0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anladım teşekkür ederm. peki fiyatı düşermi aracımın ? peki fiyatı düşürürmü bu ? başka hiç bir sürtme fln yok . arka kapıya sürdüğü su gibi bir madde var sadece .
Ee yani Bu alacak kişinin karakterine bağlı. Ne yalan söyliim ben alacak olsam satıcıyı 250-500 tl arası yolmaya çalışırdım
40.500 diyordum fiyata . ama 39 dan aşağı inmem valla isterse alsın
Naaptın Hocam inme o kadar. Dediğim gibi 250 bilemedin 500 tl
Kedi kuyruğunu görmüş çizik sanmış
Çok çizildi ve yarıldı sandım Geçmiş olsun. Nazarlık kalsın
cantekin bey aracınızda boya yok fiyat falanda düşmez. çok sıkarsa kapı bandını değişirsiniz,diyer bölgeyede bir nevi çizik kapatıcı gibi birşey uygulanmış bu boyandığı anlamına gelmez aracın fiyatını 1 lira bile kırmayın.
ben ispiyonlıcam satılırken bende çizdirdim kapılarımı duvara fazla yanaşırken. pimaş boruya sürttürdüm farklı zamanlarda sağlı sollu hemde başkası çizmesin diye çok yanaşırken kendim çizdim rötüş yapıcam oraya, kapı bandının biraz altında. daha da yanaşmıyorum pimaşa hocam sıkıntı etme, çok basit şey bu. ama içinde büyüyecekse, adama çıtlat. "garaj girerken hafif dokundurdum, boya, göçük yok" dersin. vicdanen rahatla. adam onu çok büyütüp çok fazla para kırmaya çalışıyorsa da mezarcıdır, satma ona, başın ağrımasın.