Gönderen Konu: RAV 4 NASIL BİR ARAÇ  (Okunma sayısı 46713 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: RAV 4 NASIL BİR ARAÇ
« Yanıtla #20 : Ocak 16, 2013, 21:41:18 »
bende araştırıyorum RAV 4 - Nissan QQ - Skoda YETİ burada rav 4 ün yüksek motor olması sebebiyle vergisi ve yakıtı düşündürüyor sonucta her zaman tarla bayır değil şehirde kullancaz çoğu zaman. nissan tipi ve yakıtı iyi ama iç görsellik beni soğutuyor . skoda yeti 1,6 dizeli test ettim harika buldum wv nin akrabası olması sebebiyle işcilik kaliteli ama dış görünüş biraz zorluyo beni sizece bunlar arasında hangisi ilk sırayı alır
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 16, 2013, 21:41:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 16, 2013, 21:48:14 »
- Negatif olarak tek sayabileceğim durum yüksek benzin tüketimidir ki, bu segmentte hemen hemen her araç aynı yüksek değerleri vermektedir. ( Edit : Rav4'ün yeni motorları, 2007'ye göre bildiğime göre % 15-20 seviyesinde benzin tasarrufu yapmaktadır. )

Kesinlikle haklısınız Adem Bey Makyaj ile 6 ileri şanzıman eklendi yakıt düştü ama bu şekilde de hızlanma ve kalkış performansında kayıp yaşandı bu sefer de arazi de performansı (çok olmasa da) düşürdü. Bu yüzden üzülmeyin 4ileri şanzıman olmasına derim.
Bizim ailede de 2006 rav4 yeni kasa var türkiye ye gelen ilk araçlardan.

Bu arada Yeti Rav4ün sınıfında değildir. Qashqai de (bence) rav4 ile karşılaşabilecek bir araç değil gerek arazi performansı gerek kalite olarak.
RAV4 sınıfının öncüsüdür (aynı zamanda yaratıcısıdır da). O sınıfta iniş kontrol sistemi (DAC) yokuş kalkış kontrol sistemi (HAC) , manuel olarak 4x4 e geçirebilme özelliği vb. ilk defa RAV4 2006 model ile geldi.

PS: BMW  forumundan direk alıntı yapıyorum: "-X6 ya dünyanın parasını veriyorum arazide yarısı kadar olan RAV4 kadar iş yapamıyor..." gerisini siz düşünün

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 16, 2013, 23:43:38 »
Rav 4 bahsedilen araçlarla kıyaslamak haksızlık çünkü gerçekten cüssesinden daha fazlasını yapabilen bir araç. Bir önceki sayfada Mehmet Ali abinin paylaştığı konuyu incelemenizi tavsiye ederim.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 17, 2013, 10:13:37 »
Rav 4 bahsedilen araçlarla kıyaslamak haksızlık çünkü gerçekten cüssesinden daha fazlasını yapabilen bir araç. Bir önceki sayfada Mehmet Ali abinin paylaştığı konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

hangi konu? okumak isterim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 17, 2013, 11:07:23 »
uzun süre RAV4 kullanmış birisi olarak söylenenlere katılıyorum, karda buzda arazide tartışmasız mükemmel performansı var. Yakıtı; ortalama 30 lt. lpg ile 280-350 km. arası yakıyordu. (2003 Rav4 2.0 otm.) Ben yakıtından kesinlikle şikayetçi değildim, benim beğenmediğim konu performansıydı. Bir de otomatik şanzımanı harikadır, şimdi bende 2008 corolla elegant 1,4 mmt var; vites geçişleri arasında büyük fark var.
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 17, 2013, 11:18:05 »
hangi konu? okumak isterim..

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=40905.0;topicseen

Bu konudaki videoyu sonuna kadar izleyin ve kararınızı etkileyeceğini göreceksiniz.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey