0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hep galericiler yüzünden oluyor bunlar...millet diyor ki boyalı araba olmasın, birçoğuna neden diye sorduğunuzda alacağınız cevaplara şaşırabilirsiniz, birçoğu kendide bilmiyor, boyalı araba satılmaz deyip geçiştiriyor...tam bir kısır döngü, insanlar boyalı araba satılmaz dedikçe boyalı araba gerçekten satılmıyor, boyalı araba satılmadıkça insanlar boyalı araba satılmaz diye uzak duruyor...
takasa versem abi nasıl olur corolla comfort extra almayı planlıyoruz takasta indirim yaparlar mı baya
çok teşekkür ederim abi ilgilendiğin için ama zor biraz yeni araba bu arabayı satamazsak..corolla comfort extra benzinli hakkında düşüncelerin nelerdir abi
dikkat etcem abi satarken söylediklerin aklımda.abi lpg uyumlu olmalı bizim alacağımız arabada
satarsak alcaz abi inşallah teşekkür ederim tekrar yardımcı olduğun için..
arabam.com a koydum abi ilanını arayan olmadı 3 4 ay durdu ilan
Peki 2005 model 1,6 Avensis Elegant Brc lpg'li 132.000 km de, 3 parça boyanan ve tamponu sadece ve sadece tırnak kırılmasından değişen arabaya ne kadar istemeliyim?3 parça boya şu şekilde: Ön sag çamurluk (ayrı bir zamanda)Sağ kapılar ayrı zamanda çizikten ötürü boyandı.
2002 model bir civic almıştım 3-4 sene önce. Arabayı çiziksiz olarak satın aldım. İlk sahibi Subay, ikinci sahibi kimya mühendisiydi. Hep garajda kalmış bir araçtı. Aldığımın 2. günü ıslak zemin ve benim dikkatsizliğim sebebiyle kaza yaptım. Sol çamurluk ve tampon işlem gördü. (Kaskodan) Far değişti. Aradan zaman geçti, park yerinden çıkarken tamponun sağ tarafını sürttüm. Gittim yaptırdım. (Kaskodan) Aradan zaman geçti. Levent civarlarında önüme çıkan dikkatsiz bir ..... kişi yüzünden ani fren yaptım. Arkamdan transporter çarptı. Tampon kırıldı ve arka bagaj işlem gördü. O sırada bir kavga çıktı ve ben alıp başımı gittim. Sonra kendim yaptırdım. (Kaskodan) Neyse zaman geçti. Birgün arabama binecekken bir baktım sağ kaporta tekmelenmiş ve içine göçmüş. Lafı uzatmayayım, sağ kapı işlem gördü boyandı. (Kaskodan) Zaman geçti ve birgün ben orta şeritten 50 km hızla giderken bir tır savrularak sol taraftan bana şiddetli bir şekilde kasasıyla çarptı. Benim sol kapı ağır hasar gördü ve değişti. Sol arka kapı işlem gördü ve sol ön çamurlukla birlikte boyandı. Vel hasıl arabada boyanmadık yer kalmadı neredeyse...Peki ne oldu? Sadece boyandı diye arabanın nesi eksildi ki?Gözüm gibi baktım arabama. Havalar soğuyunca ayrı, havalar ısınınca ayrı, uzun yoldan dönünce ayrı yağını değiştiriyordum.Bir ruh hastasının bile yapmayacağı şekilde japonyadan özel motor kulakları getirtip sırf orjinal olsun diye motor kulaklarını değiştirmiştim.Kayışlarıydı, debriyaj baskı balatasıydı, diskiydi hepsini orjinal parçalarıyla değiştirip mis gibi bakımını eksiksiz yaptırmıştım.Aracı kullanırken o kadar dikkat ediyordum ki, stop etmeden önce klimayı, teybi kapatıp ondan sonra stop ediyordum. Klimayı açarken yavaş yavaş kademe yükseltiyordum.Arabayı lifte kaldırıp fırçayla temizlik yaptığım günleri bilirim... Daha beteri var, lastiklerin arasına sıkışan çakılları küçük torna vida yardımıyla çıkardığımı bilirim...E şimdi bu arabanın orası burası boyandı diye bedavaya verecek halim yok! Arabayı sattım, alan kişi eminim ki uzun yıllar hiiiç sorun yaşamadan binecek. Önemli olan bu değil midir?Gel gelelim bir diğer anıma.Eskiden 99 Sedan Civicimiz vardı. 140 binde mi neydi. Emin olun yağ değiştirdiğimizi hiç hatırlamıyorum. Araba o kadar enteresan sesler çıkarıyordu ki çalışırken, dersiniz egsoz-manifold komple patlak herhalde. Benzin göstergesi bozuktu. Teyp bozuktu. Lastikler tamamen kabak ve eskiydi. Ön takım namına bişey kalmamıştı arabadan. (Maddi durumlardan dolayı bakım yaptıramıyorduk o dönem. Yolda bırakana kadar binip işimizi görmek zorundaydık.) Debriyaj artık tükenmiş vaziyetteydi. Ve ortalık malı gibi herkes kullanıyordu. Eminim ki motor ömrünü tamamlamak üzereydi. Kliması üflemiyordu. Koltuk döşemeleri sigara yanıklarıyla doluydu. Ön farlar sararmış resmen berbat bir arabaydı. Ama gel gelelim boya yoktu arabada. İlan verdik, anında satıldı. Hiç unutmam, 14.500 e vermiştik. Ve piyasasından 2 bin lira üste sattığımız için seviniyorduk. Adam sadece kaportasıyla ilgileniyordu çünkü. "Hah, boya yok, tamam!" dedi ve güya ustalarının onayını aldı ve gitti. Ön bakım, lastikler, debriyaj baskı balata, diskler için en az 2000-3000 arası bir para harcamıştır. Klima için minimum 500-1000 arası para daha harcamıştır.Benzin göstergesi için 50 lira filan gitmiştir.O döşemelerle binilmesi imkansızdı. Eminim bir 100 lirada ona gitmiştir.Bujiler, hava filtreleri, kayışlar, yağ vs filan en aşağı 200-300 arası harcanmıştır.Eh, bizim türk milletinin hesabı bu kadar işte... Kaportada boya yok! Al gitsin! Verdim gitti de zaten...