Gönderen Konu: Terör Musibeti >:(  (Okunma sayısı 2308 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: Terör Musibeti >:(
« Yanıtla #20 : Ağustos 24, 2012, 09:00:24 »
taylan bey acınızı paylaşıyorum başınız sağolsun şehidimizin mekanı zaten cennet ... üzücü haber malesef ama lütfen rica ediyorum son cümlenizi düzeltebilirmisiniz. sanki fazla aykırı oldu gibi malesef terör 35 yıldır milli meselemiz hiçbir hükümetin art niyet taşıdığını sanmam... tekrar başınız sağolsun

Düzeltmem kusura bakmayın ne düşünürsenız düşünün gerçekler ortada 30 kusur yıllık sorun ama neden son 10 yılda bu hale gelıp nasıl bu kadar buyuduler son 10 yılda yapılan eylemlerın teror yuzunden sehıt olan ve ölenlerın istatıstıklerı bellı.Ayrıca madem içlerinde art nıyet yok benım danışmanım öyle bir gaf yapıcak ben hala makamımda tutucam ha ülke sınırına sokarsam namerdım.Adamlar burnumunuzun ucuna özerk kürt bolgesı kurdular ülkemızden ses soluk yok hanı böyle bıseye ızın vermezlerdi hep lafla peynır gemısı yurutmece.

Aynen katılıyorum ne olursa olsun kimn başta olduğu önemli değil işin içini dışını asla bilemeyiz böyle kesin yargılarda bulunupta kimsenin günahını almamalıyız...Kul hakkı ve başkasının günahını almanın vebali hafif değildir..

Hadı dıyelım ben haksızım 3-5 kul hakkı yedım pekı sen haksızsan bınlerce sehıdın ve yakınının hakkını yemeyi göze alıyormusun ? işte bellı. ışın içinde dönende. Tek bellı olmayan ülkemızın ne yaptıgı

Terörle mücadele ediyormuş gibi görünen paşalar ergenekoncu çıkarsa elbette içerde yatarlar...2002 yılında sıfır terör sorunu ile alınmadı kesinlikle.! Yaşanılan şeyler sabittir.Sadece terör örgütlerine göz yumuldu bir kediyi köşeye sıkıştırmazsan saldırmaz, zorda kalırsa aslan kesilir. Şimdi sıkıştırılıyor ve kükrüyor bu yüzden.Bazen objektif olmakta fayda var, konuşurken medyadan duyma bilgilerle değilde bazen yaşadığımız gördüğümüz şeyleri paylaşalım.

Medyadan ne duyabılıyoruzki ne bılgımızolacak onların haberlerınle Ergenekoncu paşalar hıkayesıne ınan sen daha tamam ? Bızım yaptıgımız mucadele falan yok sadece sınek öldürüyoruz bataklık kurumadıgı ıcın sinek yine sokuyor.Akıl yasta değil baştadır sözüne inanırım.Ama onun bunun sözünle gelme partı taraftarlıgı yapma. daha yasın genc başka partılerde gelır gecer bu ulkeden. en azından 20 sene bu hukumet garantı ya neyse bıde ne yasadın merak edıyorum anlatta bılelım hatta dur ben anlatayım

İzmirliler bilirler izmirin dısında menderes diye bır ılcesı vardır ananemın orda çiftlıgı var tüm bağ bahce'de çalısanlar kürt kökenlıdır çocuklugum onların arasında gectı hiçbirini bırbırınden ayırmadı. ne annemen nede rahmetlı dedem. o yüzden rahatca hep beraber yasıyorlardı ama son 4 yıldır özellıkle yasanması zor hal aldı orası sokaklarda pkk ve o serefsız lehıne yazılar bazı gunler bayraklar posterler gırla gıdıyor gecen yaz bır eylemde dayımın kamyonunu yaktılar dusun senelerdır ekmek yedıgı cıftlıgın aracı. bu yetmezmıs gıbı tehdıt edıyorlarmıs sımdıde, bızım mahalleden gecmeyın yoksa yıne yakarız dıye bu cesaretı nerden alıyorlar sence ? tabıkı hukumetın verdıgı tavızlerden

Neyse başka yorum yapmayacagım.İnşallah sizinde bu terorden canınız yanmadan bıseylerın farkına varırsınız bızım canımız yandıgı halde farkındaydık Hükümet ya bısey yapıcak yada yavaş yavaş kuvayi milliye'ye donucez

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 24, 2012, 09:00:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 24, 2012, 09:01:58 »
Şehitlerimize rahmet , kederli aile ve yakınlarına sabırlar dilerim. Bu terör laneti içerisinde çook farklı unsurlar dolanıyor ama bakalım sonuc ne olacak . Ulkeyı bolmeye calısan ınsanların TURKIYE CUMHURIYETI yonetımınde(TBMM)ne işleri vardır anlam veremıyorum. Herseye yasa cıkartan devletın yetkılılerı bu kusur ıcın ne dusunup hareketsız kalırlar acıklayabılen varsa soylesın merak ıcındeyım .
Yapılan açıklamalardan harekete geçmeleri için bir kaç mehmetçiğin daha şehit düşmesi gerektiğini çıkardım. Çünkü meclisin toplanması için bir kaç mehmetçik yetmiyor  . :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 24, 2012, 09:08:02 »
pkk teror sorunu '80lerden var ve malum kisiler TBMM'ye '90lardan beri giriyor. Sehitlerimizin uzerinden darbecilerin propagandasini yapmak ne etik ne de sorunu cozer. Genelkurmayin dedigine gore TSK 30yildir yaptigi operasyonlarla pkkyi 6kez (5 de olabilir emin degilim) sifirlamistir ama yeni de ortaya cikiyorlar demekki sorunu genis capli ele alip ona gore cozum uretmek lazim. Allah sonumuzu hayir etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 24, 2012, 09:10:03 »
Terörle mücadele ediyormuş gibi görünen paşalar ergenekoncu çıkarsa elbette içerde yatarlar...2002 yılında sıfır terör sorunu ile alınmadı kesinlikle.! Yaşanılan şeyler sabittir.Sadece terör örgütlerine göz yumuldu bir kediyi köşeye sıkıştırmazsan saldırmaz, zorda kalırsa aslan kesilir. Şimdi sıkıştırılıyor ve kükrüyor bu yüzden.Bazen objektif olmakta fayda var, konuşurken medyadan duyma bilgilerle değilde bazen yaşadığımız gördüğümüz şeyleri paylaşalım.

Sizi birazda olsa hükümet yanlısı sezdim hrkeze saygımız vardır. Ama bi ülkenin genel kurmay başkanı terör örgütü kurmaktan yargılanıyor böyle bişey olamaz askerin hiçbi tavrı kalmadı gibi oldu. ben ergenekona sizin baktığınız açıdan bakmıyorum. ne olursa olsun vekil eşkiya ile böyle davranışlara girmemeli. tabi girenlere şaşırmıyoruz hepsi aynı soy yada toplama işte ama cezasız kalmamalı. kabul edilemez atatürk ilkelerine saygı duymalıyız yolundan ilerlemeliyiz.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 24, 2012, 09:32:25 »
Terör dediğimiz bela, ulkelerin zayif kaldigi anlarda, ulke uzerinde hesaplari olan ulkelerin destekleyip olusturduğu örgütlerdir. Destekleyen ulkeler, bu isi o kadar koordineli yapiyorlarki, devlet icinde gerekli unsurlari ve komsu ulkelerdeki destek noktalarini da olusturuyorlar. Maddi desteklerini saglamalari icin gerekli yurtdisi vakiflar ile irtibatlarini, uyusturucu kacakligina aracilik ettirerek edecekleri kazanclarin zeminini hazirliyorlar.

Bu beladan kurtulmak, destekci ulkelerin uyusturucu sevkiyatini, silah satislarini ve terorun musallat edildigi ulke uzerinde hesaplarini engellemektir. Bu durumda, cok ciddi bir reaksiyon gormesi kacinilmadir.

Ulkemize gelirsek, henuz bu beladan uzun vadeli kurtulma imkanimiz olmadigini dusunuyorum. 5-10 sene oncesine kadar termal kameralarimiz bile (son dakika tesbiti) az sayida idi. Karakollarimiz simdi bile barakadan ibaret. Babam karayollarinda gorevli. Van ve diyarbakir bolgelerinde, dayanikli karakollar ve radar ostasyonlari, guvenlikli yol dedigimiz, kazilmasi ve menfezlere mayin yerlestirmesi mumkun olmayan yollar yapiliyor. Bu eksikliklerin, coktan girderilmesi gerekirdi ancak, devletimiz o kudrette degilmis. Her sey para ile olmuyor. Ulkenin kudreti de yetmeli. 3 aylik askeri, gecici oldugunu bile bile, arkasinda ana kucagi, nisanlisi beklerken, dagdaki cakallar ile savasmasini ve sag kalmasini beklemek ayri bir uzun sureli hata idi. Umarim eksiklerimizi en kisa surede tamamlariz.

Ulkemizde terorun artmasi konusuna katiliyorum. Son on yilda cok ciddi kayiplar verdik. Teroru destekleyen bir ulke olsam, devlet icinden ulkeyi istedigim gibi yondendirebiliyirsam, silaha gerek duymam. Ne zaman devlete legal mudahale edemiyorsam, terorist kullanirim. Soguk savas baslatacak kadar baskaldirdigimiz icin teror artti.

Daha radikal kararlar alinamaz miydi? Tabi ki alinirdi ama ecevitin bir onceki basbakanliginda, iki kuyruga girdik diye isyan ettik. Arkasinda durup, kendimize yetmeyi basaramadik. Kandile girer, tas ustunde tas birakmazdik ama sonrasinda tonla yaptirim gorur, az ekmek yiyincede sokaga cikardik.

Bu arada, kandile gidene kadar ulke sinirlarimizde bulunan kamplara gireriz. Bu kamplara, helikopter ile bile mudahale edilemiyor. Kucuk bir yariktan sonra koca bir vadi var. GAP'in bir faydasi da bu olacak. Bu kamplarin yollari, buyuk olcude kesilecek. Millet, hasankeyf icin protesto yapmaya devam etsin.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 24, 2012, 09:39:49 »
aslında bu konuya yazmak istemiyordum ama tutamıcam kendimi. bu hükemetin terör le alakalı yaptığı hiçbirşeye inanmıyorum. yaptığı herşey caydırıcılıktan ziyade dahada katlanarak artmıştır. evet bencede yüz vermiştir hükümet pkk yandaşlarına sempatizanlarına.. çok güzel bir sözümüz varya yüzü alan astarınıda ister.! şuan o durumdayız.

biz toplum olarak araştırmıyoruz. başımızdakileri , vekillerimizi vs. bi örnek vermek istiyorum.. şu günlerde de gündemde olan bir örnek.. Cüneyd Zapsu kimdir bilen varmı ? illaki biliyorsunuz. bir zamanlar RTE baş danışmanıydı.  PKK ya para desteği verdiği ortaya çıktı. akrabalarının tamamı pkk idi. RTE ye zarar vermemek için görevinden istifa etti. kürdistan cumhurbaşkanı olma hayaliyle yaşayan biriydi. bu insan hala RTE en yakın arkadaşı ve ortağı :) hatta o kadar yakınlarki sahibi olduğu BİM zincirini tek kuruş almadan RTE nin oğluna devredebiliyor. bu zat kürt isyanların baş aktörü olan bedirhan sülalesine tabi. kürt teali cemiyeti'nin kurucu üyesi, kürt hevi cemiyeti'nin kurucusu 'kürdistan'da kürtten başka hiçbir millet yoktur' diyen abdurrahim zapsu'nun torunudur.

