0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
taylan bey acınızı paylaşıyorum başınız sağolsun şehidimizin mekanı zaten cennet ... üzücü haber malesef ama lütfen rica ediyorum son cümlenizi düzeltebilirmisiniz. sanki fazla aykırı oldu gibi malesef terör 35 yıldır milli meselemiz hiçbir hükümetin art niyet taşıdığını sanmam... tekrar başınız sağolsun
Aynen katılıyorum ne olursa olsun kimn başta olduğu önemli değil işin içini dışını asla bilemeyiz böyle kesin yargılarda bulunupta kimsenin günahını almamalıyız...Kul hakkı ve başkasının günahını almanın vebali hafif değildir..
Terörle mücadele ediyormuş gibi görünen paşalar ergenekoncu çıkarsa elbette içerde yatarlar...2002 yılında sıfır terör sorunu ile alınmadı kesinlikle.! Yaşanılan şeyler sabittir.Sadece terör örgütlerine göz yumuldu bir kediyi köşeye sıkıştırmazsan saldırmaz, zorda kalırsa aslan kesilir. Şimdi sıkıştırılıyor ve kükrüyor bu yüzden.Bazen objektif olmakta fayda var, konuşurken medyadan duyma bilgilerle değilde bazen yaşadığımız gördüğümüz şeyleri paylaşalım.
Şehitlerimize rahmet , kederli aile ve yakınlarına sabırlar dilerim. Bu terör laneti içerisinde çook farklı unsurlar dolanıyor ama bakalım sonuc ne olacak . Ulkeyı bolmeye calısan ınsanların TURKIYE CUMHURIYETI yonetımınde(TBMM)ne işleri vardır anlam veremıyorum. Herseye yasa cıkartan devletın yetkılılerı bu kusur ıcın ne dusunup hareketsız kalırlar acıklayabılen varsa soylesın merak ıcındeyım .
sonra uğur polemiğe giriyor diyorsunuz... mevcut hükemet soykırım yapıyormuş ne alakası var anlayamadım.... terör 2002 de bitmişte falanda filanda çoluk çocukla bu meseleler tartışılmaz aklı selim abilerimiz zaten gereken cevabı vermişler...şehit haberlerinden hükümeti karalama propagandası yapıyorsunuz... bundanda nemalanıyorsunuz ya çok ayıp yahu vallahi çok ayıp... öyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ki delil yok kanıt yok belge yok sanki akparti bugün gitse başka parti gelse terör hemen bitiverecek sanki 35 yıldır terör yoktu ne olduysa 10 yılda oluverdi... daha pkknın asıl amacının uyuşturucu olduğunu bilmeyen üyelerimiz var malesef..Erdal SARIZEYBEK İhaneti Gördüm kitabında ne diyor, doğuda bir karakol basılıyorsa o güzergahın uyuşturucu trafiğini kestiği için basılır diyor... bizim toplumda okumak diye birşey yok birinci ağızdan dinlemek yok nerede cumhuriyet odatv radikalin saçma sapan haberleri varsa doğru kabul edilir... aman okumayın televizyondan gazeteden duyduklarınızla hareket edin...allahını seven mesajıma yorum yapmasın tartışmaya girmek istemiyorum ... çünkü konu hassas eğer başarabilirsek terörü lanetleyerek bitiren tek ülke olarak tarihe geçeceğiz inşallah not: Allahımı seviyorum mesajına yorum yapmıyorum Uğur.... kişiler politikacıları eleştiriyorlar sense kişileri.... başkalarına yapmayın dediğin şeyleri kendin yapıyorsun dikkat et....... (Hande)
pekı doguda askerlık yapan esın dostun var ıse bı sor bakalım teror orgutunu gorduklerınde ates etmemlerı ıcın uyarılıyorlarmıymıs ! Şehir çinden gelen atese karsılık veremıyormusuz neden cunku sıvıller var ! Ayrıca evet haklısın son 10 yıl ıcerısınde teror orgutunun sosyetesı ( mılletvekıllerı dıye hıtap bıle etmek ıstemıyorum) meclıs ıcerısınde soz sahıbı degıldı.
sonra uğur polemiğe giriyor diyorsunuz... mevcut hükemet soykırım yapıyormuş ne alakası var anlayamadım.... terör 2002 de bitmişte falanda filanda çoluk çocukla bu meseleler tartışılmaz aklı selim abilerimiz zaten gereken cevabı vermişler...şehit haberlerinden hükümeti karalama propagandası yapıyorsunuz... bundanda nemalanıyorsunuz ya çok ayıp yahu vallahi çok ayıp... öyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ki delil yok kanıt yok belge yok sanki akparti bugün gitse başka parti gelse terör hemen bitiverecek sanki 35 yıldır terör yoktu ne olduysa 10 yılda oluverdi... daha pkknın asıl amacının uyuşturucu olduğunu bilmeyen üyelerimiz var malesef..Erdal SARIZEYBEK İhaneti Gördüm kitabında ne diyor, doğuda bir karakol basılıyorsa o güzergahın uyuşturucu trafiğini kestiği için basılır diyor... bizim toplumda okumak diye birşey yok birinci ağızdan dinlemek yok nerede cumhuriyet odatv radikalin saçma sapan haberleri varsa doğru kabul edilir... aman okumayın televizyondan gazeteden duyduklarınızla hareket edin...allahını seven mesajıma yorum yapmasın tartışmaya girmek istemiyorum ... çünkü konu hassas eğer başarabilirsek terörü lanetleyerek bitiren tek ülke olarak tarihe geçeceğiz inşallah birde modların mesajları editlemesi moda oldu
küstahlığa gerek yok Uğur bey...... kendi yaptığın hatayı görmen için editledim genelde huyum değildir..... şahıslara laf atma.... kendi doğrularını savunabilirsin ama başkalarının senin gibi düşünmemesini de anlayışla karşılamalısın...... körü körüne hükümet yandaşı olduğunu bu kadar haykırmana da gerek yok..... onlar bile eleştiriyi senden fazla kaldırırlar.......
sizi terbiyeye davet ediyorum... ben söyleyeceğimi söyledim dedim daha üstüme gelmeyin dedim... herkes kendi doğrularını savunuyor... bende kendi doğrularımı savundum... mavi alanda yazdıklarınız ne anlama geliyor sizde benim düşüncelerimi anlayışla karşılayın o zaman