0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allah allah bu ne saçmalık otomatik yükseklik ayarı olmasa ne olur ki? ayrıca bu ekstra bir donanım
Arka teker üzerine takılan bir sensör ..Fiyatı 600 tl civarı diye biliyorum..
Abi iş sadece sensörle bitmiyor diye biliyorum . Eğer 600 tl gibi bir rakama sonradan takılabiliyorsa ben taktırmayı düşünürüm .
Serdar bey otomatik yükseklik ayarı olmasa ne olur 120 ile giderken karşınızdaki farını gözünüzün içine sokar o sırada bikaç sanıye allaha emanet gidersiniz.Zaten orjinale tamam diyorlar.Sonradan 80 tl ye kadar satılan karşıdaki sürücüyhü hiç düşünmeden bencilce yolda gezen araçlar için iyi olmuş.Aractaki far yukseklik ayarını ne işe yarar hangı durumda hangi seviyede olması gerektigini sorun bakalım kaç kişi söyleyecek.Etrafta o kadar ne oldugunu tarif edemeyeceğim hayvan varki çokta güzel oldu.
Mahmut sensör fiyatı bu .. motoru ve diğer ekipmanı uydurmak önemli olan zaten.. Değer mi değmezmi? Satalım senin arabayı avensis alalım daha kolay +1kesinlikle her kelimesine katıldım...Birde sislerle beraber mor zenon takanlara iflit oluyorum..
1.tfsi alırsan arkayada bir tanker baglat ne olur neolmaz.
1,4 yerine 1,8 daha mantıklı geliyor kulağa...
Hayırlısı abi şimdilik sadece düşünüyoruz kesin bir şey yok ama menşei olarak kesinlikle alman bir araç düşünüyoruz .
Aslında Rsulara iyi diyorlar ama yinede sen bilirsin.. Lada gibi...
arkadaşlar işim gereği belek-antalya arası gece gündüz gidip geliyorum gerçek xenon ların gece vakti rahatsızlık verdiğine hiç şahit olmadım ama sanayide takılan (ki takanlarında taktıranların da allah belasını versin diyorum birkaç kez kaza atlattım o yüzden) hiçbir affa girer tarafı yok benim karşı çıktığım far yükseklik ayarı değil otomatik far yükseklik ayarı yoksa aracım yüklüyken ben de ayar yapmayı biliyorum ama bunun otomatik olmasının mecbur tutulması saçma geldi bana
Arkadaşlar;Sonradan ilave Xenon ampullerin, bu yıl itibariyle fenni muayeneden geçirilmediğini duydum.Bu bilgiyi bana söyleyen, TAVTÜRK'te çalışan bir arkadaş.Kanun çıkmış diye söyledi ayrıca.Böyle bir bilgi bulamadım internette. Duyan bilen var mı böyle olayı. İnternete haber ve ya benzer sayfalarda varsa paylaşabilir mi?!Benim araçta, Toyota servisin taktığı 4300'lük xenon lardan var ve çok yakında fenni muayene var.
benim xenon farlarda aracı satın aldığımda serviste takılmıştı. bu yeni uygulamayı bildiğim için geçen çarşamba pendikte muayeneye gitmeden önce dumankayada söktürüp akabinde muayeneye gittim. sonrasında ise serviste xenonlar tekrar takıldı. fazla büyütülecek bir sorun değil sonuçta...
Aracımda fabrikasyon çıkışlı Toyota xenon mevcut fakat araç muayeneden bu far tipleri yüzünden geçmiyor sebebi ise far yıkaması ve otomatik far ayarı olmadığı için, nasıl bir mantalitedir anlamayamıyorum.
Aynen benim aracım da öyle. Ancak bence buna bir çözüm düşünmüşlerdir.