0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bagaj açma kapagında geri görüş kamerası da var.Hakikaten toyota touch güzel birşey.Hiç değilse fly audıo navitech veya necvox gibi çin malları yerine daha kaliteli orhjinal ekipman var araçlarda
Ben ısınamadım hala ,eski kasalar daha hoş geliyor hala bana..
evet bunu bende gördüm tanıtımlarda fakat sanki vw yada hyundai gibi haraketli amblemin altından çıksa daha iyi olurdu diye düşünüyorum açıkta duran bir kamera çok yakışmıyor bence o tasarıma
öyle diyorsunuz ama ana felsefe sorunsuzluk olduğu için hareketli kameralı amblemin ne gibi sorunlar çıkaracağını tahmin edebiliyormusunuz ? örneğin kış aylarında ciddi sorunlar oluşacak haliyle ufak bir motor yardımıyla çalışıyordur. işin detayına inersek buz tutmuş hareketli amblem sorunlar çıkaracaktır. toyota sedan modellerinde arka bagaj kapağını neden amortisörlü yapmadığını hiç düşündünüz mü jettalarda ve meganlarda daha birçok markada bu bagaj amortisörlerinin en fazla bozulan parça olduğunu hiç duydunuz mu ? yada örneği şöyle çoğaltıyım elektrikli kapanan aynalar avrupalı markalarda uzakdan kumanda ile kapıları kitlediğinizde kendisi otomatik aynalarda kapanıyor buda kış ayarında büyük bir sorun ve en çok sorun çıkaran parçalar oysaki toyota bunu kullanıcıya bırakıyor ister aynasını otomatik kapasın ister kapamasın. neyse iyi günler dilerim.
dünyada en çok araç satmış olan toyotanın araç aynalarını motorlu bir şekilde yapıp aynı motoru geri görüş kamerası sisteminin arıza yapmasını istemediği için kullanmadığını söylüyorsunuz peki bunu kabul edelim o zaman sorunsuzluk olsun diye yeni araçta yapmayalım yenilikte katmayalaım tasarımda yapmayalım sonuçta her yenilik bir süre sorunsuzluk konusunda basımızı ağrıtacaktır ve bence bunlardan kaçarak değil üstüne giderek gelişim sağlanır.hee bu arada soru işaretleri ile sorduğunuz soruların nerdeyse hiçbirinin cevabını bilmiyorum teknolijinin ne kadar ilerlediğini gördüğümden bu kadar basit bir uygulamanında sorunsuzluk maskesi altına saklanmasından hoslanmıyorum sonuc olarak 50000 tl vereceğim araç bana maksimum güvenlik tasarım ve performans sunmalı ki bunlarıda istemek hakkım diye düşünüyorum
toyota saydığım bu yeniliklerden zaten yoksun değil zaten en fazla yenilik yapan bir firma kamerayı logonun altına koymakla yenilik veya yeni tasarım yapılacağını düşünmüyorum zaten orada o teknolaji mevcut sorun çıkmasın die logo altına koymamış. ayna konusuna gelincede diyeceklerim aynı yenilikden yoksunluk yok burada sadece sorunu önlemek için bazı alternatifler var tercihe bırakmış. ayna buz tutmuş halde uzakdan kumanda ile kapıları açtığında sorun çıkacağına adam çözüm bulmuş sana bırakmış kişiselleştirmiş asıl yenilik budur bence.
bırakın bu işleri allah aşkınasorun çıkartacak diye toyota yapmıyor diye düşünen arkadaşlara diyorum.Gece ayna düğmelerini cam otomatiklerini elle yoklaya yoklaya buluyorum.Yapmıyorsa yapmasın Sorunsuzluk istiyorsanız toyotayı bırakın 4 teker at arabası alın. elektronik yok mekanık oda hiç yok.Sizin felsefenize göre şahin doğanalrın ladalrın dünyanın sorunsuzluk abidesi olarak birinciligi hiç bırakmaması lazım
.kardeşim sevmıyorsa bınmeyın mantıgından vazgeçelim.Ya sev ya terket gibi.Toyotaya bunu öneri olarak müşteriler olarak sunarsak yaparlar.Adamlar lexus ta neler yapıyorlar.corollaya o ışıgımı kayamıyorlar.bunu sorunsuzluk veya muhendislik harikası olarak görmeyin.Senın açının bakısını bilemem hemserim,in.Bwenım bakısım budur hosuna gider gitmez orasınıda bilemem.Şimdi bende san hosuna gitmediyse okuma derim olurmu olmaz.Demişsin konforu etkilemiyor.Gece cam açma düğmesini görmek varke elle aramak niye sana göre konforu bozmaz bana göre bozar.Onun için bu konuları tartıssakda bitiremeyiz.senın ihtiyacın yoktur benım vardır orasıda ayrı konu.sen sunroof istemezsin bende sunroof olmazsa o arabayı almam .Bunlar ince detaylar.Toyota dümnyanın en büyük üreticisi olarak her müşteriye hitap etmek zorunda.Bunu yarısınden tut lexuslara kadar yapmaya çalışıyorlar.Bİrşey daha iyi olsun dıye eksik taraflarını akrsı atrafa eleştirerek veya kullanıcılar aracılıgıyla fabrikasyon öncesi iletebilirsin.Ama senın dediğin gibi begenmıyorsan alma olursa ozaman bende diyorumki sorunsuz olması gereken türkiyedeki araçlar şahin ve doğanlar.Cam açma elektronik değil ne güzel ehrşey mekanık.Ozaman cam acma butonuna ısık ihtiyacıda kalmaz
toyota yaptıysa bir bildiği vardır ancak gitgide tüm arabalar birbirine mi benziyor ne...