0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zafer abi sony marka ile toshiba scandisk marka flash lar ile denedim mp3 formatında fat32 de biçimlendirdim fakat olmadı daha sonra kington aldım o oldu ondan başka markayı kabul etmiyor benimki
Arkadaşlar MerhabaDaha yeni aldığım USB 8Gb diski önce FAT32 ile format attıp sonra Youtube den beğendiğim şarkılarıUmmyVideoDownloader Ücretsiz program ile MP3 olarak indirip USB diske kopyaladığımda çalışıyordu.Sonra disk bilgisayarıma Win 10 kurmak için lazım olunca kullandım.Sonrasında ise yine FAT32 ile format attığımda UmmyVideoDownloader Ücretsiz program ile MP3 indirdim ve usb diske kopyaladığımda "ERROR 1 " hatası verdi.Toyota Corolla 2011 Model aracımın USB den MP3 dinlemek için sorunu şu şekilde çözdüm.USB diskimi windows ortamında format attım.Yaptığım işlem : Bilgisayarı > USB Diskin olduğu sürücü (bende G) >Mouse sağ tuş > Biçimlendir > NTFS = işlem bitinceTekrar USB Diskin olduğu sürücü (bende G) >Mouse sağ tuş > Biçimlendir > FAT32İşlem tamam. MP3 leriniz 128 Kb/s olmalı veya altı. Yukarısını okumuyor.NOT: UmmyVideoDownloader ÜcretForsiz program ile MP3 indiriken 128 Kb/s olarak indiriyor ve gayet iyi bir kalitede.Eğer olmaz ise "Hard Disk Low Level Format Tool"programı ile format atarak fabrika ayarlarına dönüyor.Sonrasında USB Diskin olduğu sürücü (bende G) >Mouse sağ tuş > Biçimlendir > FAT32İŞLEM TAMAM.
Teybin ekranına şarkı isimlerinin gözükmeyip No Title yazma sebebi nedir ?Eskiden yazıyodu artık yazmıyor