Gönderen Konu: İlk göz ağrısı corona ya da carina olanlar.  (Okunma sayısı 4116 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
Ynt: İlk göz ağrısı corona ya da carina olanlar.
« Yanıtla #20 : Ocak 02, 2013, 22:12:14 »
corona carina tarih oldu artık

Kemal amca,

Gönül isterki en pahalı ve en yeni araba almak... Ama elde o kadar para olmayınca ... :( Ayrıca eskisi olmayanın yenisi de olmaz... Bana da bir tane sıfır CIVIC alsana.... ;)
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 02, 2013, 22:12:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • I <3 Corona :)
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 09, 2013, 23:18:35 »
ilk göz ağrım 94 Corona yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Otomatik vites. içi süper geniş rahat konforlu. Hava yastığı dışında herşeyi var. Ve satmayı hiç düşünmüyoum :)
I've ßeen aLone aLL aLong....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 01, 2013, 18:57:01 »
selam  arkadaşlar corona almayı çok istiyordum ama model düşüklüğünden ve 11 yıldır amcamın carina kullanmasından dolayı rotamı carina ya çevirdim ve işin ilginç yani amcamın audi a6 3.0 olmasına rağmen carinayı tercih etmesi hep beni carinaya yönelten sebepler oldu ve yaklaşık 3 aydır 98 turkuaz manuel 178 binde carina sahibiyim ve çok mutluyum olmayanlara Allah daha iyilerini nasip etsin  ;)
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 265700
  • Model Yılı: '98
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 03, 2013, 02:53:06 »
benim carinam 259 bin 800 km şu anda ve lpg de yüksek hızlarda hafif yağ eksiltmesinin (benzinde böyle bir problem yaşamıyorum) haricinde  motordan yana hiçbir sıkıntım yok, 5 senede 65 bin km civarı yapmışım, bir takım lastik, bir takım fren diski ve balatası eskittim. triger değişimine 15 bin km kadar kaldı, geçen yıllarda iki kez tuvturk muayenesinden ağır kusur almadan geçtim ve mayıs ayında üçüncü muayeneye hazırlanıyorum hayırlısıyla. maşallah diyorum hepimizin aracına, Allah kimseye kaza bela göstermesin
2013 mk3 leon style, 98 Carina E 2.0 GLİ (satıldı)