0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Okuyom ben yaaa Senin dogum tarihin kac haci
Hayırlı tezkereler.Konvoyda kaç kişi ve araç vardı Ramo?
Burdurda sıkı bir dağ komando tugayı varorayamı gittikomandomu oldu
hayırlı tezkerelerBir şey eklemek istiyorum şu konvoylarda hem insanları rahatsız edecek aşırılık hemde insaların canına kastedecek hareketlerden millet olarak vazgeçmemiz gerekiyor. Geçen gün şahit oldum daha çok yayaların kullandığı bir caddede 8 çizerek ilerlemeler bağırış çağırış askerlik vatan millet sakarya eyvallah hiç bir sözüm yok toplum olarak bu konuda kesinlikle bilinçlenmeliyiz. vesselllamtekrar hayırlı tezkereler ALlah ailene kavuştursun
Abi Burdur'da acemi eğitimi var ...dağ komando Isparta Eğirdir de.. şu anda benim birader Isparta'da komando eğitiminde arabasıda bana kaldı
Senin araba var zateneğer kısa dönem değilse sat bari
hayırlı tezkereler...
Hayırlı teskereler diliyorum. Allah güle güle gidip güle güle gelmek nasip etsin.
asker için tur atmak, konvoy yapmak güzeldir. bana da yapıldı, bende yaptım. yolun ortasında konvoyu durdurmak, oynamak gelenektir arkada dörtlü yakmış aciliyeti olan yada ambulans, itfaiye vesaire yoksa birde araçla şekil çizilmesine karşıyım. yahu orda önemli olan, arkadaşın askere gidiyor. o da orda gösteri yapıyor bakın benm araba nasıl tutunuyor, nasıl 8 çiziyor, yan veriyor vesaire. zaten bir tek sen yapıyorsun onları, bizim araçlar kağnı arabası, yapamıyor hey Allahım konuyu dağıtmış olmayayım, kusuruma bakmayın, hayırlı tezkereler
geleneklerimiz biraz tuhafhayatının en kötü (Yaklaşık) 2 yılını geçirmeye giden bir kurbanın nesine kutlama yapılıraskerlik yapanlar nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilir