0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şu fransız takımdan bahsediyorsunuz sanırım. biraz geçmişinizi araştırmanızda fayda var. kurtuluş savaşı'na kadar bir uzanın.
Konu birazdan Atatürk'ün hangi takımın taraftarı olduğuna gelecek, ben de asma kilitle birlikte konuya nokta koyacağım. Lakin bu tartışmaları bu noktaya getiren zihniyeti bir türlü anlayamadım, anlamakta mümkün olmayacak galiba. Bu kadar basit suçlamalarda 107 yıllık geçmişi olan bir takım bu şekilde yaftalanabilir mi? Olayı Kurtuluş Savaşından biraz daha geriye götürüp 1. Dünya Savaşında Çanakkale cephesinde şehit olan Galatasaray Lisesi mezunları ya da öğrencileri de Fransız'dı deyin isterseniz. Bir konuyu tartışırken karşınızdaki kişinin savunduğu görüşe ya da taraf olduğu gruba bir takım suçlamalarda bulunarak nasıl haklı olabilirsiniz ki? Bir kupa maçının konuşurken 100 yıla yakın geçmişe gidip bu geçmişi de karalamak etik bir davranış olmasa gerek.
cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmak şeklindeki bir itham etikse bu az bile ali bey. konuyu dikkatli okuyup öyle yorum yapın.
neden anadolu demek istiyorum
Türkiye cumhuriyeti bir tanedir.Fenerbahçe cumhuriyeti ise olsa olsa espiri olur herhalde.Tamam itina ile aslan terbiye ettiğimiz çok olmuştur ama bu tatlı takılmaları kavga dönüştürmemek lazım.Ben, Galatasaray bir yabacı takımla oynarken içten gelerek cimbom diye bağırırım ve hatta bayrakta sallarım. Çünkü o anda oynayan her ne kadar galatasaray olsa da kazanan yada kayıp eden Türkiye futboludur.Yada benim asıl izlemekten büyük haz aldığım ve desteklediğim takım Barcelona.Eeee ne olacak şimdi? Benim gibilere vatan haini mi diyeceğiz?. Bırakın dostlar bunları siz gelin bayramdan sonra bir HALISAHA maçı ayarlayalım.Ben FB forması giyeceğim ve takım arkadaşım isterse Siirt köy hzmetleri futfol takımı forması giysin.Çanakkale dardanel sporda fena değil aslında )))) Var mısınız? Şartlar olgunlaşırsa maç anadolu yakasında olacak ve bayanlarda katılabilecek.
Kısır döngü devam edecek anlaşılan. Fener cimbomu,cimbom Beşiktaşı,Beşiktaş feneri yenecek
Hep tek takım kazansaydı şuanda ne bu konu konuşulurdu ne de bu kadar medyatik duruma gelirdi.
Zaten şuan hiç medyatik değil ki sosyal medya bile eskisi gibi tat vermiyor...
sizinkilere söyleseydin de 1-0 bitirerek 10 kasımın yad edilmesini sağlamış olurlardı,biz 1-0 olsun bizim olsun ki atamızı analım dedik, ne vardı da 2. gölü attınız,biz öğretmenler gününü bekliyoruz ahmetim, bahanede son nokta budur gardaşım