0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
taunusun hastasıyım ya benim acemiliğimi attığım ilk arabamızdı 79 alman taunustu. Hala gözerim arar onu çok severdim keratayı hele o küçük 4 ileri vites topuzu yokmu bayılıyordum ona. Birde o araçtaki uzun yol rahatlığını ve sessizliğini şimdiki sıfır araçların hiç birinde göremiyorum(C sınıf araçlar için diyorum ) Alper bu arada Elazığın neresindensin ben Ağınlıyımda
Sağolasın abi..evet çok rahat ama bana göre değil fazla rahat ben Merkezde oturuyorm..
Maşallah Alper bu kasalar çok rahattır ama benzın canavarı tek kelımeyle bide meraktan soruyorum bagaj içine baksana bı kaynak izi varmı sankı sağ bir darbe almış gibi zamanında hoş o kadar kusur kazı kızında'da olur
Okul açılınca ufaktan bir buluşma olurmu ne
O tarafta değilde sağ ön tarafta ufaktan vardı düzeltme..Sattım zaten abi bugün verdim :DKardeşim verdim aracı yenisiyle inş.
La Allaha şükür elimiz ayağımız sağ Yürüyerek bir cafeye çaybahçesinede gideriz
vay arkadaş bir gördüğümüz aracı birdaha görmüyoruz sende bu defa da bir Corona GL ile çıkarsan karşımıza tam olur
Napim sıkılıyorum..Maymun iştahlılık bu olsa gerek.Ara verdim zaten..ailevi olarak çok hızlı gittiğimi söylediler huzursuzluk çıkmaya başlayınca beklemeye geçtim uzun bir süre araba almıcam..
Araştırmaya her daim devamda..almıcam gerçekten,bir gömü falan bulmazsam
Bu devir de düpsüz araba var mı ya?