok daha satamadım vazgeçtim sayılır satmaktan tüp takıp binicem
bende Corollaya tüp takmıştım ilk başlarda çok seveceksin az yakıyor diye sonrada gitmiyor diye hayıflanacaksın
gittiği kadar gitmediği kader
Hayırlı uğurlu olsun Mesut kardeşim, kazasız belasız iyi günlerde kullanın İnşallah. Bakmışsın hiç aklında olmayan bir araba alırsın demiştim sana, 2. el hyundai, auris derken sıfır Yaris çok güzel olmuş. Tekrar hayırlı olsun.