yine bir atasözümüzü ekleyeceğim.. bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim :) devletimizin başındaki insan bu teröre bu kadar yakınken açıkcası ben beklemiyorum terörün bitmesini.  allah islah etsin gencecik canlara kıyanları..  başkada bir söze gerek yok..
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 24, 2012, 09:53:00 »
Bazı şeyleri anlamamakta ısrar etmeyi bukadar sevmeyin abim...Ben hiçbir hükümetin yanlısı değilim siyasettende nefret ederim çünkü tamamen iki yüzlülüktür.Bu yüzden hiçbir siyasetçiyide sevmem...Amma ve lakin göz ardı edilmeyecek şeylerde vardır...Tamam hadi diyelim içerde yatanlar hakiki paşalar peki benim çocukluğumda; "Teröristler emniyeti ve öğretmen evleri binasını şehrin tam merkezinde mermi yağmuruna tutup gittiler." haberleri yankılanırken son yıllarda hiç böyle birşey duymadım...Neden zamanında teröristler askeri çevirme gibi otobüsleri durdurup öğretmen ve askerleri indirip öldürüyor haberlerini duyarken şimdi duymuyorum....Konu hassas bir konu...Eskiden bir çok şeye taviz veriliyordu şimdi halkın sabrı kalmadı hükümette halkın doğrultusunda hareket etmek zorunda...Terörü lanetleyerek bitiren tek ülke olarakta yakında tarihe geçeceğiz...Ayrıca bu yazdıklarım benim Muş merkezde zamanında yaşadığım şeyler...Ayrıca hükümetin sevdiğim tek yanı var gayri meşruyu bitirdi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 24, 2012, 10:48:44 »
sonra uğur polemiğe giriyor diyorsunuz... mevcut hükemet soykırım yapıyormuş  ne alakası var anlayamadım.... terör 2002 de bitmişte falanda filanda çoluk çocukla bu meseleler tartışılmaz aklı selim abilerimiz zaten gereken cevabı vermişler...

şehit haberlerinden hükümeti karalama propagandası yapıyorsunuz... bundanda nemalanıyorsunuz ya çok ayıp yahu vallahi çok ayıp...
öyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ki delil yok kanıt yok belge yok sanki akparti bugün gitse başka parti gelse terör hemen bitiverecek sanki 35 yıldır terör yoktu ne olduysa 10 yılda oluverdi... daha pkknın asıl amacının uyuşturucu olduğunu bilmeyen üyelerimiz var malesef..
Erdal SARIZEYBEK İhaneti Gördüm kitabında ne diyor, doğuda bir karakol basılıyorsa o güzergahın uyuşturucu trafiğini kestiği için basılır diyor...
bizim toplumda okumak diye birşey yok birinci ağızdan dinlemek yok nerede cumhuriyet odatv radikalin saçma sapan haberleri varsa doğru kabul edilir... aman okumayın televizyondan gazeteden duyduklarınızla hareket edin...

allahını seven mesajıma yorum yapmasın tartışmaya girmek istemiyorum ... çünkü konu hassas

eğer başarabilirsek terörü lanetleyerek bitiren tek ülke olarak tarihe geçeceğiz inşallah

birde modların mesajları editlemesi moda oldu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 24, 2012, 13:11:22 »
sonra uğur polemiğe giriyor diyorsunuz... mevcut hükemet soykırım yapıyormuş  ne alakası var anlayamadım.... terör 2002 de bitmişte falanda filanda çoluk çocukla bu meseleler tartışılmaz aklı selim abilerimiz zaten gereken cevabı vermişler...

şehit haberlerinden hükümeti karalama propagandası yapıyorsunuz... bundanda nemalanıyorsunuz ya çok ayıp yahu vallahi çok ayıp...
öyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ki delil yok kanıt yok belge yok sanki akparti bugün gitse başka parti gelse terör hemen bitiverecek sanki 35 yıldır terör yoktu ne olduysa 10 yılda oluverdi... daha pkknın asıl amacının uyuşturucu olduğunu bilmeyen üyelerimiz var malesef..
Erdal SARIZEYBEK İhaneti Gördüm kitabında ne diyor, doğuda bir karakol basılıyorsa o güzergahın uyuşturucu trafiğini kestiği için basılır diyor...
bizim toplumda okumak diye birşey yok birinci ağızdan dinlemek yok nerede cumhuriyet odatv radikalin saçma sapan haberleri varsa doğru kabul edilir... aman okumayın televizyondan gazeteden duyduklarınızla hareket edin...

