0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ne böyle yaher kes çalışıyoreskiden bayramlarda ekmek , gazete dahi çıkmazdı4 günlük ekmek alıp stoklardıkfırıncıda tatilini yapardıbirazda tatil yapın ya, bayramın anlamı, amacı bu zatensonu ölüm değilmi, daha nereye kadar çalış çalış.....
haklısınız kemal ağabey de özcanında dediği gibi bazı meslek grupları maalesef çalışmak zorunda:( mesela siz bu tatil süresince tv izledinizmi yada tv açıkmıydı_??? )) muhtemelen evet:) işte o açık olan tv deki yayını yapan birileri olması lazım ve o birilerinden biriside benim maalesef
haklısınız kemal ağabey de özcanında dediği gibi bazı meslek grupları maalesef çalışmak zorunda:( mesela siz bu tatil süresince tv izledinizmi yada tv açıkmıydı_??? )) muhtemelen evet:) işte o açık olan tv deki yayını yapan birileri olması lazım ve o birilerinden biriside benim maalesef:(
Televizyoncu olduğunu bilmiyordum, bana da ufaktan bir rol ayarlasana dizilerde falan
Seydi abi Kemal abi sunucu Vakti zamanında Star TV'de kameraman olma gibi bir şans yakalamıştım.Cem Uzan sıkıntısı baş gösterince aradaki abimiz birazcık beklemem gerektiğini söylemişti.Birazcik bekledim Cem Uzan buhar oldu,Star tv Bddk'ya devredildi
özcanım yırtmışsın kemal abi sunuculuk yapablirde duruşu görünüşü edası yapımcı gibi duruyor yapımcıda iyi birşeydir hatta sunucudan çok daha iyi birşeydir:))) mesela şöhret yolalrındaki ilk basamak meselesi