Gönderen Konu: Hotmail kapanıyor  (Okunma sayısı 3556 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Hotmail kapanıyor
« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2012, 13:50:16 »
yahu benim dns ayarlı ama arkadaşlar uyarınca vazgeçtim :D

abi bizimki cafe olunca dns falan sökmüyor t.i.b başkanı fethi şimşek filtreliyor.. başkanı annemim amcası olduğu halde torpil geçmiyor :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2012, 13:50:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 07, 2012, 14:00:34 »
:DDDDD
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 07, 2012, 14:31:54 »
linki düzelttim, mesajların bir kısmınıda temizledim kalan alıntı varsa haber verin düzelteyim ya da temizleyim. Allah kimseyi sizin elinize düşümesin :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 07, 2012, 14:37:14 »
linki düzelttim, mesajların bir kısmınıda temizledim kalan alıntı varsa haber verin düzelteyim ya da temizleyim. Allah kimseyi sizin elinize düşümesin :)

Eline sağlık Ali Hocam :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ağustos 07, 2012, 14:42:10 »
Bu arada www.outlook.com'un tasarımı güzel ve gayet kolay bir kullanımı var. Ben gmail adresimin aynısını outlook.com ve yandex.com olarakda aldım ileride hepsini birleştiren bir servis olur nasıl olsa :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 07, 2012, 14:50:51 »
Çok teşekkürler Ali hocam Özür konusu açtım ama buradanda tekrar özür dilerim.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Şubat 19, 2013, 16:35:28 »
Konuyu hortlatayım :)

Microsoft'un Hotmail'den Outlook'a geçiş sürecinde önemli bir gelişme yaşandı. Yazılım devi Outlook'un beta aşamasının tamamlandığını ve resmen Hotmail'in yerini aldığını duyurdu.

1997 yılında satın aldığı Hotmail ile internet kullanıcıları için önemli bir yer işgal eden Microsoft, Windows 8 ile birlikte taşları yerinden oynatmaya devam ediyor. Son olarak aylardır devam eden Hotmail'den Outlook'a geçiş sürecinde önemli bir aşama geride bırakıldı. Bugünden itibaren resmen hizmete giren Outlook.com ile kullanıcılar mail'lerini bu siteden kontrol edebilecek.

Ancak Hotmail kullanıcılarına bir müjdemiz de var. Kullanıcıların varolan Hotmail hesapları kapatılmayacak. Yani xxx@hotmail.com e-postasındaki Hotmail adresinin kullanımına devam edilecek. Kullanıcılar sadece Outlook.com üzerinden de yeni tasarımıyla e-postalarını kullanmaya devam edecek ve ilerleyen aşamalarda Hotmail.com da kapatılıp yerini tamamen Outlook.com'a bırakacak.

Bugüne dek 60 milyon kullanıcıya ulaşan Outlook'ta kullanıcılar yeni hesap açabildiği gibi Hotmail adreslerini de bu adrese taşıyabiliyor.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22631477.asp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 19, 2013, 18:00:44 »
2 ayri outlook hesabiyla hotmail hesabini birlestirebilirmiyiz acaba? bilen varmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Şubat 19, 2013, 18:41:57 »
2 ayri outlook hesabiyla hotmail hesabini birlestirebilirmiyiz acaba? bilen varmi?

Karışık bir durum :) öncelikle iki ayrı outlook hesabı birleşebiliyor mu bir bakmak lazım. Birleşemiyorsa sadece biri seçmek gerekecektir hotmail ile birleştirmek için Kadir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 19, 2013, 19:33:02 »
Karışık bir durum :) öncelikle iki ayrı outlook hesabı birleşebiliyor mu bir bakmak lazım. Birleşemiyorsa sadece biri seçmek gerekecektir hotmail ile birleştirmek için Kadir.
en iyisi adresleri tasimak.