allahını seven mesajıma yorum yapmasın tartışmaya girmek istemiyorum ... çünkü konu hassas

eğer başarabilirsek terörü lanetleyerek bitiren tek ülke olarak tarihe geçeceğiz inşallah

not: Allahımı seviyorum mesajına yorum yapmıyorum Uğur.... kişiler politikacıları eleştiriyorlar sense kişileri.... başkalarına yapmayın dediğin şeyleri kendin yapıyorsun dikkat et....... (Hande)

pekı doguda askerlık yapan esın dostun var ıse bı sor bakalım teror orgutunu gorduklerınde ates etmemlerı ıcın uyarılıyorlarmıymıs ! Şehir çinden gelen atese karsılık veremıyormusuz neden cunku sıvıller var ! Ayrıca evet haklısın son 10 yıl ıcerısınde teror orgutunun sosyetesı ( mılletvekıllerı dıye hıtap bıle etmek ıstemıyorum) meclıs ıcerısınde soz sahıbı degıldı. ;)
R1 3 5 
╚╬╬╬      2012 Auris 1.4 D-4D Comf.Extra M/M
  2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 24, 2012, 13:13:19 »
pekı doguda askerlık yapan esın dostun var ıse bı sor bakalım teror orgutunu gorduklerınde ates etmemlerı ıcın uyarılıyorlarmıymıs ! Şehir çinden gelen atese karsılık veremıyormusuz neden cunku sıvıller var ! Ayrıca evet haklısın son 10 yıl ıcerısınde teror orgutunun sosyetesı ( mılletvekıllerı dıye hıtap bıle etmek ıstemıyorum) meclıs ıcerısınde soz sahıbı degıldı. ;)

tartışmaya girmek istemiyorum herkes gibi söyleyeceğimi söyledim daha üstüme gelmeyin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 24, 2012, 13:21:00 »

birde modların mesajları editlemesi moda oldu

küstahlığa gerek yok Uğur bey...... kendi yaptığın hatayı görmen için editledim genelde huyum değildir..... şahıslara laf atma.... kendi doğrularını savunabilirsin ama başkalarının senin gibi düşünmemesini de anlayışla karşılamalısın...... körü körüne hükümet yandaşı olduğunu bu kadar haykırmana da gerek yok..... onlar bile eleştiriyi senden fazla kaldırırlar.......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 24, 2012, 13:21:35 »
Terör bitmez
keşke bitirebilsek
ama hiç umudum yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 24, 2012, 13:23:57 »
küstahlığa gerek yok Uğur bey...... kendi yaptığın hatayı görmen için editledim genelde huyum değildir..... şahıslara laf atma.... kendi doğrularını savunabilirsin ama başkalarının senin gibi düşünmemesini de anlayışla karşılamalısın...... körü körüne hükümet yandaşı olduğunu bu kadar haykırmana da gerek yok..... onlar bile eleştiriyi senden fazla kaldırırlar.......

sizi terbiyeye davet ediyorum... ben söyleyeceğimi söyledim dedim daha üstüme gelmeyin dedim... herkes kendi doğrularını savunuyor... bende kendi doğrularımı savundum... mavi alanda yazdıklarınız ne anlama geliyor sizde benim düşüncelerimi anlayışla karşılayın o zaman

asılsız metnesiz belgesiz kanıtsız yorumlara izin vererek sizde kimliğinizi açıkça belli ediyorsunuz ...  yeter herşeyi ağzıma tıkıyorsunuz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 24, 2012, 13:27:15 »
Oooo savaş kızışıyooorr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 24, 2012, 13:27:22 »
sizi terbiyeye davet ediyorum... ben söyleyeceğimi söyledim dedim daha üstüme gelmeyin dedim... herkes kendi doğrularını savunuyor... bende kendi doğrularımı savundum... mavi alanda yazdıklarınız ne anlama geliyor sizde benim düşüncelerimi anlayışla karşılayın o zaman

senin düşüncelerine kimse bir cevap vermiyor ama sen insanları okumayan cahil hiçbirşeyden haberi olmayan saçma sapan yorumlar yapan insanlar gibi düşünüyor hakaret ediyorsun ve bunu göremiyorsun..... biraz dönüp kendine bak lütfen... beni terbiyeye davet edemezsin haddini bileceksin yıllardır burada yazıyorum ve kimseyi huzursuz etmişliğim yoktur ama sen öyle değilsin üzgünüm......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 24, 2012, 13:30:00 »
Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumuda göz önünde bulundurarak bir süreliğine kilitliyorum.

Vatanın bölünmez bütünlüğü konusuda imaya dahi göz yumamayız.

MALİ
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...