0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugüne kadar hiç araba sürmedim ne trafikte ne de boş arazide..o zaman beni kazıklamaya kalktılar.Sizler hangi kaskoyu tavsiye ediyorsunuz?
Konuyu sohbet bölümüne taşıdım.Mehmet bey öncelikle hoş geldiniz.İlk mesajınızı tanışma bölümüne açmanız güzel ancak kendinizden hiç söz etmemişsiniz bu yüzden konuyu sohbet bölümüne taşıdım.Ki zaten sohbet baya koyu ))YAzdıkalrınıza baktığımızda ilk dikkat çeken konu ehliyetsiz olmanız.Bu şekilde araç kullanmanız hem trafik kurallarına hem de yaşam kurallarına aykırı.Lutfen dikkat.Heyecan tecrübesizlikten geliyor kıza zamanda geçecektir.Özellikle iş çıkışı araç kullanmayınız çünkü o saatlerde psikolojiniz çok zayıf oalcağından çok çabuk öfkelenir ve çok çabuk hata yapabilirsiniz.Unutmayın siz yoksanız dünya da yok.Araba alınır ama sizden alınmaz.Kasko yapan bir çok firma var ancak fiyatlar oldukça değişken.Şu yada bu firma dememiz çok doğru olmaz çünkü acentanın burada çok önemi var.Mesela en saglamlardan kabul gören anadolu sigorta benim saçımı başımı yoldurdu. Bir kaç değişik yrdden fiyat alınız.KAzasız ve keyifli sürüşler
abi senin sorun galiba kaskodan istediğin miktardaki parayı alamadın yanlışmıyım ..
ucuzkasko adlı site bana teklif göndermiş.ANADOLU SİGORTA (yhıms maddi hasar SINIRSIZ diyor)1.903 TL dediANADOLU SİGORTA-EKO KASKO (yhıms maddi hasar 100000 diyor)1306 TLBu nasıl?
1.Çok geç çözüm üretiyorlar.En son ağzımı bozdum ve hiç hoş bir durum değil.Kaza tarihi 18 mayıs ödeme tarihi 28 temmuz 2.Acetanın merkez ile iletişimi yavaş ötesi.Gereksiz bürokrasi.3.Kasko bedeli 52 000 kasko beyan değeri 50 000 bana ödenen 35 450tl.Söz konusu sigorta sirketi güvelir bir şirket ama bathsız olan benim ))))))
beni kasko (axa) 700 tl.bu ne yavw
Kusura bakmayın.Forum kurallarını okumadan başlık açtım.
Değerli bilgileriniz için çok teşekkürler.Bundan sonra inşallah bu foruma takılıp sizin gibi uzman sürücülerin yardımını isteyeceğim.Saygılar.
kovulmazsın yavw niye kovulasınBu forumdaki arkadaşlar son derece sabırlı , anlayışlı ve hoşgörülü insanlarbeni bile hala kovmadılar