Gönderen Konu: 2011 corolla usb?  (Okunma sayısı 11608 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla usb?
« Yanıtla #20 : Ağustos 06, 2012, 08:13:42 »
dostlar bende toshiba 8gb flas var bir sorun yaşamıyorum kardeşimde kinkston var bir sorun yaşamıyorum dahsı arkadaşlar alıp geldiklerinde bir sorun yaşaıyorum ,sorun olduğudna usb yi çıkartıyorum tekrar takıyorum yada usb yi çıkartıp teybi kapatıp açıyorum sorun halloluyor şu ana kadr daha büyük bir sıkıntı yaşamadım

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 06, 2012, 08:13:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • taze toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Ağustos 28, 2012, 23:24:21 »
4GB kinstın bellekte sorun yok 8GB SONY bellek aldım azıcık kapasıte artırımına gideyim diye ama çalışmadı error1 veriyor her flsh belleği begenmiyo corolla anlaşılan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Kasım 22, 2012, 18:08:37 »
4 gb dan fazla usb leri tanımıyor. telfonlarda da vardır ya max 8g artırılabilir diye. ondan. max 4 gb. benimki öyle daha doğrusu.
2011 corolla 1.33 omvl lpg kit

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 22, 2012, 18:37:38 »
2 Yıldır 8 Gb Hp usb bellek kullanıyorum hem çok hızlı ve hem de hiç sorun yaşamadım. Usb belleğe şarkıları yüklerken klasörler halinde yükleyin dinlerken klasörleri seçerek veya sıralı bir şekilde tüm şarkıları dinleyebilirsiniz. Çalışmıyor diyen arkadaşların ya bellekte yada cihazda veya şarkıların formatlarında hata vardır. Mp3 U biçimli ses kodeklerini destekler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 22, 2012, 18:48:04 »
zafer abi sony marka ile toshiba scandisk marka flash lar ile denedim mp3 formatında fat32 de biçimlendirdim fakat olmadı daha sonra kington aldım o oldu ondan başka markayı kabul etmiyor benimki
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 22, 2012, 19:31:54 »
zafer abi sony marka ile toshiba scandisk marka flash lar ile denedim mp3 formatında fat32 de biçimlendirdim fakat olmadı daha sonra kington aldım o oldu ondan başka markayı kabul etmiyor benimki

Ben başka marka diskleri de denemiştim bir problem yaşamadım çalışıyordu ama dış boyutları büyük olduğundan kapak kapanmamıştı çok küçük boyutlarda 8 gb hp disk aldım baş parmağınızın tırnağı büyüklüğünde bir cihaz kapak kapanma olayı da çözüldü tavsiye ederim. Fat olarak da formatlayabilirsin Wma ve M3 U formatlarında şarkı yükle diğer disklerde sony ve toshiba sorun olduysa mutlaka bir yerde bir hata vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 22, 2012, 19:59:44 »
Şuanda 16 gb silicon power marka usb kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 23, 2012, 01:31:58 »
Bende 8 gb hp kullanıyorum tırnak kadar olanlardan bir sorun yok arada bir USB icine giremiyor cihazı ac kapa yapınca düzeliyor. Biraz çalıp devamını çalmaması USB içindeki verileri okuyamamasi demek anlamına gelir. Öncelikle USB nin tam oturup oturmadigini kontrol edin eğer tam oturmuş ve error 1 diyorsa bağlantı hatası demek oluyor servise uğrayarak teypten çıkan soketin cakmakliktaki uca olan bağlantısını kontrol ettirin. Cakmaklik ucunda problem varsa Cakmakliga giden kabloyu direk USB nize bağlayarak deneyin kabloyu torpido bölümüne sarkitabilirsiniz.
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 19, 2018, 22:43:31 »
Arkadaşlar Merhaba
Daha yeni aldığım USB 8Gb diski önce FAT32 ile format attıp sonra Youtube den beğendiğim şarkıları
UmmyVideoDownloader Ücretsiz program ile MP3 olarak indirip USB diske kopyaladığımda çalışıyordu.
Sonra disk bilgisayarıma Win 10 kurmak için lazım olunca kullandım.
Sonrasında ise yine FAT32 ile format attığımda  UmmyVideoDownloader Ücretsiz program ile MP3 indirdim ve usb diske kopyaladığımda
"ERROR 1 " hatası verdi.
Toyota Corolla 2011 Model aracımın USB den MP3 dinlemek için sorunu şu şekilde çözdüm.
USB diskimi windows ortamında format attım.
Yaptığım işlem : Bilgisayarı > USB Diskin olduğu sürücü (bende G) >Mouse sağ tuş > Biçimlendir > NTFS = işlem bitince
Tekrar USB Diskin olduğu sürücü (bende G) >Mouse sağ tuş > Biçimlendir > FAT32
İşlem tamam. MP3 leriniz 128 Kb/s olmalı veya altı. Yukarısını okumuyor.

NOT: UmmyVideoDownloader ÜcretForsiz program ile MP3 indiriken 128 Kb/s olarak indiriyor ve gayet iyi bir kalitede.
Eğer olmaz ise "Hard Disk Low Level Format Tool"programı ile format atarak fabrika ayarlarına dönüyor.
Sonrasında  USB Diskin olduğu sürücü (bende G) >Mouse sağ tuş > Biçimlendir > FAT32
İŞLEM TAMAM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 175000
  • 43 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 21, 2018, 23:46:30 »
Arkadaşlar Merhaba
Daha yeni aldığım USB 8Gb diski önce FAT32 ile format attıp sonra Youtube den beğendiğim şarkıları
UmmyVideoDownloader Ücretsiz program ile MP3 olarak indirip USB diske kopyaladığımda çalışıyordu.
Sonra disk bilgisayarıma Win 10 kurmak için lazım olunca kullandım.
Sonrasında ise yine FAT32 ile format attığımda  UmmyVideoDownloader Ücretsiz program ile MP3 indirdim ve usb diske kopyaladığımda
"ERROR 1 " hatası verdi.
Toyota Corolla 2011 Model aracımın USB den MP3 dinlemek için sorunu şu şekilde çözdüm.
USB diskimi windows ortamında format attım.
Yaptığım işlem : Bilgisayarı > USB Diskin olduğu sürücü (bende G) >Mouse sağ tuş > Biçimlendir > NTFS = işlem bitince
Tekrar USB Diskin olduğu sürücü (bende G) >Mouse sağ tuş > Biçimlendir > FAT32
İşlem tamam. MP3 leriniz 128 Kb/s olmalı veya altı. Yukarısını okumuyor.

NOT: UmmyVideoDownloader ÜcretForsiz program ile MP3 indiriken 128 Kb/s olarak indiriyor ve gayet iyi bir kalitede.
Eğer olmaz ise "Hard Disk Low Level Format Tool"programı ile format atarak fabrika ayarlarına dönüyor.
Sonrasında  USB Diskin olduğu sürücü (bende G) >Mouse sağ tuş > Biçimlendir > FAT32
İŞLEM TAMAM.
Teybin ekranına şarkı isimlerinin gözükmeyip No Title yazma sebebi nedir ?
Eskiden yazıyodu artık yazmıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '08
  • 13 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 06, 2018, 15:16:02 »
Teybin ekranına şarkı isimlerinin gözükmeyip No Title yazma sebebi nedir ?
Eskiden yazıyodu artık yazmıyor

Tag Manager ile ID3 taglerini check edin isterseniz. TEXT'e tıklayarak tag'ler arası geçiş yapabilirsiniz.