0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
son durum ve mekan nersi ? çok uzak olmamak kaydıyla günü birlik mesafede olursa gelebilrim....
Abi Kastamonu Taşköprüde yapalım diyoruz ne dersin?
kop gel hocam..
Geliyorum abi. Müsait olursan görüşmek isterim
Samsun'dan bir ekip olsa da bizde gelsek...Oradan KEŞ alsak, ceviz alsak... (Ya da giden biri bize hayrına ordan Keş alıp yollasa) ...
Annem Taşköprü'lü bu yaşıma kadar gitmeden, forum buluşması var diye gidersem taşlarlar beni Kurban'da..Gölcük iyi fikir pek hoş bir yerdir, inşallah bana da uyar da gelirim..
Şükrü abicim kalıcı olarak mı gittin yahu Ne zaman dönüyorsun ?
haberleşiriz ave ile şehir turu atarız ama zamanlama önemli onun için görüşelim.. Malum özel sektör gündüzleri çalışıyor hocam...
444 km gösteriyor mesafe...6,5 saat çeker diyor google amca .. mesafe uzak olmasa bir toplantıya gelmek istiyorum aslında..
Bu konu içerisinde Sercan Karabulut adlı üyenin yazdığı yazıları dikkate almayalım lütfen. Zira kendisi buluşmanın üzerine karabulut gibi çöküp karıştırma planları yapıyor.
Pardon Sen pasta cila yapmak istiyosun anlaşılan Biz 11 saatlik yol geldik gıkımız çıkmadı bea, hatta dönüşünde işten çıktık
Bizim neden haberimiz yok aceep.
abicim bikaç kişi olup gelemiyor musunuz ? Kocaa İzmir hani
hem de bemoyla. Şişli'de yahu. Aramadı mı yoksa seni ??
Murattt Sercan sorma arkadaşı üniye kayıt ettırdık hıc beklemeden dönduk geri. bide şişlide değil dolapderedeymiş kampüs bulana kadar canımız çıktı
İzmir de Tunç ve ben varız forumdan bide kemal amca. ... Aslında konuşmak gerek olabilir mi acaba ? ama Tunç bu ara rahatsız sanırım evden dışarı çıkmıyodur..