0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Katılım olmayacakmış ve buluşma planı suya düşecekmiş gibi gelse de anketi ekledim.
Katılım olmayacakmış ve buluşma planı suya düşecekmiş gibi gelse de anketi ekledim. Ankete sadece pazarları ekledim fakat duruma göre c.tesileri de ekleyebiliriz. Anket pazartesi günü sona erecektir. Bir defa daha listeyi paylaşıyorum.Bolu/Gölcük Büyük buluşma katılımcı listesi;1- Serdar Tanıtmış2- Murat Can Akman3- Vedat Nurkan Gülen4- Ahmet Can Dil5- Mali6- Sercan Karabulut7- ...
HEm konuyu açıyorsun hem de iptal miptal diyerek anlamsız hareket yapıyorsun yiğidim, Açtıysan sonuna kadar git en azından 2 3 kişide olsa gelir.Ben ne ara listeye girdim onu anlamadım
16sında clubrc olarak at yaylasında rc bulusması düzenleniyor. istersenız bu 2 grubu orada birleştirelim. hem böylece RC olayına da yakından göz atmış olursunuz
Çok uzak ya bana edirneden =) İstanbul buluşması fılan bişeyler olsa daha makbule geçerdi ortalarda
olur bu buluşma.. bende katılmayı isterdim velakin eklenen tarihlerin hiçbiri uymuyor size şimdiden bol eğlenceli, bol neşeli buluşmalar dilerim..
Sercan varsa gelirim
Sakin ol kardeşim atlatıcaz bu günleri