0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yetmedi çektiklerimiz.. şimdide her yere mobese kameraları döşüyorlarartık elektronik ceza bombardmanına tutlacağızmemleketi araba sahibi garibanlar kurtaracak
Bildiğim kadarıyla cezayı ödemeniz gerekiyor sonrasında mahkemeye başvuruyorsunuz.
Tuncay Bey, yaşınızı bilmiyorum ama çoluk-çocuk var mı? Arabanın kaçırılmış olma ihtimali var mı?
dikkat dikkat , aracınız kopyalanmış olabilir Aynısı arkadaşımın başına gelmişti.
Tuncay bey, hukuki olarak yapılması gerekeni yapmışsınız. Bundan sonra bekleyeceksiniz. Bu arada eskiden trafik polisi arkadaşlarım vardı. Normal zamanda kızdıkları kişilerin araçlarına bazı arkadaşlarımızın bahsettiği gibi kahveye oturup hayali cezalar yazıyorlardı. Gözlerimle görmüştüm. Siz de daha önce bir yerlerde o polis arkadaşlara veya tanıdıklarına sol falan çektiyseniz kızdırmış olabilirsiniz. Sizin gibi hakkını arayan vatandaş sayımız çok fazla değil.
telefonla konuşurken 1 polis memurunun plakamı not aldığını gördüm... eyvah dedim ama görmüş oldu artık ... 1 hafta sonra alakasız bir yerde park cezası geldi... kendimden çok eminim cezanın yazıldığı muhite daha önce hiç gitmedim...sizinkide buna benzer bir olay olabilir..
Plaka araç model ve renk tutuyor
Tuncay Bey, bu ülkede bu bile olabiliyorsa siz halinize şükredin bence http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1331403&title=6-yasindaki-cocuga-hic-gitmedigi-sehirden-trafik-cezasi-geldi
Türk Polisinin böyle usulsüz yöntemlere başvuracağına İnanmak istemiyorum.
Burası Türkiye herşey olur. evimin önünde duran araca 82 tl ceza kesmişler elime geçen hafta ulaştı gerekçesi ise " çervreye verdiği rahatsızlıktan dolayı imiş" neye göre kime göre bu cezayı kesmişler anlamadım. Milleti rahatsız olması için hiçbir sebep yok. kesinliklede mahallede müzik açmam ayrıca.
Tuncay bey ben bunu gördüğüm, polis arkadaşlarımdan duyduğum için yazdım.
Arabaın tipine ceza kesmişlerdir,sat başka bir şey al
Sattım Zaten
özgürlük istiyoruz yasakçı zihniyeti kınıyoruz baskılara direneceğiz
Trafik Mahkemesini aradım ve itirazımın reddedildiğini öğrendim. Kararı aldıktan sonra Ana para olan 72 TL ödeyeceğimi söylediler. İtiraz etmek istediğimi söylediğimde Asliye Ceza Mahkemesine başvurmam gerektiğini söylediler.Benim için gurur meselesi oldu, Sonu nereye varırsa varsın cezanın 10 katını harcar yinede sonuna kadar bu cezayı ödememek için mücadele ederim.