0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu araba bir basılsa mükemmelin ötesinde olur ki şu hali bile çok güzel ellerinize sağlık allah kaza bela vermesin
Maaşallah, araç oldukça sade ve şık durmuş...
Bu arada çok beğendim ızgara kısmındaki karbon uygulamasını, çok yaratıcı olmuş daha önce görmemiştim. Oğuz yine 4 ayak üzerine düşmüşsün valla helal olsun
Renk ve jant olarak aynı aracı kullanıyoruz tüm yapmayı düşündüğüm seyleri yapmışsın bitmiş halini görmek güzel oldu oğuz Güle güle kullan allah kaza bela vermesin
Ön tampon ekelrini nereden aldınız ? internetten sipariş verme ihtimalimiz varmıdır ? araç gayet güzel bendede gümüş grisi var bende artık birşiler yapmanın gerektiği düşünüyorum. aklımdakiler cam filmi, cam rüzgarlıkları ön tampon ekleri. yay. ve özenti olup ön ızgara karbon + sislere film ama aracım gümüş gri silslere hangi renk film gider ?
Alper, seni buralarda görmek ne hoş. Ayrıca Kocaeli'nde olacakmışsın artık, Gebze'ye gelirsin artık arada tabii ben de oradayken Bu arada çok beğendim ızgara kısmındaki karbon uygulamasını, çok yaratıcı olmuş daha önce görmemiştim. Oğuz yine 4 ayak üzerine düşmüşsün valla helal olsun
Evet fırça yiyebilirim biliyorum,siteden baya uzak kaldım kusuruma bakmayın tayin muhabbeti tatil muhabbeti derken pek vaktim olmadı..Bugün Oğuz abiyle buluştuk sağolsun geldi aldı beni , önce Gülsüm ablanın yanına uğrayıp keyifli bir sohpetten sonra başladık corollanın panjurunu karbon kaplamaya..ardından güzelce ykayıp pakladıktan sonra hazır elimde makina diyerek başladım fotoğraf çekmeye elimdeki makina Canon 1100 D, lens olarak 75-300 le 18-55 kullandım..Tabi uğraşım amotörce şimdilik içinden seçtiklerim bu kadar Teşekkürler..
Aracınız çok güzel şuana kadar gördüğüm en iyi corolla diyebilirim ön tampon spoyler,sis , karbon kaplama çok güzel ama egzos oneririm arkayı doldurmak açısından sesli birşeyler değil , stoplarınızda led yapmışssınız hoş olmuş Allah kaza bela vermesin.Bu arada çekimlere devam edin hoş olmuş )
O karlığı kaldır bence. Ön lip yaptın, bide karbonla kapladın altına bir de karlık mu koydun?!
Aracınız çok güzel duruyor, kazasız belasız kullanın.
Güzel olmuş Oğuz abi . Kazasız belasız .
Alper kim ?